مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور دانمارک اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به دانمارک در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به دانمارک و  بررسی روشهای  آن :

  • مهاجرت به دانمارک از طریق تولد
  • مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل
  • مهاجرت به دانمارک از طریق کار
  • مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت
  • مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

مهاجرت به دانمارک و مقدمه ای بر آن :

مهاجرت به دانمارک روش های گوناگونی دارد اما قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت و پیش از شناخت راه ها و روش های گوناگون مهاجرت به دانمارک بایسته است تا اطلاعاتی در خصوص کشور دانمارک داشته باشیم . دانمارک کشوری است که در شمال اروپا واقع شده است و پایتخت آن کپنهاگ می باشد . موقعیت اقتصادی و نحوه معیشت مردم ،میزان درآمد سرانه و قرار داشتن در بین شاد ترین افراد و کشورهای دنیا باعث آن گشته است تا بسیاری از افراد خواستار مهاجرا به دانمارک شوند.

برای دریافت مشاوره رایگان از وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور می توانید با شماره زیر تماس بگیرید

021 - 49076


مهاجرت به دانمارک و امکان اخذ تابعیت :

اگر فرد بعد از مهاجرت به دانمارک خواستار اخذ تابعیت از این کشور باشد باید مشمول یکی از قوانین کشور دانمارک که شامل قانون اساسی این کشور مصوب سال 1953 و یا قانون تثبیت ملیت دانمارکی سال2003 باشد . بنا بر این قوانین شخص در موارد زیر امکان اخذ تابعیت دانمارک را خواهد داشت :
  • تولد در خاک دانمارک اگر یکی از والدین دانمارکی باشند
  • تولد در خارج از خاک دانمکارک به شرط دانمارکی بودن یکی از والدین
  • اشخاص زیر 12 سال به صورت خودکار
  • فرزند متولد شده از والدین شهروند دانمارکی از سال 2014 به بعد

شرایط از دست دادن تابعیت و یا بدست آوردن تابعیت دانمارک

افراد دانمارکی تحت شرایطی تابعیت خود را از دست میدهند :
  • اخذ تابعیت از طریق فریب مانند ازدواج های صوری
  • ارتکاب جرایم ضد امنیت ملی کشور دانمارک
  • درخواست فرد برای پناهندگی در سایر کشور ها
  • شخص متولد شده در دانمارک که تا 22 سالگی در این کشور زندگی نکرده باشد.
شرایط اخذ تابعیت دانمارک:
  • اخذ اقامت دایم دانمارک
  • 9 سال اقامت پیوسته در خاک دانمارک با خروج حداکثر14 روز از این کشور (در شرایط اضطراری 1 الی2 سال بلامانع می باشد.)
  • 8سال اقامت برای افراد پناه جو به صورت پیوسته
در مواردی که فرد دارای همسر دانمارکی می باشد به ازای هر یک سال زندگی ،یک سال از مدت زمان 9 ساله را کاهش میدهد.
به طور میانگین در حدود 3200 نفر در سال 2012 موفق به اخذ تابعیت کشور دانمارک شده اند.

قوانین تابعیت مضاعف با مهاجرت به دانمارک


برای مطالعه شرایط مهاجرت به کانادا و مهاجرت به اتریش می توانید با کلیک روی هر کدام از لینک ها از مقالات ما استفاده نمایید.

بسیاری از کشورها هستند که به علل گسترده ای تابعیت مضاعف را نمیپذیرند این بدان معنا است که اگر شخص دارای تابعیت باشد نمیتواند تابعیت جدیدی را کسب کند مگر با از دست دادن تابعیت قبلی خود.کشور دانمارک تا سال 2011 بر طبق همین قوانین و مقرات رفتار میکرد اما از سال 2011 با تصویب قانونی اجازه داشتن تابعیت مضاعف به افراد و شهروندان دانمارکی اعطا گشت.بر اساس این قانون به خارجیان اجازه اخذ تابعیت دانمارکی داده شد و افراد دانمارکی نیز می توانند تابعیت کشوری دیگر علاوه بر کشور خودشان را نیز داشته باشند . در خصوص اشخاص دانمارکی که از تابعیت این کشور خارج شدهبودند نیز باید خاطر نشان کرد که بر طبق این قانون اجازه کسب مجدد تابعیت دانمارکی را اخذ نمودند. قانون مذکور تا سال2020 در کشور دانمارک اجرا خواهد شد.

