مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور رومانی اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به رومانی در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به رومانی، اخذ اقامت و تابعیت رومانی و شرایط و مدارک لازم جهت دریافت تابعیت رومانی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. برای مهاجرت به رومانی چه مراحلی باید طی شود؟ آیا امکان مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج وجود دارد؟ بهترین راه مهاجرت به رومانی چیست؟ در این مقاله سعی شده است مهاجرت به رومانی، از زوایای مختلف بررسی می شود و اساسی ترین نکات مهاجرت به رومانی را به صورت ساده و جامع مورد بحث قرار گیرد. مقاله پیش رو با هدف برطرف شدن ابهامات شما و پاسخ دادن به سوال های شما، توسط مشاور های فوق متخصص و بسیار با تجربه مؤسسه حقوقی ملک پور مورد نگارش قرار گرفته است. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و به روز تر با مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش؛ تماس بگیرید و مشاوره رایگان به صورت تلفنی دریافت کنید.
  • مهاجرت به رومانی و مقدمه ای بر آن
  • مهاجرت به رومانی و شرایط عمومی آن
  • مهاجرت به رومانی از طریق کار
  • مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل
  • مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج
  • مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • مهاجرت به رومانی از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به رومانی و هزینه های زندگی در رومانی
  • مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت رومانی
  • مهاجرت به رومانی و سخن پایانی

مهاجرت به رومانی و شرایط عمومی آن

کشور رومانی از نظر محل قرارگیری جغرافیایی در جنوب شرقی قاره اروپا واقع شده است. از سمت جنوب، شرق و شمال شرقی به ترتیب در همسایگی کشورهای بلغارستان، اوکراین و مولداوی قرار گرفته است؛ علاوه بر آن از سمت غرب با کشور مجارستان و کشور صربستان هم مرز می باشد. رومانی در اتحادیه اروپ و ناتو عضویت دارد؛ همچنین یکی از مهم ترین شرکای استراتژیک کشور ایالات متحده آمریکا در اروپا است. رومانی دارای جمعیتی بالغ بر 20 میلیون نفر است که این جمعیت در مساحتی حدود 240 هزار کیلومترمربع در کنار هم زندگی می کنند. را ه ها و روش های مختلفی برای مهاجرت به رومانی وجود دارد. به طور کلی شش راه جهت مهاجرت به رومانی وجود دارد؛ این شش روش عبارتند از: مهاجرت به رومانی از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، اخذ تابعیت از طریق تولد و ارائه درخواست پناهندگی. همه این راه ها در ادامه مورد بررسی دقیق قرار می گیرد.

ویژگی کشور رومانی


محصول راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، خدمتی دیگر از مؤسسه ملک پور به منظور کمک به شما عزیزان در انتخاب مسیر مهاجرت است. این محصول به هر دو صورت تصویری و صوتی در اختیار شما بزرگواران ارائه می شود؛ بنابراین این امکان برای شما فراهم است تا در هر لحظه و مکانی که هستید امکان استفاده و بهره بردن از محصول را داشته باشید. شایان ذکر است در این محصول به روزترین و کامل ترین اطلاعات حقوقی و روش های مهاجرتی و سرمایه گذاری در سرتاسر دنیا خدمت شما ارائه خواهد شد.

مهاجرت به رومانی از طریق کار

یکی از محبوب ترین راه های مهاجرت به رومانی، یافتن کار در این کشور است. از منظر بنیه و قدرت اقتصادی، کشور رومانی دارای رتبه هفتم در بین کشور های اروپایی است. نرخ بیکاری جمهوری رومانی حدود 5 درصد است که نشان دهنده پتانسیل بالای این کشور برای جذب نیروی کار است. در نمودار زیر، اطلاعات و آمارهای مربوط به نرخ بیکاری از سال 2016 تا 2019 ارائه شده است. طبق آخرین آماری که در نمودارهای زیر نمایش داده شده است، نرخ بیکاری در  حال حاضر به کمتر از 5 درصد رسیده است.

