پاسپورت انگلستان

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص پاسپورت انگلستان در اختیار شما قرار دهیم.

پاسپورت کشور انگلستان

مهاجرت به انگلستان

 پاسپورت کشور انگلستان، اخذ اقامت و تابعیت از طریق پاسپورت کشور انگلستان در این مقاله به صورت علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان چه شرایطی را باید داشته باشیم؟ از چه راه­هایی می توان پاسپورت کشور انگلستان را اخذ کرد؟ اصول و قوانین اخذ پاسپورت کشور انگلستان چیست؟ حقوق و مزایای شهروندان در کشور انگلستان چگونه است؟ امکانات و مزایای اخذ پاسپورت کشور انگلستان چیست؟ ما در این مقاله تلاش نموده­ا­یم که نکات اساسی و مهم اخذ پاسپورت کشور انگلستان را در قالبی ساده و شیوا به اطلاع مخاطبان برسانیم. افزون بر این، این مقاله توسط کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک­پور نگارش شده است؛ در صورت بروز هر گونه سوال و یا مشکل می توانید با کارشناسان مجرب ما تماس حاصل نموده و با مشاوره تلفنی رایگان پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. شایان ذکر است که این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک­پور )همکار مؤسسه MIEاتریش( تهیه و گردآوری شده است؛ لذا هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی تلقی می شود.
عناوین:
  •  پاسپورت کشور انگلستان و مقدمه ای بر آن
  •  پاسپورت کشور انگلستان و شرایط عمومی
  •  پاسپورت کشور انگلستان و اعتبار آن
  •  پاسپورت کشور انگلستان و روش های اخذ پاسپورت
  •  پاسپورت کشور انگلستان از طریق کار
  •  پاسپورت کشور انگلستان از طریق تحصیل
  •  پاسپورت کشور انگلستان از طریق سرمایه گذاری
  •   پاسپورت کشور انگلستان از طریق تولد
  •   پاسپورت کشور انگلستان از طریق ازدواج
  •   پاسپورت کشور انگلستان و پناهندگی
  •  پاسپورت کشور انگلستان و تغییرات قانونی
  •  پاسپورت کشور انگلستان و نکات مهم در باب پاسپورت انگلستان
  •  پاسپورت کشور انگلستان و وکیل معتبر برای امور مهم
  •  پاسپورت کشور انگلستان و سخن پایانی

 پاسپورت کشور انگلستان و مقدمه ای بر آن

کشور انگلستان یکی از کشورهای مرکزی اروپا و از جمله کشورهای متمدن و دارای تاریخچه پر بار می باشد. همچنین این کشور یکی از کشورهای محبوب مهاجران برای زندگی ، تحصیل و اقامت می باشد. پایتخت انگلستان لندن و جمعیت کلی این 000/800/54 نفر می باشد. مساحت کل این کشور 400/130 کیلومتر مربع و هر ساله مهاجران بسیاری را در زمینه های سرمایه گذاری، اقتصادی و دیگر راه‌های مهاجرت به انگلستان و اخذ پاسپورت کشور انگلستان به دلیل دارا بودن ثبات اقتصادی مناسب، سطح فرهنگی بالا، کیفیت بالای تحصیل و دیگر شرایط مطلوب این کشور می باشد.
  پاسپورت کشور انگلستان و شرایط عمومی
  اخذ اقامت و تابعیت در کشور انگلستان بسیار سخت و دشوار می باشد. در حقیقت برای اخذ تابعیت یک کشور با دو موضع رو به رو هستیم که اغلب کشورها از دو سیستم پیروی می کنند: 1- پذیرنده ی خون (نَسَبی) و 2- پذیرنده ی خاک (حَسَبی). این بدین معنا است که برخی کشورها تبعه های خود را از فرزندان به دنیا آمده از اتباع خود می دانند که اصطلاحا نَسَبی گفته می شود. به طور واضح اگر شما دارای پدر یا مادری تابع یک ملیت خاص باشید در حقیقت در بدو تولد، شما نیز دارای همان تابعیت شده­اید ولو اینکه در خارج از سرزمین خود متولد شده باشد. در حالت دوم شما به واسطه ­تولد در یک قلمرو و سرزمین سلطه ملیتی آن کشور شما را در بر می گیرد. به عبارت دیگر اگر والدینی در کشوری صاحب فرزند شوند (صرف نظر از ملیت پدر و مادر) فرزند به صورت خودکار تابعیت حَسَبی آن کشور را در بدو تولد به دست می آورد.
6 راه اصلی برای دریافت پاسپورت کشور انگلستان موجود می باشد: از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی در ادامه بررسی خواهد شد.

 پاسپورت کشور انگلستان و اعتبار آن

 اخذ پاسپورت کشور انگلستان حدودا 10 سال طول می کشد. پاسپورت این کشور دارای پنجمین رتبه در بین تمامی پاسپورت­های دنیا می باشد و هم­رده پاسپورت­های لیتوانی، ایسلند و کانادا می باشد. این ویزا دارای امتیاز 165 بوده که به 120 کشور بدون ویزا، به 45 کشور با گرفتن ویزا در محل و برای ورود به 33 کشور باید از قبل روادید صادر گردد می توان تردد کرد.

پاسپورت کشور انگلستان و روش های اخذ پاسپورت

 پاسپورت کشور انگلستان از طریق کار:

اگر شما متقاضی کار در انگلستان هستید یکی از راه های اخذ کار به صورت داشتن دعوتنامه از یک کارفرما انگلیسی می باشد که در این زمینه کارفرما بایستی حمایت مالی کامل خود را از شما دریغ نکند . مدت زمان این نوع ویزا ۳ ساله می باشد و می توان آن را به مدت 3 الی 5 سال مجددا تمدید نمود و بعد از این مدت می توان درخواست اقامت دائم داد.  برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان باید حضور مستمر در این کشور داشته باشید. انگلستان دارای دو نوع ویزای کاری TIER2 و TIER5 می باشد که  در زیر به آن می پردازیم.
  • TIER2: این نوع ویزای کاری با توجه به داشتن دعوتنامه از سوی کارفرما می باشد که کارفرما باید 10% از کل سهام شرکت معادل 159/600 پوند برای تعهد برای دولت گرو بگذارد. سپس فرد کدی دریافت خواهد کرد که به مدت 3 ماهه زمان دارند تا ویزای خود را گرفته و مشغول به کار شوند. افراد باید در حرفه ای مشغول شوند که در ماه حداقل 000/3 پوند را برای آنان به ارمغان بیاورد. اعتبار این موع ویزا بین 5 تا 14 روز است و بعد از 5 سال کار می توانند در خواست اقامت دائم را داشته باشند.
  • TIER5: این نوع ویزا از جمله ویزاهای جستجوی کار برای ملیت های سراسر دنیا می باشد در حقیقت 6 ماه به افراد و اتباع خارجی فرصت پیدا کردن کار در انگلستان داده خواهد شد و لازم به ذکر است که ایران جزو این ویزا نمی باشد. هم چنین نرخ بیکاری انگلستان 2/4 % می باشد. شما با گذراندن اقامت دائم خود به هنگام کار می توانید درخواست اخذ پاسپورت کشور انگلستان را کنید.

  • نرخ بیکاری در انگلستان

 پاسپورت کشور انگلستان از طریق تحصیل:

یکی دیگر از راه های اخذ پاسپورت کشور انگلستان نه به طور مستقیم تحصیل می باشد که از دوره ابتدایی تا دکترا میتوان در انگلستان تحصیل نمود.  مدت زمان اخذ ویزای تحصیلی انگلستان به میزان مدت تحصیل شما وابسته است و نام ویزای تحصیلی انگلستان TIER4 است دو حالت دارد برای افراد غیر رشید که زیر ۱۷ سال هستند و برای افراد رشید که بالای ۱۷ سال سن دارند.  در این نوع ویزا نداشتن وقفه تحصیلی مهم بوده و شما غیر از دوره لیسانس اجاره الحاق همراه دارید.
 
  • TER4 Child: این دسته از  افراد زیر ۱۷ سال را شامل می شوند که نیازمند مدرک زبان نمی باشد ولی بهتر است که در سطح معمولی زبان را بلد باشند. مدت زمان اعتبار و انقضای پاسپورت ۶ ماهه بوده و از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا می توان به دو سه سال آخر تحصیلی ،ارائه ترجمه مدرک تحصیلی، و تحصیل، فیش پرداخت شهریه مدرسه، ارائه تمکن مالی یکساله خانواده فرد اشاره نمود. این گونه افراد یا باید قیم داشته باشند یا در مدرسه شبانه روزی ثبت نام کنند. هزینه تحصیل در این گونه مدارس 000/25 پوند می باشد. این ویزا دارای 30 امتیاز می باشد که شامل تمکن مالی 10 امتیاز، 20 امتیاز CAS lETTER می باشد.
  • TIER4 GENERAL: این دسته مخصوص افراد بالای 17 سال می باشد و 10 ساعت در هفته اجازه کار دارید و برای مقطع کارشناسی باید نمره آیلتس6، کارشناسی ارشد 5/6 و دکتری 7 ارائه دهید. برای اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی افراد رشید باید مدارک نام برده به علاوه نمره زبان و توصیه نامه ارائه شود. هزینه تحصیل افراد رشید بین 000/10 تا 000/15 پوند می باشد. دوره کارشناسی 3ساله، کارشناسی ارشد 1سال فشرده 2 سال نیمه فشرده و دکتری 4الی 5سال می باشد. . این ویزا دارای 30 امتیاز می باشد که شامل تمکن مالی 10 امتیاز، نمره زبان 10 امتیاز و 20 امتیاز CAS lETTER می باشد.

پاسپورت کشور انگلستان از طریق سرمایه گذاری:

سرمایه گذاری یکی دیگر از روش ها برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان می باشد که شما می توانید به چند طریق این کار را انجام دهید.
  • سرمایه گذاری 200/000پوندی:
در این نوع سرمایه گذاری شما باید میزان 000/200پوند را از 3 ماه قبل در حساب خود گذاشته باشید و تنها 3 هفته فرصت دارید بعد از صدور ویزا وارد انگلستان شوید. در بداهه این ویزا به مدت 3 سال انقضا داشته و بعد برای یک دوره 2 ساله می توان آن را تمدید نمود. شما می توانید از حقوقی مانند تحصیل برخوردار شوید ولی در این شیوه از سرمایه‌گذاری نمی توانید از حقوق و مزایای رایگان شهروندان استفاده نمایید. از جمله شرایط این نوع سرمایه گذاری می توان به داشتن حداقل 000/200پوند سرمایه، شرط سنی  بالای ۱۸ سال برای درخواست دهنده ،توانایی الحاق همسر و فرزند زیر ۱۸ سال، استخدام ۲ نفر از اتباع انگلیسی، 6 ماه حضور مستمر در کشور انگلستان اثبات تمکن مالی برای سرمایه گذاری در انگلستان اشاره نمود.
  • سرمایه گذاری 50/000پوندی:
 از شروط مهم در این سرمایه گذاری این است که شما حتما باید فارغ التحصیل دوره کارشناسی ارشد در کشور انگلستان باشید و حتما باید ثابت کنید که در زمان حضور و بنای خود در کشور انگلستان این هزینه را تحصیل کرده اید.
  • سرمایه گذاری 2/000/000پوندی:
در این روش شما نیاز ندارید که طرح  تجارتی خود را توضیح دهید صرفاً با قرار دادن مبلغ ذکر شدهبه شما اقامت ۵ ساله اعطا خواهد شد.

ریسک سرمایه گذاری در انگلستان


پاسپورت کشور انگلستان از طریق تولد:

 همان طور که گفته شد جهت اخذ پاسپورت کشور انگلستان باید از راه خون اقدام کرد این بدین معنا است که اگر فرزند از پدر یا مادری انگلیسی که حتی ممکن است در کشور دیگری اقامت داشته باشند متولد شود صاحب تابعیت کشور انگلیس می شود. در غیر این صورت فرزند تابعیت نخواهد گرفت. این کشور در صورتی قانون خاک را می پذیرد که فرزند در هنگام تولد بی­سرپرست باشد و از طریق سیستم خاک به او تابعیت کشور انگلستان را می دهد.
 شرایط اخذ اقامت با تولد در انگلستان به این شیوه است:
  • اصل خون+ خاک نسبی
  •  پدر و مادر اگر انگلیسی باشند فرزند انگلیسی می شود.
  • اگر هر کدام از والدین نیز انگلیسی باشند تابعیت اعطا می شود.
  • اگر یا پدر یا مادر انگلیسی باشند و در جایی غیر از انگلستان زندگی کنند و صاحب فرزند شوند فرزند تابعیت را می پذیرد.
  • اگر طفل بی سرپرست باشد سیستم خاک او را می پذیرد.
  • اگر پدر یا مادر با فردی خارجی ازدواج کرده باشند و یکی از زوجین بتواند در دادگاه اثبات کند که دارای اصل و نسب انگلیسی بوده است می تواند برای فرزند خود تابعیت بگیرد.
  •  اگر فرزندی توسط خانواده انگلیسی به فرزند خواندگی قبول شود نیز تابعیت انگلیس را دریافت خواهد کرد.
  • اگر فرزند زمانی که به سن بلوغ برسد تابعیت خود را منکر شود خلع تابعیت خواهد شد.
  • گر پدر یا مادر به دلیل ازدواج با همسر یا به هر بهانه دیگری تابعیت خود را منکر شده باشند فرزندشان شامل تابعیت نخواهد شد.

 پاسپورت کشور انگلستان از طریق ازدواج :

 کشورها بر دو دسته­اند کشورهای تابع خون و تابع خاک. کشور انگلستان از جمله کشورهای پیروی قانون خون می باشد؛ این بدین معنی است که اگر کسی فارغ از جنسیت با شهروندی انگلیسی ازدواج کند می تواند تابعیت انگلیس را اخذ نماید. اثبات کردن تابعیت انگلیسی از چند طریق قابل اثبات امکان پذیر است:
  • خود شخص (مرد یا زن) شهروند انگلستان باشد.
  • شخص تابعیت انگلستان را داشته باشد ولی در جایی دیگر زندگی می کند.
  • شخص دارای جد و نسب انگلستانی باشد .
  • شخص در دادگاه بتواند اثبات کند که دارای عقبه انگلستانی است.
  • شخص تابعیت خود را بعد از سن بلوغ انکار نکرده باشد.
شرایط اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج به شرح زیر است:
  • اگر زنی خارجی با مردی انگلستانی ازدواج کند می تواند اقامت و تابعیت این کشور را بگیرد.
  • اگر مردی خارجی با زنی انگلستانی ازدواج کند می تواند اقامت و تابعیت این کشور را بگیرد.
  • اگر زن یا مردی که اجداد او انگلستانی باشند و زوجین در کشور دیگری زندگی کنند با هم ازدواج کنند در صورت احراز عقبه انگلستانی می­توانند تابعیت انگلستان را دریافت کنند.
  • در انتقال تابعیت از طریق ازدواج محدودیتی برای زن یا مرد نیست (برابری جنسیتی).
  • اگر زن یا مرد خارج از انگلستان زندگی کند و تابعیت خود را نیز حفظ کرده باشد .
  • افراد ازدواج کرده با اتباع انگلستانی می توانند بعد از یک دوره 4 یا 5 ساله اقامت دائم انگلستان را درخواست کنند.

پاسپورت کشور انگلستان و پناهندگی:

 طبق کنوانسیون 1951 پناهندگی در ژنو پناه­جو کسی است که به دلیل نژاد، ملیت، عقاید، مذهب یا قرار گیری در گروه­های اجتماعی بیم آن رود که مورد آزار، اذیت یا شکنجه واقع شود و کشوری که به فرد پناه می دهد پناهنده خوانده می شود. از چند راه می توان پناهندگی دریافت کرد: 1-تغییر مذهب 2-گرایشات هم­جنس گرایانه 3-مشکلات جغرافیایی 4-خطر آزار و اذیت و سوء قصد 5- زندگی در شرایط غیر بهداشتی و نیازمند به فوریت­های پزشکی 6- الحاق به خانواده . از جمله کسانی که پناهندگی آن­ها رد خواهد شد 1- افرادی که تمارض به داشتن شرایط پناهندگی می کنند و 2- کسانی که مرتکب جرم و جنایت و یا حتی نسل کشی شده­اند. لازم به ذکر است که موسسه MIE هیچگونه خدمات و مشاوره­ای در زمینه پناهندگی ارائه نخواهد داد و به هیچ وجه راه پناهندگی را پیشنهاد نمی کند و صرفا این مطالب جهت آگاهی هر چه بیشتر مخاطبان قرار داده شده است.
از جمله شرایط که کشور انگلستان برای پناهجویان در نظر گرفته است می توان به موارد زیر اشاره کرد: مشخص نمودن محل های اسکان برای افراد، برگزاری کلاس های زبان برای پناه جویان، صدور پذیرش برای مدارس و دانشگاه‌های این کشور و ارائه کمک های مادی و معنوی از جانب موسسه های خیریه.

پاسپورت کشور انگلستان و تغییرات قانونی

قوانین انگلستان در رابطه با اخذ پاسپورت کشور انگلستان و انواع ویزاهای کشور انگلیس تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ تغییر نخواهد کرد که برای شهروندان داخلی چه برای اتباع خارجی.