مهاجرت به دانمارک از طریق تولد:

در روش مهاجرت به دانمارک از طریق تولد لازم است تا در ابتدا سیستم خاک و سیستم خون توضیح داده شود.
عملکرد سیستم خاک به این نحو می باشد که هر فردی به محض تولد در خاک آن کشور تبعه آن کشور محسوب می شود و تابعیت آن کشور را اخذ می نماید . اما د رسیستم خون به صرف تولد فرد موفق به اخذ تابعیت نمی شود بلکه حتما یکی از والدین وی و یا هر دوی آنان باید تبعه کشور مورد نظر باشند. قانون کشور دانمارک براساس سیستم خون است اما به طور نسبی با درج شرایطی سیستم خاک را نیز پذیرا شده است . موارد اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک:
  • طفل متولد شده از والدین دانمارکی در داخل و یا خارج خاک دانمارک
  • طفل متولد شده از پدر دانمارکی در داخل و یا خارج خاک دانمارک (حتی بدون ثبت ازدواج)
  • طفل متولد شده از مادر دانمارکی در داخل و یا خارج از خاک دانمارک با ارایه درخواست اخذ تابعیت
  • طفل متولد شده از والدینی که  شهروند دانمارک هستند پس از 8 سال زندگی و اقامت در دانمارک
  • طفل متولد شده در خاک دانمارک با تابعیت و والدین نا معلوم

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج:

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج یکی از روش هایی است که بر طبق قوانین کشور دانمارک منجر به اخذ اقامت و تابعیت شخص خواهد شد.هرگاه شخص خارجی خواستار ازدواج با فردی از اتباع کشور دانمارک را داشته باشد به واسطه این ازدواج با رعایت شرایط خاصی  در ابتدا موفق به اخذ اقامت و پس از آن موفق به اخذ تابعیت خواهد شد.شرایط این امر در ذیل آمده است:
  • تک همسری بودن و اثبات آن براساس مدارک تجرد ،طلاق و یا فوت همسر سابق
  • تمکن مالی فرد دانمارکی برای حمایت مالی از همسر و فرزندان (در صورت وجود)
  • داشتن سن بالای24 سال برای هر دو طرف
  • اگر دو نفر به طور قانونی با یکدیگر ازدواج نکرده  ولی دارای رابطه جدی و مسکن مشترک می باشند از نگاه قوانین دانمارک زن و شوهر محسوب می شوند.
فرد متقاضی مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج اقامت یکساله اخذ میکند و برای تمدید شدن آن باید زبان دانمارکی را یادگرفته باشد و در اصطلاح به محیط خو کرده باشد.

مهاجرت به دانمارک از طریق کار

مهاجرت به دانمارک  از طریق کار ،یک یاز روش هایی است که در صورت اتفاق به راحتی شخص می تواند وارد خاک دانمارک شود. در روش مهاجرت به دانمارک از طریق کار شخص باید از کارفرمایی در داخل  خاک  کشور دانمارک پیشنهاد شغلی داشته باشد.این بدان معناست که کارفرما شرایط استخدام نیروی مورد نیاز خود را باید به مدت معلوم که اصولا سه ماه است آگهی کرده و اگر کسی با شرایط مورد تقاضای وی پیدا نشد ،کارفرما میتواند برای شخص متقاضی مهاجرت به دانمارک از طریق کار دعوتنامه فرستاده و از این طریق ویموفق به ورود به خاک دانمارک می شود. شایان ذکر است که به دلیل سختی و ممشکلات این مسیر موسسه حقوقی ملک پور و کارشناسان خبره آن توصیه می کنند در ابتدا برای ورود از روش دیگری مانند تحصیل وارد خاک دانمارک شده و بعد از یاففتن کار نوع ویزا را به ویزای کاری تغییر دهید. در این صورت بعد از گذشتن 5 سال و پرداخت مالیات شخص میتواند موفق به اخذ  اقامت خود شود.

مهاجرت به دانمارک


مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت :

سرمایه گذاری در دانمارک یکی دیگر از روش هایی است که فرد خواهان مهاجرت به دانمارک می تواند از آن استفاده نماید.در روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت ،فرد متقاضی باید با یکی از افراد تبعه کشور دانمارک شریک شود به این صورت که فرد دانمارکی 51 درصد سهام شرکت ثبت شده را داشته باشد. برای ثبت این شرکت نیاز فرد نیاز دارد تا ایده تجاری نو و خلاقانه ای را ارائه دهد.مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در کشور دانمارک:
  • پاسپورت فرد
  • شناسنامه فرد متقاضی
  • سوابق کاری وی
  • اساسنامه و مشخصات شرکت
  • افتتاح حساب بانکی در کشور دانمارک
  • مدارک تمکن مالی فرد
این ثبت شرکت می تواند به دو روش آنلاین و حضوری انجام شود که در هر دو روش مذکور بعد از ارائه مدارک در حدود 3 تا 4 ماه زمان نیاز است تا مدارک از سوی سفارت دانمارک تایید شود.
برای ثبت شرکت در دانمارک به غیر از ایده تجاری مناسب موارد زیل نیز لازم است.
  • تمکن مالی فرد برای گذران زندگی خود و خانواده در سال اول
  • و حضور شخص در دانمارک برای اجرای فعالیت مورد نظر.
در ابتدای امر اقامت 3 ساله به فرد اعطا می شود در این مدت فرد موظف به استخدام  2 نیروی دانمارکی ،پرداخت مالیات ،بیمه کردن نیرو ها و شروع فعالیت سود ده می باشد . پس از این مدت فرد می تواند تقاضای اقامت دائم را داشته باشد.

مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیلی :

مهاجرت به دانمارک می تواند از طریق تحصیل در این کشور نیز امکان پذیر باشد .تحصیل در مقاطع مختلف در دانمارک امکان پذیر است . به طور کلی مقطع لیسانس 4 سال می باشد و  به زبان رسمی کشور دانمارک و برای مقاطع بالاتر با زبان انگلیسی تدریس می شود. میزان هزینه تحصیل در کشور دانمارک مبلغی در حدود12000 یورو در سال می باشد .که افراد متقاضی مهاجرا به دانمارک از طریق تحصیل می توانند در طول مدت تحصیل خواد به کار دانشجویی در حدود20 ساعت در هفته بپردازند. تحصیل در دانشگاه های کشور دانمارک عموما برای افراد مقیم  و تبعه اتحادیه اروپا و همینطور برای افراد مقیم و تبعه  کشور سوییس رایگان می باشد.
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دانمارک و اخذ ویزای تحصیلی:
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • پاسپورت فرد
  • شناسنامه و ترجمه آن
  • مدرک تحصیلی و ریز نمرات فرد متقاضی
  • نامه مبنی بر تمکن مالی فرد
  • مدرک آیلتس
 

برای مطالعه شرایط موسسه معتبر مهاجرتی و وکیل مهاجرتی می توانید با کلیک روی هر کدام از لینک ها از مقالات ما استفاده نمایید.

مهاجرت به دانمارک  از طریق پناهندگی :

کشور دانمارک مطابق با مقررات بین المللی پناهندگی که در  کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو و پروتکل  ۱۹۶۷  سازمان ملل  تصویب رسیده است عضو این کنوانسیون گشته است . قوانین مربوط به پناهندگی و حقوق بشر بسیار  پیچیده  می باشد زمانیکه شخص درخواست پناهندگی  در کشور دانمارک  را می دهد مقامات مسئول او را طبق کنوانسیون پناهجو می نامند که  مطابق  این کنوانسیون شخص پناهنده به کسی گفته می شود  که در کشور خود یا مبدأ به یکی از دلایل نژاد، مذهب ، ملیت ، گرایش‌جنسی ، تعلق به یک گروه اجتماعی معین ، عقاید سیاسی مورد آزار و اذیت جدی قرار گرفته ‌است و همچنین بیم بازگشت به کشور خویش را دارد. کشورهایی که عضو  کنوانسیون ژنو می باشند موظف هستند که مسئولیت های تعریف شده در کنوانسیون را انجام دهند .لیکن  در صورتی که اثبات شود فرد پناه جو به دروغ شرایط پناهنجو را برای خود تعریف نموده است امکان جریمه و محاکمه این افراد وجود دارد. مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی  مانند این روش در سایر کشورها در تمامی کشورهای پناه جو پذیر دارای خطرات و مشکلات عدیده می باشد که گاها این خطرات و مسائل عواقب غیر قابل جبرانی را در پی دارد. روش پناهندگی که بهتر آن است آن را بیراهه بنامیم میتواند خطراتی همانند خطر غارت اموال ، بیماری های ناشی از اسکان های نامناسب ، غرق شدگی ها در مسیر کشورهایی که از طریق راه دریا امکان ورود دارند ، تجاوز های مکرر و یا حتی گروهی در طول مسیر ، قاچاق اعضا بدن و یا انسان و در برخی از موارد خطر مرگ در پیش روی افرادی است که مهاجرت از طریق پناهندگی بلاروس را برای خور بر میگزینند. این ها تنها اشاره مختصری به خطرات پیش روی افراد پناه جو بود که به اختصار ذکر گردید . افراد میتوانند به جای صرف هزینه های نا متعارف و همچنین جلوگیری از خطرات احتمالی با وکلای مجرب در خصوص راه های قانونی مهاجرت مشورت کرده و راه بهتری را جایگزین این امر نمایند
شایان ذکر است که موسسه حقوقي ملک پور و موسسه مشاوره ای MIE اتريش ،هيچگونه خدمات و همچنین مشاوره  ای در خصوص  پناهندگي بلاروس انجام نمي دهند و نگارش  اين مقاله صرفا جهت اطلاع و آگاهي از مضرات خطرات روش پناهندگي ميباشد.

مهاجرت به دانمارک و هزینه های زندگی در آن

قبل از برگزیدن راه مهاجرت به دانمارک بهتر آن است که فرد میزان هزینه های مورد نیاز خود در کشور دانارک را برآورد کند .زندگی در کشور دانمارک به نسبت اهمیت شهرها و نوع محلات دارای هزینه های متفاوتی می باشد.به طورمتوسط  600 یورو در ماه باید برای زندگی فرد در دانمارک مد نظر قرار گرفته شود.
در مقایسه با ایران در حدود 130 درصد ،کشور دانمارک گران تر از کشور ایران می باشد . میزان هزینه های مورد نیاز در نمودار زیر به تصویر کشیده شده است.

مهاجرت به دانمارک از روش های مختلف



مهاجرت به دانمارک همانطور که در متن بالا ذکر شد به واسطه وضعیت اقتصادی مناسب و سطح زندگی بالا یکی از مقاصد مورد توجه برای امر مهاجرت گردیده است. انتخاب راه مهاجرتی با توجه به شرایط فرد صورت می پذیرد.انتخاب روش تحصیل برای مهاجرت به دانمارک و یا انتخاب روش سرمایه گذاری برای مهاجرت به دانمارک تنها با بررسی دقیق رزومه و شرایط شخص امکان دارد که این مهم تنها در حیطه تخصص افرادی است که سال ها در این زمینه دارای تجربه هستند. به همین سبب شما میتوانید  برای بررسی شرایط خود .و دریافت اطلاعات تکمیلی با مشاورین و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور  با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در دفتر مرکزی وین و یا با دفاتر همکار در ایران تماس حاصل بفرمایید تا از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.همچنین میتوانید در  قسمت پرسش و پاسخ همگانی سوالات خود را مطرح نمایید. امید آن است تا این نوشتار در خصوص مهاجرت به دانمارک مورد توجه شما قرار گرفته و تا حدودی به سوالات شما پاسخ گفته باشد

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید