پناهندگی در آلمان

پناهندگی در آلمان

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص پناهندگی در آلمان در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

پناهندگی در آلمان

راههای متعددی برای مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت کشور آلمان وجود دارد. یکی از این راهها مهاجرت از طریق پناهندگی به آلمان است. مهاجرت از طریق پناهندگی در آلمان پرخطرترین راه مهاجرت به آلمان است که موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله سعی می کند شرایط پناهندگی در آلمان را توضیح دهد و به سوالات شما در زمینه مهاجرت از طریق پناهندگی به آلمان پاسخ دهد.
موسسه حقوقي ملك پور و موسسه مشاوره اي MIE اتريش هيچ خدمات و مشاوره اي در مورد پناهندگي انجام نمي دهند و اين مقاله صرفا جهت اطلاع و آگاهي شما از مضرات و خطرات پناهندگي است.

پناهندگی در آلمان


شرایط پناهندگان در آلمان

طبق کنوانسیون پناهندگی ۱۹۵۱ ژنو پناهنده به کسی گفته می شود که در کشور خود به دلایل نژادی، مذهب، ملیت، عقاید سیاسی یا عضویت در یک گروه اجتماعی مورد آزار و اذیت قرار گیرد.
از جمله مشکلاتی که پناهندگان در کشورهای اروپایی به ویژه کشور آلمان با آن مواجه هستند، نبود اطمینان است. به این دلیل که پناهندگان در کمپ های پناهندگی و در شرایط سخت در کنار هم زندگی می کنند. از دیگر مشکلات تفاوت ملیت ها است. به دلیل اینکه افراد زیادی با ملیت های متفاوت و با فرهنگ های مختلفی در این کمپ ها و در کنار هم زندگی می کنند.
پناهندگان در کشور آلمان در شرایط بسیار سختی به سر می برند. با توجه به اینکه روش های قانونی زیادی برای مهاجرت و دریافت اقامت و تابعیت آلمان وجود دارد اما برخی مهاجرت از طریق پناهندگی را برای اقامت و تابعیت انتخاب می کنند.
پناهندگان در کشور آلمان چندین سال در شرایط حقوقی نامناسبی قرار دارند تا با تقاضای پناهندگی آنها موافقت شود. در کل می توانیم بگوییم که پناهندگان در این دوران در سخت ترین شرایط چه از نظر حقوقی و چه از نظر روحی قرار دارند.

بررسی شرایط پناهندگی در آلمان از نظر محل زندگی

پناهندگان در کشورآلمان در کمپ های پناهندگی در وضعیت نامساعدی زندگی می کنند، اتاق های کوچک، شرایط بهداشتی نامناسب و بدون امکانات، پناهندگان مجبور هستند تا زمانی که با تقاضای پناهندگی آنها موافقت نشده است در کمپ های پناهندگان زندگی کنند.
پناهندگان در آلمان تا زمانی که وضعیت حقوقیشان مشخص نشده از هیچ حق وحقوقی برخوردار نخواهند بود و حتی اجازه کار را هم در کشور آلمان نخواهند داشت.
برای پناهندگان در آلمان ۳ نوع محل اقامت وجود دارد
مراکز پذیرش اولیه
مراکز اقامت جمعی
محل اقامت غیر متمرکز.
در کشور المان پس از ۶ ماه اولیه که پناهندگان باید در مراکز پذیرش اولیه اقامت داشته باشند بعد از گذشت ۶ ماه باید در محل اقامت جمعی ساکن شوند که این مراکز معمولا در همان مرکز پذیرش اولیه است.
بیشتر پناهجویان در کشور آلمان در محل اقامت جمعی زندگی می کنند.
کنوانسیون پناهندگی امتیازاتی را به پناهندگان اعطا میکند از جمله داشتن جای خواب، حق داشتن خوراک کافی، پاس سفید.
پاس سفید مدرکی است که فرد پناهنده اجازه سفر به کشورهای دیگر را خواهد داشت اما حق سفر به کشور خود را ندارد.
کسانی که در کشورهای اروپایی مثل کشور آلمان پناهنده می شوند اگر بعد از مدتی یعنی قبل از اینکه درخواست پناهندگیشان پذیرفته شود به کشور خود باز گردند تا ۱۰ سال اجازه ورود به کشورهای اروپایی را نخواهند داشت و هیچگونه ویزایی برای سفر به کشورهای اروپایی به آنها اعطا نخواهد شد.

انواع پناهندگی در آلمان

  • پناهندگی سیاسی: اشخاصی که در کشور آلمان درخواست پناهندگی سیاسی می کنند باید اثبات کنند که در کشور خود مورد آزار و اذیت جسمی و روحی قرار گرفته اند تا بتوانند به عنوان پناهنده در کشور آلمان پذیرفته شوند. بررسی تقاضای پناهندگی سیاسی و صدور حکم نهایی در کشور المان حدود ۷ ماه به طول می انجامد. اشخاصی که درخواست پناهندگی سیاسی آنها قبول شود از تمام حقوق شهروندان آلمانی از جمله حق کار و اشتغال و همچنین از خدمات اجتماعی برخوردار خواهند شد.
  • پناهندگی مذهبی: افرادی که در کشور آلمان درخواست پناهندگی مذهبی می کنند باید اثبات کنند که در کشور خود دین خود را تغییر داده اند و اگر به کشور خود بازگردند مورد اذیت و آزار قرار خواهند گرفت. به همین دلیل از کشور خود خارج و درخواست پناهندگی داده اند. این افراد حق بازگشت به کشور خود را نخواهند داشت چون در غیر این صورت حرف خود را با عملشان نقض می کنند.
  • پناهندگی اجتماعی: افرادی که در کشور آلمان درخواست پناهندگی اجتماعی می دهند این نوع پناهندگی مورد قبول کشور آلمان نیست . ایرانیانی که در کشور آلمان درخواست پناهندگی اجتماعی می کنند به دلیل اینکه کشور ایران شرایط اقتصادی نابسامانی ندارد و همچنین از امنیت بالایی هم برخوردار است پناهندگی اجتماعی مورد قبول واقع نمی شود.

مراحل پناهندگی در المان

درخواست پناهندگی به کشور آلمان در سالهای اخیر افزایش داشته و پناهجویان در کشور آلمان برای زندگی بین شانزده ایالت تقسیم خواهند شد و در تمام ایالت ها در کمپ های پناهندگی زندگی خواهند کرد.
متقاضیان دریافت پناهندگی در کشور آلمان باید موقع ورود به کشور درخواست پناهندگی خود را در اداره کنترل مرزی و یا اداره پلیس به ثبت برسانند پس از ثبت پناهندگی فرد به یکی از کمپ های پناهندگی منتقل می شود و بعد درمورد پناهجویان تصمیم می گیرند که به کدام ایالت منتقل شوند.
وقتی پناهندگان به کمپ های پناهندگی منتقل شدند از آنها توسط پلیس عکس و اثر انگشت گرفته می شود تا مشخص شود که این افراد در کشور اروپایی دیگری درخواست پناهندگی داده اند. کمپ های پناهندگی در کشور آلمان دارای ساختمان های بزرگ، ایستگاه پلیس، خدمات پزشکی، سالن غذاخوری و سالن های خواب با  ظرفیت بسیار زیاد است.
در کشور آلمان کارکنان اداره مهاجرت و پناهندگان آلمان از پناهجویان سوالاتی می کنند مانند اینکه برای چه چیزی کشور خود را ترک کرده اند و سپس تصمیم می گیرند که برای فرد پناهنده پرونده پناهندگی صادر شود یا خیر؟ اکنو کشور آلمان بیشتر از سایر کشورهای اتحادیه اروپا پناهنده می پذیرد. بیشتر پناهندگان از کشورهای ایران، ترکیه، افغانستان، سوریه و عراق می باشند. معمولا راه ورود پناهندگان به کشورهای اروپایی از مسیر یونان و ایتالیا است. اداره فدرال مهاجرین کشور آلمان اعلام کرده است که انتظار دارد ۳۰۰۰۰۰ پناهنده وارد کشور آلمان شود.
مراحل اخذ پذیرش توسط قانون پناهندگی برای پناهجویان اداره می شود. در کشور آلمان پس از درخواست پناهندگی به پناهجویان یک گواهی نامه اجازه اقامت در جمهوری فدرال آلمان در طول روند پناهندگی داده می شود. در کشور آلمان افرادی که درخواست پناهندگی داده و اجازه اقامت موقت  در کشور آلمان را دارند می توانند از بیمه های اجتماعی برخوردار شوند.
در کشور آلمان افرادی که گواهی نامه اجازه موقت کشور آلمان را دریافت کرده اند ممکن است پس از گذشت چند سال درخواست پناهندگیشان رد شود که در این صورت باید کشور آلمان را ترک کنند.کشورهای اتحادیه اروپا به ویژه کشور آلمان شرایط مناسبی را برای پناهندگان در نظر نگرفته اند و پناهندگان در شرایط سختی به سر می برند. البته این نکته را هم باید در نظر داشت که ورود غیرقانونی به اروپا تضمین قبولی پناهندگی نخواهد بود و ورود قانونی به اروپا دلیلی بر رد شدن پرونده پناهندگی نخواهد بود. بسیاری از متقاضیان پناهندگی در آلمان درک درستی از قوانین پناهندگی و جنبه های حقوقی آن ندارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت موسسه حقوقی ملک پور مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را در زمینه مهاجرت به صورت قانونی دریافت نمایید و در صورت نیاز به مشاوره در خصوص مهاجرت به آلمان از طرق قانونی و نه از طریق پناهندگی در آلمان میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل مایید .
 

کشورهای اتحادیه اروپا به ویژه کشور آلمان شرایط مناسبی را برای پناهندگان در نظر نگرفته اند و پناهندگان در شرایط سختی به سر می برند. البته این نکته را هم باید در نظر داشت که ورود غیرقانونی به اروپا تضمین قبولی پناهندگی نخواهد بود و ورود قانونی به اروپا دلیلی بر رد شدن پرونده پناهندگی نخواهد بود. بسیاری از متقاضیان پناهندگی در آلمان درک درستی از قوانین پناهندگی و جنبه های حقوقی آن ندارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت موسسه حقوقی ملک پور مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را در زمینه مهاجرت به صورت قانونی دریافت نمایید و در صورت نیاز به مشاوره در خصوص مهاجرت به آلمان از طرق قانونی و نه از طریق پناهندگی در آلمان میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید.

از دیگر خدمات موسسه ملک پور دیدن فرمایید