نرخ بیکاری رومانی


کسب ویزای و مجوز اقامت کاری برای افرادی که شهروند کشورهای غیر اروپایی هستند و قصد مهاجرت به رومانی از طریق کار را دارند، لازم و ضروری می باشد. از ملزومات درخواست ویزای کاری رومانی، داشتن پیشنهاد شغلی (Job offer) از یک کارفرما در کشور رومانی است. به این منظور کارفرما می بایست عدم وجود نیروی متخصص در آن زمینه شغلی را در کشور رومانی و اتحادیه اروپا ثابت کند؛ که البته یک سری روش های قانونی به منظور گذر از این محدودیت وجود دارد. افرادی که موفق به دریافت مجوز کار شوند، می توانند جهت اخذ مجوز اقامت بلند مدت در کشور رومانی اقدام کنند. شایان ذکر است شهروندان کشور های اروپایی عضو اتحادیه اروپا، نیازی به اخذ اجازه کار در رومانی ندارند. ورزشکار های حرفه ای، نیرو های کار دارای تخصص، کارگر های دائمی و کارگر های فصلی از جمله افرادی هستند که امکان اقدام برای مهاجرت به رومانی از طریق کسب مجوز کاری را دارند. اعتبار زمانی مجوز های کاری عموما کوتاه است و موقتا صادر می شوند. اکثر مجوز ها اعتباری یک ساله دارند و همراه با قابلیت تمدید می باشند. تهیه اسناد و ارائه آن به دولت جهت اخذ مجوز کاری الزامی است:

مدارک مجوز کاری در رومانی


مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل

از دیگر راه های مهاجرت به رومانی، مهاجرت از روش کسب پذیرش از دانشگاه های رومانی است. طول دوره کارشناسی در کشور رومانی، 3 الی 4 سال می باشد و یستگی به رشته تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل دارد. گرفتن پذیرش از دانشگاه های کشور رومانی بسیار ساده است و حتی ارائه مدرک زبان هم الزامی نیست. از نکات جالب در دانشگاه های رومانی این است که دانشجویان می توانند به زبان های فرانسوی، رومانیایی و همچنین انگلیسی تحصیل خود را انجام دهند. دانشگاه های کشور رومانی مورد تایید اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا و همچنین انگلستان می باشند. شهریه دانشگاه های کشور رومانی بین 4 هزار یورو تا 5 هزار یورو به صورت سالانه است. همچنین مبلغ مورد نیاز جهت زندگی در رومانی، بین پانصد الی 600 یورو برای هر ماه است. همچنین در کشور رومانی طول مدت تحصیل در رشته پزشکی و رشته دندان پزشکی، پنج الی شش سال است.
کسانی که قصد کسب پذیرش از دانشگاه های کشور رومانی در دوره کارشناسی را دارند، می بایست مدارک زیر را آماده کنند:
  • ارائه ترجمه مدارک هویتی فرد متقاضی
  • ارائه اصل پاسپورت و ترجمه آن
  • ارائه اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ترجمه و ریز نمرات
طول دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه های کشور رومانی، یک الی دو ساله است. ارائه دادن مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره حداقل 6.5 جهت تحصیل در این دوره ها الزامی است. طول دوره دکترا در دانشگاه های کشور رومانی، به مدت سه سال است و ارائه دادن مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره حداقل 6.5 جهت تحصیل در این دوره ها الزامی است. لازم به ذکر است که مقاله حاضر توسط مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش، تهیه و نوشته شده است و کپی کردن تمام یا بخشی از آن بدون ذکر منبع از نظر شرعی حرام است و قطعا مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت. در ادامه لیستی از دانشگاه های رومانی خدمتتان ارائه می شود:
 

دانشگاه رومانی


خوشبختانه بورسیه های متنوعی برای حمایت از دانشجویان در کشور رومانی ارائه می شود که از بین آن ها به موارد زیر می توان اشاره کرد:
  • بوبورسیه تحصیلی دولتی
  • بورسیه تحصیلی دانشگاهی
  • بورسیه تحصیلی که برای اتباع رومانیایی در خارج از این کشور
ذکر این نکته حیاتی است که تحصیل در دانشگاه های رومانی منجر به اخذ تابعیت این کشور نمی شود؛ اما راه و روش مناسب و کم هزینه ای برای ورود به رومانی، مخصوصا برای افرادی است که قصد مهاجرت به رومانی را دارند تا بعدا از روش های دیگر بتوانند این امر را میسر کنند.

مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری

کسانی که قصد مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری را دارند، باید بدانند که تنها در بعضی کشور های دنیا، سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت و تابعیت می شود. همچنین  سرمایه گذران مشتاق به سرمایه گذاری در رومانی، می بایست قبل از هر گونه اقدام پارامترها و شاخص های سرمایه گذاری در کشور رومانی را مورد بررسی دقیق قرار دهند. سرعت رشد اقتصاد کشور رومانی در سال های اخیر رو به افزایش گذشته و از این جهت در بین دیگر کشور های اروپایی در رتبه و جایگاه بسیار مطلوبی قرار دارد. همان طور که در نمودار زیر ملاحظه می کنید رشته اقتصادی کشور رومانی طبق آخرین آمار، 7.26 درصد بوده است. از دیگر مارد حائز اهمیت که حتما باید مورد بررسی قرار گیرد؛ شاخص نرخ مصادره اموال است. این شاخص مابین یک تا هفت تغییر می کند. کشوری که نمره یک را در این شاخص کسب کند، کمترین ریسک سرمایه گذاری و مصادره اموال را دارد. همان طور که در نمودار نرخ مصادره اموال در کشور رومانی ملاحظه می کنید، این کشور نمره یک را کسب کرده است.
 

نرخ رشد اقتصادی و ریسک سرمایه گذاری در رومانی


اگر کارآفرین یا سرمایه گذاری قصد مهاجرت به رومانی از طریق ثبت شرکت را داشته باشد، می بایست در ابتدا طرح اقتصادی کسب و کار و شغل مورد نظر خود را به دولت رومانی تحویل دهند؛ حداقل سرمایه مورد نیاز برای این امر، هشت هزار یورو می باشد. در صورتی که این طرح برای دولت رومانی دارای منفعت اقتصادی باشد، فرد مجوز اقامت موقت یک ساله را کسب می کند. فرد پس از گذشت 5 سال از تاریخ صدور اولین ویزای سرمایه گذاری خود در رومانی، می تواند برای اخذ اقامت دائم در کشور رومانی درخواست دهد و فرآیند مهاجرت به رومانی و اخذ پاسپورت این کشور را به سرانجام برساند.

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

از دیگر راه های مهاجرت به رومانی، مهاجرت از راه ازدواج با شهروندان رومانیایی می باشد. دولت رومانی قصد و نیت ازدواج را به صورت موشکافانه بررسی می کند تا مطمئن شود هدف شما از ازدواج چیزی جز عشق نیست. ازدواج با یک شهروند رومانیایی منجر به کسب اقامت این کشور می شود. در صورتی که فرد به مدت 5 سال با همسرش در رومانی زندگی کند، می تواند برای اخذ شهروندی رومانی اقدام کند. شایان ذکر است، در ادامه شرایط فردی و مدرک هایی که فرد برای کسب شهروندی از طریق ازدواج باید ارائه کند، آورده می شود:
  • سن فرد بیش از 18 سال باشد
  • فرد به صورت همزمان با نفر دیگری پیمان زناشویی نداشته باشد.
  • ارائه دادن مدرک های هویتی و شناسایی و اثبات واقعی بودن ادعای طرفین

مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت از طریق تولد

سیستم اعطای تابعیت در کشور رومانی بر اساس سیستم خون است. بنابراین تنها کودکانی که یکی از والدین آن ها، شهروند رومانی باشند، تابعیت رومانی را در هنگام تولد اخذ می کنند و محل تولد کودک تاثیری در اعطای تابعیت به او ندارد. بنابراین کسانی که شهروند رومانی نیستند و قصد مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت از طریق تولد را دارند، راه مناسبی را انتخاب نکرده اند. در ادامه به شرایطی پرداخته می شود که به افراد حق کسب تابعیت رومانیای از طریق تولد را می دهد:
  • شخص در خاک رومانی متولد شود و والدین کودک ناشناخته باشند و یا تابعیت ندا شته باشند.
  • حداقل یکی از والدین شخص و یا یکی از والدین پدر یا مادر، تابعیت کشور رومانی را داشته باشند.
  • هنگامی که فرد زیر سن قانونی است، والدینش پاسپورت کشور رومانی را دریافت بکنند.

مهاجرت به رومانی از طریق پناهندگی

از دیگر راه های مهاجرت به رومانی، ارائه درخواست پناهندگی در این کشور است. از آن جایی که کشور رومانی عضو کنوانسیون ژنو است، در صورتی فردی بواسطه دین، نژاد، ملیت، عقاید سیاسی و عضویت در گروه های اجتماعی ممکن است مورد اذیت و آزار قرار گیرد، واجد شرایط دریافت پناهندگی در این کشور است. شایان ذکر است که مؤسسه حقوقی ملک پور در باب پناهندگی و امور مربوط به آن به پناهجویان، مشاوره و خدماتی ارائه نمی دهد و موارد ذکر شده تنها در جهت اطلاع شما می باشد. افراد و پناهجویانی که قصد اخذ پناهندگی در کشور رومانی را دارند، لازم شرایط زیر حتما داشته باشند:
  • فرد پناهجو باید مطابق با قانون ها و پروتکل های کنوانسیون وین پناهنده شناخته شود.
  • شخص پناهجو در کشور رومانی نباید برای امنیت ملی و جامعه کشور رومانی از لحاظ کیفری ایجاد خطر بکند.
  • افرادی متقاضی پناهندگی نباید سابقا درخواست خود را در کشور دیگری تحویل داده باشند.
  • فرد توانایی تطبیق و همسو بودن با قوانین جامعه رومانی را داشته باشد.

  • مهاجرت به رومانی و هزینه های زندگی در رومانی

هزینه زندگی در رومانی نسبت به دیگر کشورهای اروپایی، پایین است و همین امر یکی از برتری های مهاجرت به رومانی است. متوسط هزینه زندگی ماهیانه در رومانی بسته به محل زندگی، نوع اقامت، شیوه زندگی و عادت شخصی فرد در خرج کردن بین 400 تا 500 یورو متغیر است.

هزینه زندگی در رومانی


 

مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت رومانی

کشور رومانی، از نظر قدرت و جایگاه پاسپورت در بین دیگر کشورهای دنیا، در جایگاه بسیار مطلوب و پر اعتباری قرار دارد؛ با اخذ تابعیت رومانی و پاسپورت رومانی می توان به 158 کشور بدون اخذ ویزا یا با اخذ ویزای فرودگاهی سفر کرد. بنابراین مهاجرت به رومانی و اخذ تابعیت رومانی مزایای قابل توجهی برای فرد به همراه دارد. اگر متقاضی تابعیت یکی از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا را داشته باشد، برای کسب تابعیت رومانی، می بایست در گذشته حداقل 5 سال، اقامت رومانی به صورت قانونی داشته باشد.در ادامه به شرایط لازم به منظور دریافت تابعیت کشور رومانی می پردازیم:
  • تسلط کامل به زبان رومانی
  • عدم ارتکاب به جرم کیفری در رومانی
  • ادغام در جامعه رومانی و پایبندی به قوانین این کشور
  • نداشتن بدهی مالیاتی و مشکلات مالی

مهاجرت به رومانی و سخن پایانی

مهاجرت به رومانی، اخذ اقامت رومانی و شرایط مورد نیاز برای اخذ پاسپورت رومانی مورد بررسی دقیق قرار گرفت. با توجه به مطالب گفته شده، مهاجرت به رومانی از طریق تحصیلی و کاری، مسیری ایده آل برای افرادی است که قصد مهاجرت به یک کشور اروپایی را دارند؛ خصوصا این که هزینه تحصیل و مهاجرت به رومانی برای دانشجویان و سرمایه گذاران نسبتا پایین است. علاوه بر این نرخ بیکاری پایین در رومانی و رشد بالای اقتصاد این کشور، باعث جذابیت روز افزون مهاجرت به رومانی از طریق کاری و سرمایه گذاری شده است. 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره روش های مختلف مهاجرت به رومانی می توانید با مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. علاوه بر این با ثبت پرسش و نظر خود در قسمت دیدگاه ها، امکان دریافت پاسخ با بیشترین سرعت و درکمترین زمان در همان قسمت خواهید داشت.
 

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید