مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به  هلند از طریق پناهندگی و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی ، پناهندگی هلند و چگونگی دریافت اقامت و تابعیت هلند از طریق پناهندگی موضوعاتی است که ممکن است برای بسیاری از شما مورد سوال باشید.
  • اینکه پناهندگی به چه صورت است؟
  • آیا می توان در هلند پناهنده شد؟
  • چه خطراتی در زمینه مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی وجود دارد؟
ما در این مقاله به صورت کاملا علمی به این موضوع رسیدگی نموده ایم و تمامی نکات مهم در این زمینه را به صورت ساده و مفید بیان میداریم. شما عزیران در صورتی که سوالاتی در زمینه پناهندگی در هلند دارید می توانید با این مقاله با ما همرا باشید. موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه اقدامی در زمینه پناهندگی نداشته و این مطالب تنها جهت آگاهی شما عزیزان می باشد.

 

 

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی


مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و شرایط عمومی این کشور

کشور هلند یکی از کشورهای اروپایی است که در شمال غرب اروپا واقع شده است. این کشور زیبا جمعیتی در حدود شانزده میلیون نفر دارد که بیشتر مردم آن دین مسیحیت پروتستان دارند. پایتخت این کشور که بزرگترین شهر این کشور نیز می باشد، شهر آمستردام است. این کشور به دلیل طبیعت زیبایی که دارد سال ها میزبان تعداد زیادی از گردشگران بوده است. زبان رسمی این کشور هلندی است. یکی از بزرگترین بندرهای اروپا به نام بندر روتردام در این کشور واقع شده است که شهر دوم هلند از نظر مساحت محسوب می شود. این کشور با کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بلژیک هم مرز می باشد و با گذر از دریا می توان به کشور بریتانیا نیز رسید. به دلایل بالا و همچنین به دلیل نرخ پایین بیکاری در هلند افراد زیادی تمایل دارند برای مهاجرت به هلند اقدام نمایند.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و پروسه پناهندگی

از آنجایی که کشور هلند نیز عضویت کنوانسیون ژنو را دارد بنابراین بر اساس مفاد این قرارداد باید در صورتی که ادعای شخص پناهنده صحیح باشد و این موضوع تشخیص داده شود. به او پناه داده شود. اداره مهاجرت کشور هلند که مخفف آن IND می باشد به امور تمامی پناهجویان در این کشور رسیدگی می نماید. بنابراین در اولین اقدام رمانی که شما جهت پناهندگی خود را به اداره پلیس این کش.ر معرفی می نمایید، پس از آن پرونده شما برای بررسی به اداره مهاجرت در شهر تراپل ارسال می گردد. در ابتدا اطلاعات هویتی شخص سوال می شود تا شخص را شناسایی نمایند و از او جویا می شوند که چگونه به خاک هلند وارد شده است. سپس شخص را به کمپ تراپل که برای این اشخاص مشخص شده است راهی می کنند. مدت زمانی که اشخاص در این کمپ می مانند بین 48 تا 72 ساعت است تا تمام بررسی های پزشکی بر روی شخص انجام شود و از سلامت شخص مطمین گردند. در تمام طول این مدت، هزینه های مربوط به خورد و خوراک و پوشاک فرد توسط سازمانی در هلند به نام COA تامین می گردد. سپس شخص به سمت کمپ های اولیه ای که برای آنها در نظر گرفته شده است هدایت می شود تا پرونده او مورد بررسی قرار گیرد. اغلب طول دوره اقامت در کمپ های اولیه حداقل 2 هفته و حداکثر 2 ماه می باشد. در طول این مدت پروسه درخواست شما بررسی می شود اما نیاز است تا شما در Ter Apel نام خود را به عنوان پناهجو ثبت نام نمایید و از این طریق درخواست پناهندگی خود را رسما اعلام میدارید.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و درخواست آن

اغلب افراد درخواست پناهندگی خود را در مرکز Ter Apel اعلام می کنند اما ممکن است کشور هلند افراد را به مراکز دیگری فرستاده تا در آنجا درخواست خود را اعلام کرده و امضا نمایند. پس  از اینکه درخواست خود را رسما اعلام میدارید مصاحبه هایی با شخص انجام می شود. در ابتدا IND بررسی می گردد تا متوجه شوند آیا شخص در کشورهای دیگری نیز ورود کرده و درخواست پناهندگی داده اند یا خیر. سپس مصاحبه هایی نیز برای مشخص نمودن هویت فرد و مسیری که از آن آمده و خود را به کشور هلند رسانیده است را جویا می شوند. در این مرحله اغلب برای شخص وکیلی نیز مشخص می شود تا درخواست او را پیگیری نماید و قبل از شروع مصاحبه ها به شخص یک هفته فرصت می دهند تا استراحت نموده تا خستگی سفرش را پشت سر بگذارد. سپس جلسه ای برای او گذاشته می شود تا توضیح دهد به چه دلیل درخواست پناهندگی دارد و چه بر سر او آمده است. سپس سازمان مربوطه درخواست شخص را بررسی خواهد نمود. طول این پروسه و مصاحبه با شخص بیش از 8 روز به طول نمی انجامد. پس از آن رای صادر خواهد شد که آیا با پناهندگی شخص موافقت شده است یا خیر.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و تمدید پناهندگی

در بعضی از موارد نیاز است تا زمان بیشتری برای بررسی پرونده شخص سپری شود و تشخیص داده می شود که 8 روز برای انجام این موضوع کم است. از این رو زمان بررسی پرونده شخص تمدید می شود. این تمدید اغلب تا 9 ماه بعد نیز انجام خواهد شد. در صورتی که پرونده شخص بررسی شود ممکن است فورا جواب فرد داده شود و یا تا 6 ماه نیز این پروسه به طول بیانجامد اما در صورتی که درخواست شخص در مرحله اول رد شود، وکیل شخص اجازه دارد به دلیل این ردی اعتراض بزند تا پرونده مجدد بررسی گردد.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و روش سریعتر پناهندگی

در صورتی که شما شرایط زیر را داشته باشید پرونده شما بسیار سریع بررسی می شود و به شما تایید داده می شود. در این صورت زمانی برای استراحت داده نمی شود و تنها با IND مصاحبه ای خواهید داشت. در این مصاحبه شما توضیح می دهید چرا در کشور دیگری از اروپا درخواست پناهندگی نداده اید و چرا نمی توانید به کشور خود برگردید. پس از آن سریع پرونده بررسی گردیده و جواب خواهید گرفت. این دلایل به شرح زیر است:
  • در کشور دیگری از اتحادیه اروپا پرونده شما در حال پردازش باشد.
  • شما از کشوری امن آمده باشید و درخواست داده باشید.
  • پیش از ورود به هلند در کشور دیگری از اتحادیه اروپا پناهنده شده باشید.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و مصاحبه های اصلی آن

ممکن است تا 6 مرحله مصاحبه شخص به طول بیانجامد که اغلب در مدت 6 روز انجام می شود. اما به صورت عمده شخص باید علت پناهنده شدن خود را توضیح دهد و کاملا مشخص نماید به چه علت جان او در کشورش در خطر بوده است. زیرا بر اساس کنوانسیون ژنو فرد در صورتی به عنوان پناهنده گرفته می شود که به دلایلی از جمله دلایل سیاسی، مذهبی، اجتماعی و ... در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته است و از لحاظ جانی در خطر است. از این رو امکان زندگی کردن در کشور خود را ندارد. به همین خاطر در این مرحله شما باید علت خود را کاملا توضیح داده و قاضی پرونده خود را متقاعد نمایید. خیلی از افراد در این مرحله دلایل دروغینی را عنوان می نمایند که در صورتی که قاضی تشخیص دهد داستان شما حقیقت ندارد پرونده شما را رد کرده و شما را به کشورتان ریجکت می نمایند.

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی و نحوه دریافت اقامت

در صورتی که با درخواست پناهندگی شخص موافقت گردد در ابتدا به او اجازه اقامت موقت داده می شود که این اجازه اقامت در ابتدا 5 ساله می باشد. در طول این 5 سال شخص حقوق هم دریافت می کند اما در قبال کشور هلند مسئولیت هایی نیز دارد. پس از سپری شدن این 5 سال در صورتی که شخص تخلفی انجام نداده باشد و هنوز در صورت برگشتن به کشور خود از نظر جانی در خطر باشد به او اجازه اقامت دائم داده می شود. البته این در این صورت است که شخص در جامعه هلند به صورت کامل ادغام شده باشد. این نکته را توجه داشته باشید در صورت هرگونه تخلف و ارتکاب جرم، دولت هلند اقامت شما را باطل کرده و شما را به کشورتان باز خواهد گرداند.

 

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی جزو یکی از راه های مهاجرت به این کشور است که به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. علاوه بر اینکه شما همیشه در کشور مقصد شهروند درجه دو شمرده می شوید، امکان برگشت و زندان کردن شما نیز وجود دارد. موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه اقدامی در زمینه پناهندگی نداشته و این راه را به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمی شود. بلکه راه های جایگزین و قانونی بسیاری وجود دارد که پیشنهاد می شود با دریافت مشاوره با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور از راه های قانونی مهاجرت که با شرایط شما هماهنگی دارد آگاهی یابید.

از دیگر خدمات موسسه ملک پور دیدن فرمایید