پناهندگی در آمریکا

پناهندگی در آمریکا

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص پناهندگی در آمریکا در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

پناهندگی در آمریکا

پناهندگی در آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی، شرایط پذیرش کشور آمریکا در مورد پناهندگان، موضع دولت آمریکا در مورد پناهندگی و وضعیت پناهندگان در کشور آمریکا از موضوعات داغ مهاجرتی روز می باشد .
با توجه به اینکه روش های مهاجرت به کشور آمریکا متعدد است اما برخی از افراد مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور آمریکا را انتخاب می کنند. مهاجرت از طریق پناهندگی به آمریکا یکی از اشتباه ترین راه های مهاجرت به کشور آمریکا است. افراد زیادی هستند که قصد مهاجرت به کشور امریکا از طریق پناهندگی را دارند بنابراین ما در این مقاله سعی کرده ایم که وضعیت پناهندگان در کشور آمریکا و کسانی که قصد مهاجرت به امریکا را از طریق پناهندگی دارند را مورد بررسی قرار دهیم. 
  • آیا کشور آمریکا کنوانسون مربوط به پناهندگی را پذیرفته است؟
  • شرایط پذیرش پناهندگان در کشور امریکا چگونه است؟
  • آیا از طریق پناهندگی می توان به آمریکا مهاجرت کرد؟
  • آیا مهاجرت از طریق پناهندگی موجب اخذ گرین کارت امریکا میشود؟
  • پناهندگی در کشور آمریکا بیشتر از چه طریقی امکان پذیر می باشد؟
  • پناهندگی در آمریکا


 
پناهنده در اصطلاح به کسی اطلاق می شود که ازکشور خود فرار کردند و نمی توانند بازگردد، زیرا او ترس موجه از آزار و اذیت براساس مذهب، نژاد، ملیت، عقیده سیاسی یا عضویت در یک گروه اجتماعی خاص دارد. اولین مرحله برای اغلب  پناهندگان، ثبت نام در کمیساریای  عالی سازمان ملل متحد است که مسئول  اجرای بندهای کنوانسیون و حمایت از پناهندگان بین الملی است.
براساس آخرین آمار کمیساریای عالی پناهندگان  حدود ۱۵٫۴ میلیون پناهنده در جهان وجود دارد که اکثر آن ها  از کشور خود فرار کرده اند. ایالت متحده امریکا بیش از نیمی از این پناهندگان را می پذیرد. مهمترین بخش درخواست پناهندگی  این است که فرد باید یک پرونده قوی  و مناسب داشته باشد  و بتواند نشان بدهد که جان و امنیت او در کشورش در خطر است.
ویزای شنگن یه نوع ورود قانونی به اروپا محسوب می شود و ورود قانونی به اروپا باعث رد شدن پرونده پناهندگی نخواهد بود زیرا پناهندگان از طریق اثر انگشت رد یابی می شوند نه از طریق ویزا.

پناهندگی از طریق تغییر دین

تغییر دین، در ایران کار خطرناکی است و افراد مجبورند به کشورهای همسایه بروند و در آنجا اعلام  تغییر دین کنند. اما برای گرفتن پناهندگی مجبور هستند دوباره به ایران  برگردند  و بعد از داشتن خطر جانی  و اثبات اینکه در کشور خودش مورد اذیت وآزار و مورد بازخواست قرار گرفته است از کشور فرار کنند. اما تنها داشتن مشکل مذهبی موجب پناهندگی گرفتن نمی شود. چون شرط اصلی پذیرش پناهجو، داشتن خطر جانی است. در برخی از کشورهای پناهنده پذیر با درخواست پناهندگی  اجازه کار دارند  مثل کشور کانادا. ولی در اکثر کشورها نمی توانند به طور قانونی کارکنند مگر در شرایط خاصی که سازمان رسیدگی کننده به پرونده پناهندگی  این اجازه را به شخص پناهنده بدهد. اکثر پناهندگان بعد از شروع درخواست پناهندگی از حق حمایت مالی ،سرپناه، پوشاک وخوراک برخوردار خوهند بود مگر در مواردی خاص.
کسانی که مرتکب اعمال جنایی شده اند و یا جرائمی مربوط به نقض حقوق بشر انجام داده اند مشمول حقوق واقع در کنوانسیون پناهندگی نمی شوند.
افرادی که به دلایل مختلف از جمله دلایل مذهبی، نژادی، سیاسی،اعتقادی و… در کشور خود مورد بازخواست قرار گرفته اند  ودرصورتی که به کشور خود بازگردند مورد آزار واذیت قرار خواهند گرفت میتوانند با نشان دادن این دلایل  واثبات انها ازدولت امریکا درخواست پناهندگی کنند. شخص متقاضی پناهندگی در امریکا بعد از ورود به کشورامریکا تا یک سال زمان دارد که برای پناهندگی در امریکا اقدام کند. در غیر این صورت باید به دولت آمریکا  نشان دهد  شرایطش در طی این یک سال  تغییر کرده ودر صورت بازگشت به کشورش موجب آزار واذیت وبازخواست واقع میشود.
معمولا بعد ازاینکه پناهجو برای پناهندگی اقدام کرد مصاحبه حضوری با نماینده اداره مهاجرت امریکا خواهد داشت تا دلائل و مدارک او به صورت حضوری بررسی گردد. در صورتی که ۵ ماه از مدت  اقدام کردن برای پناهندگی بگذرد و شخص متقاضی جوابی از پرونده خود دریافت نکند می تواند از دولت آمریکا درخواست اجازه کار نماید. در صورتی که با پناهندگی فرد متقاضی موافقت شد و وی موفق به دریافت پناهندگی بشود شخص می تواند برای خانواده خودش (همسر وفرزندان زیر ۲۱ سال) نیز درخواست ورود به امریکا و اقامت بنماید. یک سال بعد از پذیرفته شدن درخواست پناهندگی شخص متقاضی می تواند  در خواست GREEN CARD کند. البته نکته ای وجود دارد که اگر شخص پناهنده در مدت اقامت خود در کشور امریکا به کشور خود بازگردد این خلاف ادعای مطرح  شده در دادخواست پناهندگی و  مصاحبه اش می باشد و در صورتی که دولت آمریکا  از سفر پناهنده به کشور خود مطلع شود او را مورد  باز خواست قرار می دهد و در بعضی موارد ممکن است green card  شخص پس گرفته بشود.
باید توجه داشت که درصورت تقاضای الحاق همسر، شخص پناهنده باید پیش از ورود به امریکا با وی ازدواج کرده باشد و همچنین در مورد الحاق فرزندان ضمن اینکه  باید شرایط  عمومی را داشته باشند یا قبل از ورود به ایالت متحده امریکا به دنیا آمده باشند و یا در زمان  ورود مادرش او را باردار بوده باشد. برای در خواست در زمینه های فوق باید فرم I-730 را تکمیل کرده وتحویل مقامات مربوطه در ایالت متحده امریکا دهید. 

آمریکا از ۲ قانون در امور مهاجرتی پیروی میکند

  • کشورآمریکا جزءکشورهایی است که با اخراج افراد خارجی از کشور خود مخالف می باشد. حتی در صورتی که فرد به صورت غیر قانونی  وارد امریکا شده باشد دولت آمریکا به هیچ عنوان حق اخراج  از خاک آمریکا را ندارد و همچنین علاوه بر قانون اول سیستم مهاجرتی کشور امریکا به گونه ایست که شخص می تواند خانواده خود را نیز به امریکا وارد کند.
  • قانون سوم کشور امریکا مربوط به لاتاری است که هرساله از این طریق۱۰۰۰۰ نفر را به صورت قرعه کشی از بین درخواست کنندگان انتخاب  و موفق به اخذ گرین کارت می نماید.
در مجموع مطالبی که گفته شد کشور امریکا کشوری است که حقوق پناهندگان را پذیرفته است و جزو کشورهای عضو کنوانسیون وضعیت پناهندگان می باشد. این کشور اجازه خروج مهاجران را ازخاک کشور خود نمی دهد. پناهندگان در کشور امریکا بعد از مدتی اجازه کار دارند و بعد از گذشتن چند سال می توانند خانواده خود را به آمریکا بیاورند. در کل اکثر کشورهای عضو این کنوانسیون به تعهدات خود نسبت به پناهندگان عمل نمی کنند و نکته دیگر این که ورود به کشور امریکا از طریق پناهندگی  دارای شرایط بسیار سختی میباشد.

مطالب این مقاله درباره پناهندگی در آمریکا و مهاجرت قاچاقی به آمریکا صرفا آموزشی است و توصیه می شود پیش از هرگونه اقدامی از وکلای حرفه ای در باب قوانین آمریکا مشاوره دریافت نمایید. پلیس مهاجرت آمریکا سالیانه حدود پانصد هزار نفر را به علت اقامت غیرقانونی در خاک این کشور بزرگ صنعتی اخراج می کند. موسسه مشاوره ای MIE تمامی مشاوره ها در زمینه انواع مهاجرت از طرق قانونی، مراحل و مدارک مورد نیاز را ارایه می دهند. شما میتوانید جهت اخذ مشاوره تلفنی رایگان با دفاتر موسسه مشاوره ای MIE  در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید.

از دیگر خدمات موسسه ملک پور دیدن فرمایید