 پاسپورت کشور انگلستان و نکات مهم در باب پاسپورت انگلستان

 کشور انگلستان دارای رده پنجم در بین تمامی پاسپورهای دنیا می باشد که از اعتبار زیادی برخوردار است. این کشور از معدود کشورهای اروپا بوده که دوتابعیتی را می پذیرد. شما در وحله اول در یک دوره 4 الی 5 ساله می توانید اقامت دائم گرفته و سپس با نداشتن سوئ پیشینه، پرداختن مالیان و وام های خود و نداشتن هرگونه خلل و حضور کامل در انگلستان اقدام به گرفتن پاسپورت کشور انگلستان کنید و درحقیقت 8 الی 10 سال این فرآیند به طول خواهد انجامید.

پاسپورت کشور انگلستان و وکیل معتبر برای امور مهم

   انگلستان از جمله کشورهای مورد توجه اقشار مختلف جامعه برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان می باشد. شما مخاطبان گرامی با استفاده از پکیج های راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت و هم چنین مطالب مربوط به اخذ پاسپورت کشور انگلستان از طریق 6 راه بیان شده که توسط موسسه حقوقی ملک پور و تنظیم و تدوین شده است می توانید اشراف کاملی بر تمامی مباحث و مطالب مورد نیاز برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان را به دست آورید. هم چنین با مطالعه و استفاده از مطالب مفید و مرتبط با اخذ پاسپورت کشور انگلستان و تماشای ویدیو های جناب آقای دکتر ملک پور در سایت های این موسسه می توانید مشاور خود شده و از وکیل مهاجرتی بی‌نیاز گردید. این مطالب و منابع شما را با اخذ پاسپورت انگلستان آشنا می‌سازد و در صورت بروز مشکل و داشتن سوال می توانید با مشاوره رایگان ما پاسخ سوالات خود را بیابید. موسسه MIE ازجمله بزرگترین و معتبرترین موسسه های مهاجرتی و حقوقی در جهت حقوق بین الملل و حقوق داخلی ایران می باشد که با متخصص ترین مشاورها و بهترین مشاوره ها و تحلیل مسائل و نیازمندی های شما عزیزان مناسب ترین راه را به شما پیشنهاد خواهد کرد. امور حقوقی و مهاجرتی خود را به موسسه حقوقی MIE  بسپارید.

پاسپورت کشور انگلستان و سخن پایانی

اخذ پاسپورت کشور انگلستان ، تمامی اصول، معیارها و روش های اخذ پاسپورت کشور انگلستان در این پژوهش بررسی شده است. ازجمله اخذ پاسپورت کشور انگلستان می توان به 1-کار 2-تحصیل 3-سرمایه گذاری 4-ازدواج 5-تولد 6-پناهندگی اشاره کرد. کشور انگلستان یکی از برترین کشورها از لحاظ اقتصاد، رفاه اجتماعی، عدالت اجتماعی، پیشرفت علمی-صنعتی و.... می باشد که مهاجران بسیاری را از سراسر دنیا می پذیرد. تمامی اصول و قوانین برای اخذ پاسپورت کشور انگلستان در این مقاله به تفصیل بیان شده است. لازم به ذکر است که موسسه MIE هیچگونه خدمات و مشاوره­ای در زمینه پناهندگی ارائه نخواهد داد و به هیچ وجه راه پناهندگی را پیشنهاد نمی کند و شما را به اقدام از طریق راه های جایگزین اخذ پاسپورت کشور انگلستان ترغیب می کند و صرفا این مطالب جهت آگاهی هر چه بیشتر مخاطبان قرار داده شده است. 
 
 
 
 
 

در صورت داشتن هر گونه سوال رد زمینه اخذ پاسپورت کشور انگلستان می توانید با کارشناسان مجرب موسسه MIE تماس حاصل فرمایید و از مشاوره­های تلفنی رایگان بهره­مند گردید همچنین قسمت ثبت سفارش در پایان مقاله برای پاسخگویی به سوالات و پرسش و پاسخ شما مخاطبان در رابطه با این مقاله در نظر گرفته شده است. شایان ذکر است که این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک­پور (همکار مؤسسه MIE اتریش) تهیه و گردآوری شده است؛ لذا هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی تلقی می شود.
 

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید