مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل


مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل، روش های اخذ اقامت و تابعیت کشور فنلاند از طریق تحصیل در این کشور، در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط اخذ ویزای تحصیلی فنلاند چگونه است؟ برای مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل چه مدارکی مورد نیاز می باشد؟ بسیاری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه های خارجی، به دنبال مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل هستند. بدین منظور لازم است که شرایط و جوانب این امر به طور کامل بررسی و ارزیابی شود. کشور فنلاند از جمله کشورهای اتحادیه اروپا بوده و نظام آموزشی بسیار قوی دارد. این کشور شرایط بسیار و قوانین پیچیده ای برای دانشجویان بین المللی وضع نموده که باید توسط متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل مورد توجه قرار بگیرد. بنابراین می توانید پس از مطالعه این مقاله، با بهره گیری از مشاوره تلفنی رایگان موسسه حقوقی ملک پور (همکار موسسه MIE اتریش)، اطلاعات خود را در این زمینه و سایر روش های مهاجرت به کشورهای خارجی تکمیل نمایید.
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و شرایط عمومی
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مدارس
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع دکتری
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در فنلاند
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و کار دانشجویی
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر فنلاند
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و شرایط عمومی

قبل از اقدام به مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل، خوب است که با شرایط عمومی این کشور آشنا شویم. کشور فنلاند یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی و شینگن است و به نام جمهوری فنلاند شناخته می شود. این کشور جمعیتی حدود 5 میلیون نفر دارد و زبان رسمی آن فنلاندی و سوئدی است. پایتخت کشور فنلاند و پرجمعیت ترین شهر آن، هلسینکی است. آب و هوای این کشور بسیار سرد بوده و زمستان های طولانی دارد. کشور فنلاند از شمال با کشور نروژ، از شرق با روسیه و از غرب با سوئد همسایه است. از سال 2017، تحصیل در کشور فنلاند دیگر رایگان نبوده و نیازمند پرداخت هزینه است. نکته ای که در مورد اخذ ویزای تحصیلی برای کشورهای حوزه اسکاندیناوی و به ویژه فنلاند وجود دارد، این است که در مورد صدور ویزا برای دانشجویانی از کشورهای عراق، ایران، افغانستان، پاکستان و هند، سختگیری های بسیاری وجود دارد.

ویژگی فنلاند


مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مدارس

سیستم مدارس در کشور فنلاند، تفاوت هایی با سایر کشورها دارد.در این کشور کودکان از سن 1 تا 6 سالگی می توانند از خدمات آموزشی پیش دبستانی ها و مهد کودک ها استفاده کنند و پس از آن تا سن 16 سالگی را در مدارس این کشور می گذرانند. بنابراین طول مدت تحصیل در مدارس این کشور و به زبان فنلاندی، 9 سال است. بعد از سن 16 سالگی، دانش آموزان حق انتخاب در بین 3 برنامه آموزشی، به شرح زیر را دارند:
  • در بعضی موارد خاص دانش آموزان پس از این سن می توانند وارد محیط کار شوند.
  • یک دوره 3 ساله آموزش حرفه ای را انتخاب نموده، پس از آن از طریق آزمون ورودی به دانشگاه روند.
  • به طور عمومی و به مدت 3 سال، تحصیلات متوسطه را در دبیرستان های فنلاندی بگذرانند.
همانطور که گفته شد تحصیل در مدارس فنلاند به زبان این کشور می باشد، بنابراین برای کسانی که قصد مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مدارس این کشور را دارند، داشتن دانش زبان فنلاندی ضروری است. آموزش زبان فنلاندی در موسسات آموزشی زبان های خارجی ایران بسیار محدود می باشد که این امر دشواری مسیر را برای متقاضیان ایرانی بیشتر می نماید.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی

نکاتی که در مورد تحصیل در کشور فنلاند در مقطع کارشناسی وجود دارد این است که، در این مقطع نیز آموزش ها به زبان فنلاندی و سوئدی تدریس می شوند. طول تحصیل در این مقطع بین 3 تا 4 سال بوده و شروع ترم ها از ماه سپتامبر و ژانویه است. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی همانطور که گفته شد قبل از سال 2017 رایگان بود اما پس از آن نیازمند پرداخت هزینه ای بین 8000 تا 12000 یورو می باشد. هزینه تحصیل بسته به رشته و دانشگاه متفاوت است. دانشجویان متقاضی این مقطع می بایست مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با معدل حداقل 14 داشته باشند و در مورد دانشجویان ایرانی، می بایست در ایران نیز همان رشته ای که قصد تحصیل در فنلاند را دارند، قبول شده باشند. با توجه به این که زبان تحصیل در این مقطع به زبان فنلاندی است، مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی نیز نیازمند دانش زبانی می باشد. این امر، یعنی آشنایی با زبان فنلاندی، برای انجام کارهای دانشجویی هم لازم خواهد بود.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

امکان تحصیل در مقطع ارشد نیز برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل فراهم است. نکته مهم در مورد این مقطع، ارائه دوره های تحصیلی هم به زبان انگلیسی و هم به زبان فنلاندی می باشد. طول مدت دوره کارشناسی ارشد 2 سال بوده و نیازمند داشتن مدرک کارشناسی با معدل حداقل 14 است. همچنین ارائه مدرک زبان نیز برای پذیرش ضروری است. حداقل نمره مورد نیاز برای آیلتس آکادمیک، 5/6 و برای تافل 80 می باشد. هزینه تحصیل در این مقطع همچون مقطع کارشناسی بسته به رشته و دانشگاه متفاوت و چیزی بین 10000 تا 18000 یورو در سال خواهد بود. شروع ترم تحصیلی معمولاً در ماه سپتامبر است. تحصیل در دانشگاه های فنلاند در مقطع کارشناسی برای افرادی که قبل از سال 2017 پذیرش گرفته اند یا اگر برای دوره هایی که با زبان فنلاندی و سوئدی تدریس می شود اقدام کنند و همچنین برای دانشجویان اروپایی و سوئیسی رایگان است.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع دکتری

تحصیل در مقطع دکتری در این کشور همچون سایر کشورهای جهان نیازمند پیدا کردن سوپروایزر و استادی است که زمینه کاری او با پروپوزال دانشجو متناسب باشد. این مقطع در کشور فنلاند 4 سال به طول می انجامد و شروع ترم ها معمولاً از ماه آگوست است. نکته مثبت در رابطه با مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در مقطع دکتری، رایگان بودن این دوره و ارائه آن به زبان انگلیسی است. به همین جهت مورد استقبال دانشجویان بین المللی قرار دارد. نمره آیلتس مورد نیاز برای اخذ پذیرش در این مقطع، 7 می باشد. به طور کلی این مقطع در کشور فنلاند به دو صورت ارائه می شود: دکتری عمومی و دکترای تحقیقاتی. در دوره های عمومی، دانشجویان به انجام تحقیقات پیرامون رشته خود می پردازند و هزینه های تحصیل بر عهده دانشگاه و استاد است. اما در دروه های تحقیقاتی دانشجویان پژوهش های خود را مستقلاً انجام داده و حمایت مالی از طرف دانشگاه صورت نمی پذیرد.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی

در کشور فنلاند برای مقاطع فوق لیسانس به بالا، امکان درخواست برای اخذ بورسیه تحصیلی وجود دارد. به طور مثال در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های هلسینکی و اوئولو، بورسیه هایی را تحت شرایط خاص ارائه می دهند. داشتن رزومه عالی، ارائه مدرک زبان با سطح بالا و داشتن معدل و نمرات خوب در مقطع کارشناسی، شانس افراد برای اخذ این ویزاها بالا می برد. در کشور فنلاند همچون سایر کشورها امکان اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری بیشتر است. به طور مثال در این کشور بورسیه EDUFI برای مقطع دکتری و به مدت 3 تا 12 ماه، ارائه می شود و دانشجو مبلغی در حدود 1500یورو در ماه را دریافت می کند. در مورد بورسیه های این کشور، هنگام مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل این نکته را باید بدانیم که امکان درخواست برای آن ها، همزمان با پذیرش وجود ندارد و افراد پس از ورود به کشور می توانند برای دریافت بورسیه درخواست نمایند.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در فنلاند

همانطور که در بالا نیز بدان پرداخته شد، تحصیل در مقطع کارشناسی از 8 تا 12هزار یورو و در مقطع ارشد 10 تا 18 هزار یورو، وابسته به اینکه در چه دانشگاه و رشته ای به تحصیل بپردازید، متفاوت است. در جدول زیر حدود هزینه تحصیل در دانشگاه های مختلف کشور فنلاند نشان داده می شود. توجه داشته باشید که این مطالب پیرامون مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل، توسط موسسه حقوقی ملک پور (همکار موسسه MIE اتریش) نوشته شده است و هر گونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع، پیکرد قانونی خواهد داشت.

هزینه تحصیل در نیوزیلند


سیستم اقتصادی کشور فنلاند بسیار پیشرفته است، اگرچه این کشور از جمله کشورهای گران اتحادیه اروپا به حساب می آید اما درآمد افرادی که در فنلاند زندگی کرده و مشغول به کار هستند با هزینه های موجود متناسب است. نرخ مالیات بر درآمد در کشور فنلاند بالا می باشد به طوری که در سال 2018 به 54 درصد رسیده که این نشان می دهد افراد باید مقداری بیش از 50 درصد درآمد خود را به عنوان مالیات پرداخت نمایند. نمودار زیر نرخ مالیات بر درآمد در این کشور را نشان می دهند:
 

نرخ بیکاری درفنلاند

هزینه های زندگی در فنلاند

 

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و کار دانشجویی

از جمله نکاتی که دانستن آن برای امر مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل ضروری است، امکان کار دانشجویی در این کشور می باشد. فقط توجه داشته باشید برای کار در محیط عموماَ نیاز است که به زبان این کشور مسلط باشید. برای دانشجویان اروپایی نیازی به اخذ مجوز کار دانشجویی در فنلاند نیست، دانشجویان بین المللی نیز می توانند از طریق قرارداد با یک کارفرمای فنلاندی به طور نیمه وقت به فعالیت مشغول شوند. دانشجویان در مقطع لیسانس تا 10 ساعت، در مقطع فوق لیسانس تا 20 ساعت و در مقطع دکتری تا 25 ساعت درهفته اجازه کار دارند. این مقدار کار، تنهای بخش کوچکی از هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور را پوشش می دهد. اگر می خواهید روش های مهاجرت به کشورهای مختلف را به طور جامع و کامل یاد بگیرید می توانید از ویدیوی راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت استفاده نمایید.

 مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه

ویزای همراه از جمله موارد دیگری است که برای متقاضیان به مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل اهمیت دارد. به طور کلی اخذ ویزای تحصیلی کشور فنلاند، فرآیند دشوار و پیچیده داشته و امکان درخواست ویزا همزمان با ویزای تحصیلی وجود دارد. دانشجویان پس از ورود به کشور، در صورتی که بتوانند توانایی تأمین هزینه های خود و همراهان را اثبات نمایند، می توانند برای الحاق همراه شامل همسر و فرزند زیر 18 سال اقدام کنند. در بسیار از کشورها همچون دانمارک، کانادا، اتریش، هلند و غیره شرایط تحصیل و اخذ ویزای همراه، ساده تر بوده و بهتر است پیش از تصمیم به مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل وضعیت این کشور ها را نیز بررسی کرده و بهترین انتخاب را متناسب با شرایط خود اتخاذ نمایید.

    مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر فنلاند

این موضوع که اعتبار دانشگاه های فنلاند به چه میزان بوده و در چه سطحی در مقایسه با دانشگاه های سایر کشورهای جهان قرار گرفته، هنگام اقدام به مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل اهمیت می یابد. کشور فنلاند سیستم آموزشی بسیار دقیق و پیشرفته ای دارد و دانشگاه های بسیار معتبری را در خود جای داده است. اما همانطور که گفتیم امکان تحصیل در این دانشگاه ها برای دانشجویان ایرانی دشواری های زیادی به دنبال دارد.

رتبه های دانشگاه فنلاند

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

دانشجویانی که قصد مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل را دارند می بایست شرایط لازم را داشته و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی را به سفارت کشور فنلاند ارائه دهند. اما همانطور که گفته شده فنلاند شرایط سختگیرانه ای نسبت به متقاضیان ایرانی اعمال می کند و احتمال رد ویزای تحصیلی آن ها بسیار زیاد است. اما چنانچه افرادی موفق به کسب این ویزا شوند، ابتدا یک ویزای موقت دریافت نموده سپس با ورود به کشور فنلاند می توانند اقامت یک ساله از طریق اداره مهاجرت کشور این کشور کسب نموده و در مدت تحصیل خود آن را تمدید نمایند. مدارکی که برای اخذ ویزای تحصیلی کشور فنلاند لازم است به شرح زیر می باشد:
  • اصل گذرنامه و کپی آن با اعتبار بیش از یک سال
  • اصل شناسنامه، ترجمه تمامی صفحات آن، به همراه کپی ترجمه
  • 2 قطعه عکس به صورت رنگی و در ابعاد 4*6
  • مدرک آیلتس
  • اجاره نامه
  • بیمه نامه معتبر
  • ارائه تمامی مدارک تحصیلی از مقطع دیپلم
  • نشان دادن تمکن مالی و گردش حساب حداقل 10 هزار یورو
  • نامه پذیرش تحصیلی

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل

امکان کار پس از تحصیل نیز برای کسانی که قصد مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل را دارند، مهم می باشد. دانشجویان غیر اروپایی پس از اتمام تحصیل خود می توانند حدود 6 ماه در این کشور اقامت داشته و به جستجوی کار بپردازند. این دانشجویان می توانند از طریق موسسات کاریابی کشور فنلاند، برای پیدا کردن کار مناسب کمک بگیرند. برای کار کردن به صورت تمام وقت در این کشور، تسلط به زبان های فنلاندی یا سوئدی ضروری است، در غیر این صورت افراد تنها می توانند قرارداد کاری پاره وقت با یک کارفرمای فنلاندی تنظیم نمایند. در صورت داشتن سرمایه کاری لازم فارغ التحصیلان می توانند با به راه اندازی یک کارآفرینی، به فعالیت اقتصادی در این کشور بپردازند. در صورتی که دانشجویان پس از تحصیل خود نتوانند در این کشور کار انجام دهند، به ناچار می بایست به کشور خود بازگردند.

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

هدف بیشتر افرادی که قصد مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل را دارند، امکان اخذ اقامت و تابعیت بعد از دوران تحصیل است. بسیاری از کشورهای از جمله استرالیا و کانادا، تحصیل در همان کشور امتیاز ویژه ای برای اخذ اقامت کاری محسوب می شود و در برخی از کشورها پس از تحصیل مدت زمانی را برای جستجوی کار در نظر می گیرند، در کشور آلمان این مدت یک سال و در فنلاند 6 ماه است. پس از پیدا کردن کار مورد نظر می توانند اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل کرده و در کشور فنلاند بمانند. با کار کردن در این کشور و پرداخت مالیات به مدت 4 سال امکان اخذ اقامت دائم و پس از آن تابعیت کشور فنلاند فراهم می شود.

 مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل، شرایط عمومی کشور فنلاند، تحصیل در مدارس و مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، هزینه های زندگی و تحصیل، شرایط کار ضمن تحصیل و امکان داشتن همراه، دانشگاه های معتبر کشور فنلاند، چگونگی اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل از مواردی هستند که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته اند. مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل، شرایط و قوانینی دارد که شانس متقاضیان ایرانی را به شدت کاهش داده است. 

علاوه بر مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل راه های دیگری از جمله: کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و غیره نیز وجود دارد که می توان از طریق آن ها اقدام نمود. شما برای کسب اطلاعات در زمینه راه های مختلف مهاجرت می توانید از مشاوره تلفنی رایگان موسسه حقوقی ملک پور (همکار موسسه MIE اتریش)، بهره بگیرید. همچنین سوالات خود در زمینه مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل در قسمت نظرات بنویسید تا پاسخ کارشناسان ما را در اسرع وقت دریافت نمایید.

از دیگر خدمات موسسه ملک پور دیدن فرمایید