مهاجرت به آذربایجان

مهاجرت به آذربایجان

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور آذربایجان اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به آذربایجان در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به آذربایجان

مهاجرت به آذربایجان 2019 و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ راههای مهاجرت به آذربایجان 2019  از جمله تحصیل در آذربایجان از چه طریقی است؟ مهاجرت به آذربایجان از جمله کار در آذربایجان و یا سرمایه گذاری در آذربایجان و یا ثبت شرکت در آذربایجان و یا خرید ملک در آذربایجان و همچنین گرفتن وکیل مهاجرت به آذربایجان و شرایط اخذ اقامت آذربایجان 2019 چگونه خواهد بود ؟
در این مقاله سعی کرده ایم که راه های مختلف مهاجرت به آذربایجان مورد بررسی قرار بدهیم تا متقاضیان بتوانند به درستی انتخاب نمایند که با توجه به شرایط آنها کدام راه مناسب ترین راه برای آنها جهت مهاجرت به آذربایجان است. قبل از هر گونه اقدام برای مهاجرت  از کارشناسان خبره و مجرب و همین طور وکلای حقوقی در موسسات حقوقی سراسر کشور کمک بگیرید تا شیوه ی مهاجرت خود را به درستی انتخاب نمایید و  متحمل هزینه های زیاد در این مسیر نشوید. مشاوران موسسات حقوقی ملک پور در سراسر کشور در زمینه ی مهاجرت و راه های آن به شما مشاوره و راهنمایی خواهند داد.

 موقعیت جغرافیایی جهت مهاجرت به آذربایجان

موقعیت جغرافیای جمهوری آذربایجان، در جنوب این کشور ایران و در قسمت شرقی این کشور نیز دریای خزر قرار دارد. تنوع زیست محیطی در این کشور بسیار زیاد است و بالغ بر 4000 گونه گیاهی در این کشور وجود دارد. همچنین در سرتاسر این کشور نیز رشته کوه های قفقاز و کوهستان های تالش قرار دارند.
تنوع آب و هوایی در این کشور زیاد است و در هر نقطه از این کشور می توان آب و هوایی متفاوتی را تجربه کرد. مناطق شمالی این کشور دارای آب و هوای سرد و خشک و مناطق جنوبی دارای آب و هوای خنک و مرطوب می باشند. با توجه به این وضعیت آب و هوایی میزان بارندگی نیز در نقاط مختلف متفاوت است. بیشترین بارش در منطقه لنکران و کمترین آن معمولا در منطقه آبشوران اتفاق می افتد. زمین های کشاوری در بخش مرکزی این کشور وضعیت کشاورزی در این نقاط بسیار مناسب است. این کشور متشکل از 660 بخش و ده بخش اقتصادی ویژه است. از مناطق ویژه اقتصادی این کشور می توان منطقه لنکران آستارا و شکی زاکا و همچنین کورای مرکزی را نام برد.

وضعیت تاریخی برای مهاجرت آذربایجان

سنگ نوشته های 12000 ساله در این کشور حاکی از تاریخچه بسیار طولانی وجود انسان در جمهوری آذربایجان است. بعد از سکنی گزیدن سکاها به مدت 9 قرن در این کشور، مادها و هخامنشیان نیز مدتی برای این کشور تسلط داشتند. با توجه به استراتژیک بودن این منطقه همواره محلی برای کشمکش حاکمان رومی و ایرانی بوده است. بعد از حکومت رومیان در قرن اول تا سوم میلادی این کشور توسط شاپور ساسانی تسخیر شد. در دوره اسلامی نیز حکومت این کشور در دست حاکمان محلی بود.
اولین حکومتی که تاثیر زیادی در تغییر زبان این کشور داشت در قرن 5 هجری شمسی به این کشور مسلط شد. این حکومت از تبار ترک بود غزنویان نام داشت و این روال توسط سلجوقیان ادامه پیدا کرد. همچنین این دوره را می توان دوره شکوفایی ادبیات فارسی با شاعرانی همچون نظامی و خاقانی دانست. این کشور نیز به مانند دیگر کشورها از حمله مغول ها و تاتارهای در امان نمانده و بخشی از فرهنگ این دو قوم به این کشور منتقل شده است. تاریک ترین نقطه سیاسی این کشور را می توان جدایی از ایران و الحاق به روسیه تحت معاهده گلستان و ترکمانچای بود. در ابتدای کار تاثیر فرهنگ ایرانی بر این کشور بیشتر از تاثیر فرهنگ روسی بود اما با پیدا شدن اولین چاههای نفت در این کشور و سیل مهاجرین روسی به این کشور تاثیر فرهنگ روسی بر این کشور افزایش پیدا کرد. در حال حاضر بیش از 30 درصد جمعیت باکو را روس ها تشکیلی می دهند.
در بررسی بعد تاریخی مهاجرت به آذربایجان ذکر این نکته ضروری است که با رشد تفکرات استقلال طلبانه در قرن بیستم کشور جمهوری آذربایجان تشکیل شد اما با حمله روس ها این استقلال با شکست مواجه شد، اما در سال 1992 میلادی با تجزیه روسیه این کشور نیز اعلام استقلال کرد و تا به امروز نیز پابرجا بوده است.

وضعیت اقتصادی برای مهاجرت به آذربایجان

به دلیل جنگ های که در قره باغ صورت گرفت، تورم در این کشور به میزان زیادی افزایش پیدا کرد، اما با توجه به شرکت های نفتی و گازی موفق در این کشور و برنامه های اقتصادی ارائه شده توسط صندوق جهانی پول تورم از 411 درصد به صفر کاهش پیدا کرد.

وضعیت فرهنگ و هنر برای مهاجرت به آذربایجان

با توجه به تجربه های جنگی و هجومی که علیه این کشور در طول سالیان گذشته بوده است فرهنگ این کشور همواره دچار تغییر شده است. همچنین با توجه به افزایش سرعت تبادل اطلاعات فرهنگ این کشور تا میزان زیادی از فرهنگی غربی تاثیر پذیرفته است. تاثیر فرهنگ ایرانی بر این کشور بیش از هر کشور دیگری بوده و برگزاری جشن نوروز و دستگاه های موسیقی مشترک بین دو کشور بر این موضوع دلالت دارد. از دستگاه های موسیقی این کشور می توان به موسیقی عاشیق، موسیقی جاز و موسیقی میخانه ای اشاره کرد. با توجه به آمار 98 درصد مردم این کشور نیز تحصیل کرده هستند.

وضعیت سیاست برای مهاجرت به آذربایجان

بعد از اینکه این کشور اسقلال پیدا کرد فعالیت های سیاسی با شدت بیشتری در این کشور شکل گرفت. یکی از سازمان های های که شروع کننده این فعالیت های سیاسی بود جبهه خلق این کشور بود که در ابتدا برای مبارزه با حملات ارمنستان شکل گرفت. با شکل گیری این جبهه شرایطی پیش آمد تا نظریه تشکیل ترکیه بزرگ ارائه شود. با اجرایی شدن این نظریه بخش های از جمهوری آذربایجان و قسمت شمالی ایران تحت یک حکومت و فرمانروایی میشد و اوج این این تفکر نیز در زمان رییس جمهور اول آذربایجان، ایلچی بیگ بود.
تمام این حوادثی که ذکر شد ناشی از موقعیت استراتژیک این کشور بوده و گاهی به سود مردم این کشور و گاهی هم به زیان مردمش بوده است. موسسه حقوقی ملک پور  در انواع طرق مهاجرت به آذربایجان آماده ارائه مشاوره می باشد و می تواند تمام امور حقوقی شما را در این امر انجام دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با دفاتر مستقل همکار موسسه ملک پور در ایران و دفتر مرکزی در شهر وین تماس بگیرید و تمام سوالات خود را در مورد مهاجرت با آذربایجان بپرسید. امیدواریم که مقاله مهاجرت به آذربایجان مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
 

 


 


 


مهاجرت به آذربایجان از طریق تولد

بعضی از کشورهای جهان سیستم خاک و برخی دیگر سیستم خون را برای اعطای تابعیت به فرزندان متولد شده در آن کشور انتخاب کرده اند. در سیستم خاک صرف نظر از اینکه پدر و یا مادر فرزند تازه متولد شده اهل کجا باشند صرف اینکه این فرزند در خاک کشور مورد نظر متولد شده است به او تابعیت آن کشور اعطا خواهند شد. در سیستم خون محل تولد فرزند اهمیت ندارد و تابعیت به فرزندی اعطا خواهد شد که دارای پدر یا مادر اهل آن کشور باشد. کشور آذربایجان در این زمینه سیستم خون را مبنای کار خود قرار داده است و فرزندی که در خاک این کشور متولد می شود تنها در صورتی پاسپورت این کشور را خواهد گرفت که پدر یا مادر آذر بایجانی داشته باشد.

مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج

اگر شما با یک فرد تبعه ی کشور آذربایجان ازدواج کنید می توانید به راحتی و بدون داشتن رزومه ی خاصی  تابعیت این کشور را اخذ کنید. البته شما باید به اداره مهاجرت آن کشور ثابت کنید که ازدواج شما واقعی بوده است و شما صرفا به دلیل اخذ تابعیت این کشور ازدواج نکرده اید. در صورتی که ازدواج شما از سوی دولت آذربایجان واقعی تلقی شود شما می توانید پاسپورت این کشور را دریافت نمایید.

مهاجرت به آذربایجان از طریق پناهندگی

پس از پایان جنگ دوم جهانی و بی خانمانی و آوارگی بسیاری از مردم جهان کنوانسیونی تحت عنوان کنوانسیون ژنو بین کشورهای عضو سازمان ملل شکل گرفت تا اگر از این به بعد اتفاقاتی از این دست در جهان یا کشوری خاص رخ داد کشور های دیگر عضو این کنوانسیون بتوانند از آسیب های این چنینی جلوگیری کنند. به همین جهت اگر شخصی در هر جای جهان از نظر جانی و یا مالی و … مورد خطر و تهاجم قرار گرفت به طوری که دولت کشورش نتوانست در این قضیه به او کمک کند میتواند از کشور های دیگر عضو تقاضای کمک کرده و به آنها پناه ببرد. کشور مقصد نیز موظف خواهد بود به این فرد غذا، سرپناه، دارو و ... اعطا کند و از او و خانواده اش حمایت کند. اما در سالهای اخیر عده زیادی از مردم با رزومه های دروغین و داستان های ساختگی به این مساله پرداخته اند و به بهانه دروغین در خطر بودن جانشان در کشور خود به کشورهای دیگر جهان مهاجرت نموده اند. پناهندگی روشی خطرناک و با آینده غیرقابل پیش بینی است که به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی شود.

مهاجرت به آذربایجان از طریق ثبت شرکت

شما می توانید در اغلب کشورهای جهان شرکت ثبت نمایید. کشور آذربایجان نیز از این قاعده مستثنی نیست. یک ایرانی می تواند از کشور خود اقدام به ثبت شرکت در کشور آذربایجان کند. در آسان ترین حالت ممکن شرکت تاسیسی باید به صورت مسئولیت محدود باشد. سرمایه ی این شرکت می تواند متشکل از سهم ۳ نفر شریک باشد. منظور از شرکت حتما یک کمپانی بزرگ نیست بلکه می توانید در منزلتان در کشور آذربایجان باشد که در آن فعالیت تجاری انجام میدهید. منظور از شرکت یک آدرس و یک شماره تلفن و صندوق پستی است. در ابتدا به شما کارت اقامت یک ساله بابت فعالیت تجاری در کشور آذربایجان داده خواهد شد و اگر فعالیت شما در این کشور زیان ده تشخیص داده نشود اجازه ی اقامت و تجارت تمدید خواهد شد و بعد از ۵ سال فعالیت و پرداخت مالیات بر درآمد به شخص اجازه ی اقامت دائم داده خواهد شد.

مهاجرت به آذربایجان از طریق ویزای کار

ویزای کار در کشور آذربایجان نیاز به درخواست از سوی یک کارفرما دارد. برای این منظور کارفرما می بایست به اداره ی کار این کشور مراجعه کرده و ثابت نماید که نیروی کار داخلی موجود در کشور آذربایجان نمی تواند نیاز این شغل را برطرف کند. پس از این کار، کارفرما می تواند مجوزهای لازم برای استخدام نیرو از خارج از کشور را دریافت نماید.
شخص متقاضی نیز می تواند با در دست داشتن دعوتنامه ی کاری به سفارت این کشور در کشور خود مراجعه کرده و درخواست ویزای کاری خود را به سفارت آذربایجان تسلیم کنند.

مهاجرت به آذربایجان از طریق ویزای تحصیلی

متقاضیان تحصیل در خارج از کشور میتوانند به راحتی ویزای تحصیلی کشور آذربایجان را دریافت نمایند. مزایای متعدد دانشگاه های کشور آذربایجان و آسان بودن در اخذ ویزای دانشجو یی این کشور و همچنین هزینه های پایین تحصیل و زندگی این کشور را مقصد مناسبی برای متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور کرده است. نکته جالب در مورد تحصیل در کشور آذربایجان اینست که  اغلب دانشگاه های این کشور برای صدور پذیرش نیاز به مدرک زبان ندارند.
بهترین دانشگاه های کشور آذربایجان را در لیست زیر ببینید:
  • Baku State University
  • Azerbaijan University
  • Khazar University
  • Azerbaijan State University of Economics
  • Azerbaijan Medical University
  • Azerbaijan State Oil and Industrial University
  • Qafqaz University
  • Azerbaijan University of Languages
  • Azerbaijan Technical University
  • Azerbaijan University of Architecture and Construction
  • Baku Slavic University
 

مهاجرت به آذربایجان

 
 

حالا شما با مطالعه این مقاله  با اطلاعاتی که در مورد راههای مهاجرت به آذربایجان و راه های اخذ اقامت آذربایجان کسب کردید به راحتی می توانید شرایط مهاجرت به آذربایجان از جمله تحصیل در آذربایجان یا کار در آذربایجان یا سرمایه گذاری در آذربایجان یا خرید ملک در آذربایجان یا ثبت شرکت در آذربایجان یا ازدواج در آذربایجان یا تولد فرزند در آذربایجان را با شرایط خود تطبیق داده و راه های مهاجرت به آذربایجان انتخاب نمائید .
در این مسیر می توانید با کارشناسان حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملک پور که همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس بگیرید و از آنها مشاوره رایگان بخواهید. 

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید