Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 پناهندگی - مهاجرت به اروپا | موسسه مهاجرتی و مشاوره ای ملک پور https://miemalekpour.com/ fa پناهندگی - مهاجرت به اروپا | موسسه مهاجرتی و مشاوره ای ملک پور DataLife Engine پناهندگی پرتغال https://miemalekpour.com/331-پناهندگی-پرتغال.html https://miemalekpour.com/331-پناهندگی-پرتغال.html

پناهندگی کشور پرتغال



پناهندگی پرتغال و مقدمه ای بر آن :  

پناهندگی در کشور پرتغال یکی از روش های مهاجرتی است که برخی از افراد آن را برای رسیدن به اقامت اروپا بر میگزینند . در این راه خطرات و مسایل زیادی وجود دارد. خطرات پناهندگی پرتغال چه مواردی می باشد ؟ آیا با پناهندگی پرتغال امکان اخذ پاسپورت پرتغال وجود دارد ؟ مراحل پناهتدگی در پرتغال کدامند ؟ ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی دقیق و علمی روش پناهندگی پرتغال به ابهامات ذهنی شما در این زمینه پاسخ گوییم و شما را با موانع و مشکلات این روش آشنا کنیم . شایان ذکر است موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE   هیچگونه خدمات و مشاوره ای در این زمینه نداشته است و این مقاله صرفا جهت آگاهی شما به نگارش در آمده است .

پناهندگی در پرتغال و شرایط عمومی آن :

برای بررسی شرایط پناهندگی پرتغال بهتر آن است تا در ابتدا به مشخصات کلی کشور پرتغال پرداخته شود .پرتغال کشوری است که در جنوب اروپا واقع گردیده است و با کشور اسپانیا دارا ی مرزهای مشترک می باشد . کشور پرتغال در حال حاضر و در سال های اخیر به یکی از مقاصد برای پناهندگان تبدیل گشته است . که در این کشور برای پناهنده شدن شخص احتیاج دارد که در ظرفمدت 8 روز خود را معرفی کرده و در خواست پناهندگی خود را ارائه دهد.
در کشور پرتغال مسئولیت رسیدگی به سیاست های مربوط به پرونده های پناهندگی با مرجعی به نام  MIA  می باشد
 
برای مطالعه خطرات پناهندگی در اتریش و خطرات پناهندگی در کانادا برروی هر کدام از این لینک ها کلیک کنید

پناهندگی پرتغال و کنوانسیون ژنو :

پرتغال نیز همانند بیشتر کشورهای اروپایی به کنوانسیون ژنو که در حمایت از پناهندگان است پیوسته است و در نتیجه مکلف به پذیرفتن پناه جویان می باشد . در سال 2017 آمار پناهندگی پرتغال و افرادی که به این کشور رفته اند در حدود 1800 پناهنده بوده است که در این میان بیشتر این افراد از کشورهای سوریه ، عراق ، اوکراین بوده اند که اکثریت آنها متشکل از مردان بوده است .
در خصوص کنوانسیون ژنو باید به این موضوع اشاره کرد که از نظر این کنوانسیون پناهنده شخصی است که در کشور خودش از لحاظ جانی در معرض خطر می باشد . این خطرات می تواند ناشی از مسائل گوناگونی مانند عضویت در دسته خاص ، وجود جنگ در کشور  ، داشتن نژاد و یا مذهبی خاص به وجود آمده باشد . فلذا فرد متقاضی پناهندگی پرتغال باید دلیل درخواست پناهنده شدن خود را به اثبات برساند .

پناهندگی در کشور پرتغال و خطرات آن :

همانطور که در ابتدای این مقاله ذکر شد روش پناهندگی پرخطرترین روش از روش های مهاجرتی می باشد که در آن به دلیل ورود از راه های غیر قانونی افراد با مشکلات زیاد و خطرات بی شماری مواجه می شوند. اولین خطر در پیش روی این افراد قاچاقچیان می باشند . قاچاقچیان در بسیاری از موارد بدون توجه به جان و مال افراد پناههنده در صدد عبور آنها از مسیر های صعب العبور و نا امن بر می آیند که در اکثر موارد این افراد یا اموال خود را از دست می دهند و یا جان خود را در این را از دست می دهند . معدود افرادی که موفق به رسیدن به کشورمقصد می شوند با مشکلات معیشتی در کمپ مواجه می شوند و بسیاری از این افراد به خاطر به خاطر فشاهای بیش از حد دست به خود کشی می زنند.
علاوه بر آن بعد از سال 2017 به دلیل ورود بیش از حد افراد متقاضی پناهندگی پرتغال به این کشور ،مرجع صالح در این خصوص اعلام داشت که از پذیرفتن پناه جویان جدید معذور هستند . از طرفی با رشد نرخ بیکاری در این کشور نه تنها این افراد بلکه افراد مقیم آن کشور نیز دچار مشکلات بیش از حد معیشتی گشتند.

پناهندگی کشور پرتغال و مراحل آن :

برای پناهندگی پرتغال شخص پس از ورود به مدت8 روز باید خود را به مراجع مربوطه معرفی نماید .بعد از معرفی خود و اعلام در خواست پناهندگی اش به مدت 20 روز زمان لازم است تا پرونده وی به طور دقیق بررسی گردد. در صورت مثبت بودن جواب تقاضای پناهندگی شخص برای وی کارت موقت صادر می گردد . در غیر اینصورت شخص می تواند از رای منفی در کمیساری عالی پناهندگی ظرف 48 ساعت اعتراض نماید.
  • پر کردن فرم اولیه ،
  • ارائه اطلاعات هویتی
  • ارائه اسناد اثبات دلایل خود برای پناهندگی
همگی من الجمله مواردی است که فرد باید در مراحل اولیه درخواست پناهندگی خود انجام دهد .
 
برای مطالعه خطرات پناهندگی در آمریکا و پناهندگی در آلمان برروی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

پناهندگی پرتغال و کیس های پناهدگی :

 همانطور که گفته شد در کنوانسیون ژنو به شخصی پناهنده گفته می شود که دارای شرایط خاصی باشد .در نتیجه کیس ها ومواردی که تقاضای پناهندگی می کنند مشخص می باشد :
  •    براساس عقاید سیاسی شخص
  •    براساس کیس های اجتماعی
  •    براساس عقاید مذهبی شخص
  •    براساس نژاد افراد
  •    براساس وجود  جنگ در کشور متقاضی
  •    براساس در گروه های اجتماعی یا سیاسی خاص
مواردی است که در قالب آن ها پرونده شخص متقاضی پناهندگی بررسی می گردد.

پناهندگی پرتغال و روش های جایگزین :

به طور کلی در روش پناهندگی پرتغال  به دلیل خطرات موجود بهتر است برای اخذ اقامت اروپا و اخذ اقامت  این کشور از روش های قانونی و جایگزین برای این امر که وجود دارند استفاده کرد،  روش های اخذ اقامت را در ذیل به طور خلاصه برای شما بیان می کنیم :
  •  تحصیل در پرتغال :
مهاجرت به پرتغال از طریق تحصیل یکی از روش های است که  برای مهاجرت به این  کشور می تواند در نظر گرفته شود . فرد متقاضی می تواند علاوه بر تحصیل، اجازه کار پاره وقت را نیز داشته باشد. بعد از اتمام تحصیلات فرد می تواند وارد بازار کار شده و از این طریق موفق به اخذ اقامت کشور ایرلند شود.
  •  سرمایه گذاری درپرتغال :
سرمایه گذاری یکی از روش های اخذ اقامت اروپا می باشد که برای مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری برای مثال شما با خرید ملک در این کشور می توانید به اقامت کشور پرتغال دست یابید .
  •  ویزای کار پرتغال:
برای اخذ ویزای کار پرتغال شما نیازمند داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کار فرمای پرتغالی می باشید تا بتوانید از روش مهاجرت به پرتغال از طریق کار استفاده کنید.که بعد از اخذ  پیشنهاد شغلی می توانید با کار و طی کردن مراحل موفق به اخذ اقامت شوند.
]]>
behnaz Tue, 30 Jul 2019 22:34:48 +0300
پناهندگی لهستان https://miemalekpour.com/330-پناهندگی-لهستان.html https://miemalekpour.com/330-پناهندگی-لهستان.html

پناهندگی در کشور لهستان


پناهندگی در کشور لهستان و مقدمه ای بر آن :

آیا با پناهنده شدن در کشور لهستان اقامت این کشور قابل اخذ می باشد ؟ شرایط پناهندگی در این کشور به چه صورت است ؟ خطرات روش پناهندگی چه مواردی می باشد؟ . ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی دقیق و علمی  شرایط و چگونگی پناهندگی لهستان و اخذ اقامت از طریق پناهندگی لهستان را به طور کامل شرح دهیم .
موسسه حقوقی ملکپور همکار موسسه mie اتریش در خصوص  پناهندگی  هیج گونه خدماتی ندارد و صرفا بدلیل بالا بردن سطح اطلاعات شما بزرگواران در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی برای شما بزرگواران می باشد .

پناهندگی کشور لهستان و شرایط عمومی آن:

پناهندگی لهستان همانطور که ذکر شد یکی از روش هایی است که برخی از افراد آن را برای مهاجرت به لهستان برمی گزینند . در حال حاضر کشور لهستان نسبت به پناه جویان سخت گیری های بیشتری را اعمال می نماید . این سخت گیری را نتیجه هجوم بیش از حد پناه جویان اتحاد جماهیر شوروی سابق به کشور لهستان است که باعث گردیده تا دولت نسبت به اثبات شرایط خاص از سوی فرد پناه جوسخت گیری بیشتری را اعمال نماید.با توجه به افزایش میزان پناه جویان در کشور لهستان میزان خدماتی که به این افراد ارائه می شود با کاهش رو به رو است از همین رو بسیاری از افراد در کشور لهستان از بسیاری از جهات دچار مشکلات عدیده می شوند.
 
برای مطالعه پناهندگی در پرتغال و پناهندگی در ایتالیا بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید.

پناهندگی لهستان و کنوانسیون ژنو :

برای مهاجرت به اروپا خیلی از افرد کشور لهستان را انتخاب می کنند.کشور لهستان نیز همانند بسیاری از کشورهای اروپایی جز کنوانسیون ژنو ( کنوانسیون پناهندگی ) می باشد . در کنوانسیون مقرر گردیده که کشورهای عضو از فرد پناه جو حمایت کنند و پذیرای  آن در خاک کشورشان باشند. در این کنوانسیون شخص پناهنده به شخصی اطلاق می شود که در کشور خودش دچار بیم و هراس بسیار زیادی نسبت به جان و مال خود دارد و دلیل این امر می تواند به نژاد فرد ، دین وی و سایر موارد برگردد.
براساس این کنوانسیون شخصی که درخواست پناهندگی لهستان را دارد باید شرایط فوق را دارا باشد و همچنین برای اثبات این شرایط دلایل موجه داشته باشد تا بتواند دولت لهستان را در این مورد متقاعد نماید .
در صورت پذیرفتن ادعای فرد ، فرد از حقوق اشخاص پناهنده برخوردار می گردد .این حقوق می توان شامل موارد ذیل باشد :
  • مکانی برای اقامت
  • حقوق مختصر جهت امرار معاش
  • استفاده رایگان از وسایل نقلیه
 

پناهندگی لهستان و خطرات آن :

مسیر پناهندگی لهستان مانند مسیر این روش در سایر کشورها  دارای خطرات بی شماری می باشد که فرد در هنگامی که به این راه قدم می گذارد با آنها مواجه می گردد. خطرات جانی و مالی که از سوی قاچاقچیان برای افراد پناه جو حاصل می شود ، حضور طولانی در کمپ های پناه جویی که باعث شیوع بیماری های مسری و وارگیر دار می گردد . افسردگی های ناشی از شرایط سخت اردوگاه های پناه جویی از جمله خطراتی است که افراد در این مسیر با آن مواجه هستند.. افراد در هنگام انتخاب ای ن بی اهه باید به این نکته توجه داشته باشند که در واقع با انتخاب مسیر شخص به زندگی خود لطمات جبران ناپذیری را  وارد می کند .
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی در بلژیک و پناهندگی در اسپانیا بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید.

 اخذ پناهندگی در لهستان مراحل آن:

برای رسیدن به پناهندگی لهستان دو روش ممکن می باشد :
  • 1.روش منظم :
در این روش پرونده شخص به طور عادی مورد بررسی قرار می گیرد که در سال 2017 این روند در حدود 176 تا 1491 روز بوده است .   
  • 2 . روش سریع :
در این روش به دلیل شرایط خاص فرد به پرونده در خواست وی سریع تر رسیدگی می شود ،یکی از این موارد خطرناک بودن فرد برای امنیت ملی می باشد.

باید خاطر نشان کرد که کشور لهستان از قانون دوبلین تبعیت می نماید و اگر بعد از مرحله ثبت نام و انگشت نگگاری فرد مشخص شود که وی در کشوری دیگر نیز تقاضای پناهنده شدن را داشته است به کشور اول باز گردانده خواهد شد.
مراحل درخواست پناهندگی در کشور لهستان به شرح ذیل می باشد :
  • ارائه اسناد هویتی
  • تشخیص هویت و انگشت نگاری
  • مصاحبه و تایید شرایط فرد
بعد از انجام این مراحل شخص در انتظار بررسی پرونده و حکم آن باید باشد  که در صورت توافق می تواند به عنوان پناهنده در کشور لهستان بماند..

 
پناهندگی در کشور لهستان و راه های جایگزین آن

بایسته است در نظر داشته باشید که گزینه پناهندگی لهستان برای رسیدن به اقامت لهستان  به هیج عنوان به شما پیشنهاد نمی شود. لیکن طرق دیگر مهاجرت مانند کار ، تحصیل و سرمایه گذاری به لهستان می تواند روش های جایگزین مناسبی برای امر مهاجرت به اروپا باشد که شخص میتوانید با بررسی دقیق تر بهترین گزینه را انتخاب نماید.
  • مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل :
یکی از طرق امن مهاجرت به لهستان روش تحصیلی است که با توجه به میزان کم هزینه ها می تواند روش جایگزین مناسبی به جای پناهندگی لهستان باشد .
  • مهاجرت به لهستان از طریق کار :
 شخص با داشتن یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای لهستانی به راحتی ویزای کار دریافت نموده و از این طریق وارد لهستان شود ]]>
behnaz Sun, 28 Jul 2019 21:22:20 +0300
پناهندگی اسپانیا https://miemalekpour.com/329-پناهندگی-اسپانیا.html https://miemalekpour.com/329-پناهندگی-اسپانیا.html پناهندگی اسپانیا


شرایط عمومی پناهندگی

اسپانیا یکی از کشورهایی که افراد برای مهاجرت به اروپا انتخاب می کنند.این کشور طبق قوانین این اجازه را به سفارت خانه های خود داده است تا بتوانند هماهنگ با قوانین بین المللی، به پرونده های مربوط به پناهندگی رسیدگی کنند. کارکنان سفارت ها در مرحله ی اول رسیدگی به درخواست پناهندگی، مصاحبه ای را با متقاضیان انجام می دهند که هدف از انجام دادن مصاحبه این است که دلیل دادن درخواست پناهندگی متقاضی چه بوده و چه اتفاقی برای او افتاده است به همین دلیل سوال هایی را راجب شخصیت و هویت متقاضی از او می پرسند. مانند اینکه از چه طریقی به اسپانیا آمده اند و یا علت درخواست پناهندگی چه بوده و اینکه در کشود خود در معرض آزار و اذیت بوده اند یا خیر.
 به مدت ۱ ماه اداره امور پناهندگی اسپانیا اعلام می کند که درخواست پناهندگی شما درست بوده و آیا تائید خواهد شد یا خیر. که همین زمان می تواند بسیار کمتر شود اگر متقاضیان، درخواست پناهندگی خود را به ایست بازرسی مرزی تحویل داده باشند که در مدت چهار روز انجام می شود.
متقاضیان می توانند از مدارک حمایتی جهت انجام مصاحبه و یا برای رسیدگی به پرونده خود استفاده کنند. با ورود فرد متقاضی به اتحادیه اروپا و دادن درخواست پناهندگی خود طبق قانون و کنوانسیون دوبلین وظیفه ی رسیدگی به پرونده و درخواست او برعهده اولین کشوری است که متقاضی به آن وارد شده مثلا اگر اسپانیا اولین کشوری بود که متقاضی به آن وارد شده و در این کشود درخواست داده باشد ، نمیشود وارد کشور دیگر شود و درخواست پناهندگی بدهد

روش های جایگزین پناهندگی

علاوه بر راه پناهندگی ، راه های دیگری هم برای مهاجرت به اسپانیا وجود دارد که متقاضیان میتوانند به جای پناهندگی از آن ها استفاده کنند به عنوان مثال از طریق تحصیل یا ویزای کاراسپانیا و مهاجرت کاری یا سرمایه گذاری در این کشور. اینها راه های قانونی می باشند که موجب می شوند کشورهای مقصد با دید مثبت به فرد نگاه کنند و با فرد متقاضی مانند اتباع خود برخورد کنند و امکانات و رفاه لازم را برای آن ها فراهم کنند.
به دلیل اینکه درخواست های متقاضیان مبنی بر پناهندگی افزایش یافته کشورها گاها امکانات و شرایطی که برای پناهندگان در نظر گرفته اند را لغو میکنند و شرایط سختی را برای پناهجویان در به وجود می آورند که موجب میشود پناهندگی روش مناسبی براب مهاجرت نباشد

برای مطالعه شرایط پناهندگی در لهستان و پناهندگی در سوئیس برروی هر کدام از این لینک ها کلیک کنید

 کنوانسیون ژنو

بعضی از متقاضیان به دلیل های جدی مانند در خطر بودن واقعی جان آن یا اعدام یا مجازات های سنگین غیر انسانی یا شکنجه یا تهدید جدی مرگ  نمی توانند به کشور خود بازگردند به همین خاطر از طرف کشور مقصد تحت یک حفاظت جانبی قرار می گیرند که به آن حمایت فرعی می گویند و این موضوع تحت عنوان کنوانسیون ژنو انجام می شود.
تمام مراحل فرآیند بررسی پرونده و رسیدگی به درخواست پناهندگان به صورت محرمانه و مخفی انجام می شود و براساس قوانین مشخص شده، افرادی که در طول این مدت در زمان بررسی پرونده شما، با شما ارتباط دارند، تعهد های به خصوصی از آنها گرفته می شود تا تمامی مطالبی که توسط شما گفته می شود و مسایل مربوط به پرونده شما کاملا محرمانه بماند. از این رو شما می توانید با اعتماد به نفس بالا شرایط خود را بیان کنید.
دادن درخواست پناهندگی و ایجاد پرونده برای پناهندگان باید برای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ، شفاف باشد و درباره ی پرونده آن ها اطلاع داشته باشد. دولت کشور مقصد یا مبدا به هیچ عنوان از اینکه شما درخواست پناهندگی داده اید، مطلع نخواهند شد و کاملا محرمانه خواهد ماند. همچنین متقاضیان نمی توانند تا زمانی که به پرونده آن ها رسیدگی کامل نشود و رای داده شده به آنها مشخص نشود، حق خروج از کشور مقصد و برگشتن به کشور خود را ندارند.

 

در جدول زیر آمار پناهندگان اسپانیا و وضعیت آنها را مشاهده می نمایید:

 

آمار شرایط پناهندگی اسپانیا

 

 

آمار پناهندگان اسپانیا از لحاظ جنسیت و سن آنها در سال 2017 نیز به شرح زیر است:

 

آمار جنسیت پناهندگی اسپانیا


مراحل پناهندگی در اسپانیا

پناهندگان می توانند براساس قانون وکیل داشته باشند و در راه رسیدگی به پرونده خود می توانند از توصیه ها و کمک های وکیل استفاده کنند. همچنین اداره امور پناهندگی خدمات و امکاناتی را برای پناهندگان آماده خواهد کرد. به عنوان مثال داشتن وکیل که می تواند تاثیر مثبتی در مدت بررسی به پرونده داشته باشد یا امکاناتی که موجب می شود پناهندگان تحت مراقبت و امنیت قرار داشته باشند یا کمک به روش ارائه پرونده یا کمک کردن به افراد برای تحویل دادن اسناد و مدارک خود و جمع آوری کردن آنها که ‌به روند مصاحبه و رسیدگی به پرونده  کمک می کند .
با دادن تقاضای پناهندگی به اداره امور مهاجرت اسپانیا متقاضیان می توانند تا زمانی که به تقاضا و پرونده آن ها رسیدگی شود، در این‌کشور بمانند و از خدمات این کشور مانند کمک ها و مراقبت هایی بهداشتی و پزشکی و یا مزایای اجتماعی و بین المللی این‌ کشور استفاده کنند. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE  اتریش تهیه شده است، هرگونه کپی از این مقاله بدون عنوان نمودن منبع آن، شرعاً حرام و غیر قانونی می باشد.
متقاضیان در جهت درخواست پناهندگی باید مدارکی را ارائه دهند مانند ارائه اولین درخواست خود که فرد کامل کرده و ارائه نموده است و همچنین مصاحبه اولیه او. دو قطعه عکس، دادن مدرک های تشخیص هویت متقاضی و همراهانشان(اگر همراهی داشت).
پناهجویان در کشور اسپانیا طبق خواسته ی دولت اسپانیا می توانند از امکانات رفاهی اجتماعی بدون پرداخت هزینه ای استفاده کنند که دولت اسپانیا خدمات خود را طبق نیازهای افراد به چند دسته تقسیم کرده و به آن ها می دهد مثل خانه، مراقبت از نوزادان.
این خدمات طی مدت ۶ ماه تا تکلیف پرونده افراد مشخص شود ارائه شده و افراد می توانند از خدمات مشاوره ای و امکانات رفاهی اجتماعی استفاده کنند. باید اشاره کرد که افراد نمی توانند محل اقامت زندگی خود را انتخاب کنند.
برای مطالعه شرایط مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی و پناهندگی در دانمارک بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید.

 نکات مهم در مورد پناهندگی در کشور اسپانیا

باید توجه کرد وظیفه ی تعیین تکلیف کردن پرونده بر عهده ی دولت اسپانیا نیست و دولت اسپانیا تنها به درخواست های متقاضیان مبنی بر پناهندگی رسیدگی می کند. وظیفه ی مشخص کردن وضعیت پرونده متقاضیان بر عهده وزرات خارجه اسپانیا بر اساس قوانین بین‌الملل می باشد.
فرآیند رسیدگی و تعیین رای مثبت یا منفی پرونده، حداکثر ۶ ماه طول می کشد. البته ممکن است این زمان طولانی تر شود که علت این تاخیر را باید افراد مسئولی که وظیفه رسیدگی به پرونده را  دارند به متقاضیان اعلام کنند و طی مدت رسیدگی  پرونده، متقاضیان می توانند از وضعیت پرونده خود اطلاع داشته باشند.

 کیس های پناهندگی در اسپانیا

 افراد خواهان پناهندگی می توانند طبق قانون این کشور خانواده خود و افراد تحت‌ حمایتشان را با خود همراه کنند البته فرزندان بالای ۱۸ سال نسبت به دیگر اعضای خانواده شرایط خاصی دارند و متناسب با هماهنگی با آن شرایط به آن ها اقامت داده می شود.
با دادن درخواست پناهندگی توسط فرد متقاضی شرایط گرفتن پاسپورت تغییر می کند و به دست آوردن آن زمانبر می شود که فرد می تواند بعد از گذشت پنج سال درخواست گرفتن پاسپورت دهد.
درصورتی که به درخواست فرد جهت پناهندگی رای منفی داده شد، اگر فرد دارای نوعی اجازه ی اقامت نباشد باید از کشور اسپانیا خارج شود، البته فرد می تواند در صورت رد درخواست خود، خواهان تجدید نظر شود و بخواهد پرونده اش دوباره مورد بررسی قرار بگیرد.

 

]]>
Marzieh Fri, 26 Jul 2019 17:42:08 +0300
پناهندگی در گرجستان https://miemalekpour.com/328-پناهندگی-در-گرجستان.html https://miemalekpour.com/328-پناهندگی-در-گرجستان.html

پناهندگی در کشور گرجستان


ما در این مقاله در مورد پناهندگی گرجستان و خطراتی که در این راه موجود است و همچنین روش های دیگر مهاجرتی که جایگزین این روش است توضیح می دهیم. و به سوالات زیر پاسخ می دهیم:
  • آیا امکان پناهندگی در گرجستان موجود است؟
  • آیا کشور گرجستان عضو کنوانسیون پناهندگی است؟
  • برای پناهندگی چه عواملی لازم است؟
از جمله روش که بخاطر نداشتن آگاهی لازم در مورد خطرهای آن افراد برای مهاجرت انتخاب می کنند، مهاجرت از طریق پناهندگی است. پناهندگی در دید اول یکی از روش های آسان و با هزینه پایین است که مزیت های زیادی دارد ولی به طور کلی یکی روش های بسیار پر ریسک در بین روش های مهاجرتی است. و بسیاری از اشخاص بدون داشتن اطلاعات کامل در مورد این موضوع اقدام به پناهندگی می کنند و در آن کشور درگیر مشکلات زیادی می شوند. موسسه حقوقی ملک پور برای انجام پناهندگی هیچ گونه خدمتی ارائه نمی دهد. و این مطلب فقط برای افزایش آگاهی شما از پروسه پناهندگی و خطر های موجود در این روش است.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی در اسپانیا و شرایط پناهندگی در سوئیس روی هر کدام از این لینک ها کلیک کنید

 شرایط عمومی پناهندگی در کشور گرجستان

کشور گرجستان، از جمله کشور های عضو کنوانسیون پناهندگی است که این موضوع مهمی برای پناهندگی در گرجستان است.تمام کشور های که عضو کنوانسیون پناهندگی هستند، باید  براساس قوانین بشر دوستانه برای پناهجوهای که به این کشور ها می ایند شرایط مناسبی را فراهم کنند.
مواردی که کنوانسیون پناهندگی ارائه می دهد، شامل موارد زیر است:
  • تعریف پناهجو: اشخاصی که بخاطر نژاد، دین، سیاست، جنسیت و... در کشور خود آزار می بینند.
  • تعیین حقوق پناهندگان را در کشورهای عضو کنوانسیون
اشخاصی که قصد دارند در کشور گرجستان پناهنده شوند باید پروسه سختی را طی کنند، گرجستان برای افراد پناهجو  شرایط نسبتا خوبی را ارائه می دهد و به همین بخاطر شروط برای پذیرش پناهندگی در گرجستان بسیار سخت است.
قانون دوبلین چیست؟ این قانون یکی از قوانین کنواسیون ژنو است که بر اساس آن اگر پناهنده در کشوری که ابتدا به آن وارد شده است درخواست پناهندگی بدهد و این درخواست رد شود، درخواست پناهندگی آن در کشور گرجستان رد می شود و پناهنده به کشور مبدا فرستاده می شود. و یکی دیگر از مواردی که در این قانون تعیین می شود، حد و مرز پناهنده است.
بر اساس قانون کنوانسیون پناهندگی، کشور که عضو این کنوانسیون هستند باید تمام موارد لازم برای اجرای قوانین حقوق بشر را رعایت کنند. و همچنین بر اساس این قانون اگر اشخاص به دروغ درخواست پناهنده شدن در کشوری را دهد، این کشور اجازه محاکمه این شخص و همچنین می تواند این پناهنده را از کشور اخراج کند. اگر کشور گرجستان درخواست پناهندگی شخصی را بپذیرد باید برای این شخص محیط امنی را تامین کند و می تواند از مزیت های این کشور بهرمند شود که این امکانات شامل موارد زیر است:
  • استفاده از وسایل نقلیه عمومی به صورت رایگان
  • تحصیل رایگان در گرجستان
  • خدمات پزشکی رایگان و دادن بیمه پزشکی پناهندگان
  • اسکان رایگان پناهجو
  • دادن حقوق کافی برای پناهجو
  • مجوز کار و تحصیل در موارد خاص

 
برای مطالعه شرایط پناهندگی در پرتغال و پناهندگی در فرانسه برروی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

خطرهای پناهندگی در کشور گرجستان

بسیاری از افراد بخاطر راحت بودن گرفتن ویزای توریستی گرجستان، تصمیم می گیرند که بعد از ورود به کشور گرجستان از طریق پناهندگی به این کشور مهاجرت کنند. به همین علت در سال های گذشته گرفت ویزای کشور گرجستان سخت تر شده است. اگر فردی نتواند از طریق ویزای توریستی به این کشور سفر کند از طریق راه های غیر قانونی به این کشور می رود که این موضوع باعث ایجاد مشکلات بسیاری می شود.
در سال های گذشته پروسه پذیرفتن پناهندگی در کشور گرجستان نیز تغییراتی کرده است که به همین علت بسیاری از درخواست پناهندگی پذیرفته نمی شود. پس این مورد را نیز باید به خطر های پناهندگی اضافه کرد. و در برخی از مواردی که درخواست پناهندگی مورد پذیرش کشور گرجستان قرار می گیرد باید فرد پناهجو، مدت زمان زیادی را در کمپ های که مخصوص پناهندگان است زندگی کند  که بخاطر عدم رعایت بهداشت در این مکان اکان گرفتن بیمار های سخت وجود دارد.

پناهندگی-گرجستان


در نمودار بالا خط آبی تعدا کسانی را نشان می دهد که در کشور گرجستان در خواست پناهندگی داده اند و خط سبز نشان دهند تعدا اشخاصی است که درخواست پناهندگی آن ها تایید شده است و خط قرمز رنگ نیز تعداد افرادی است که درخواست آن ها تایید نشده است.

پروسه پناهندگی در گرجستان

افردی که می خواهند در کشور گرجستان پناهنده شوند باید بلافاصله پس از ورود به این کشور در خواست پناهندگی بدهند. زمان لازم برای بررسی پرونده پناهندگی شما 6 است که بخاطر افزایش درخواست پناهندگی این زمان طولانی تر شده است و ممکن است شما سال ها درگیر پرونده پناهندگی خود شوید.
پناهندگی در گرجستان و نمونه های پناهندگی
 کشور گرجستان برای پذیرش درخواست پناهندگی شما پروسه طولانی دارد و فقط با داشتن یکی از شرایط زیر می توانید در این کشور پناهنده شوید. این موارد به شرح زیر است:
  • اگر ساکن کشوری باشید که در آن جنگ باشد.
  • دارا نبودن شرایط مساعد زندگی در کشور خود به دلایل اجتماعی
  • گاهی اوقات افراد نمی توانند در کشور خود دین خود را تغییر دهند به همین خاطر به کشور دیگری مهاجرت می کنند.
  • به دلیل سیاسی یعنی بخاطر عضویت در فعالیت های سیاسی تهدید به مرگ و یا مورد اذیت واقع شوند اگر این اشخاص بتوانند ثایت کنند در کشور خود امنیت جانی ندارند می توانند درخواست پناهندگی بدهند.

روش های جایگزین برای پناهندگی

شما می توانید برای مهاجرت به این کشور از روش های دیگر مهاجرتی استفاده کنید. مشاوران موسسه حقوقی ملک پور می توانند با توجه به شرایط شما مانند سن، تحصیلات، شغل و... به شما یکی از روش های مهاجرتی مانند مهاجرت به گرجستان از طریق کار، مهاجرت از طریق تحصیل، مهاجرت به گرجستان از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج را پیشنهاد کنند. 
]]>
sahar Thu, 25 Jul 2019 23:58:14 +0300
پناهندگی در سنگاپور https://miemalekpour.com/336-پناهندگی-در-سنگاپور.html https://miemalekpour.com/336-پناهندگی-در-سنگاپور.html پناهندگی سنگاپور و مقدمه آن

پناهندگی در سنگاپور


ما در این مطلب می خواهیم درمورد پناهندگی سنگاپور، پروسه و خطرهای پناهندگی را به شکل علمی تحلیل کنیم. لازم است که این موضوع یاداوری شود که موسسه حقوق ملک پور هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد و اصلا پناهندگی را برای گرفتن اقامت پیشنهاد نمی کند. قبل از پناهندگی در سنگاپور باید بدانید آیا سنگاپور پناهنده قبول می کند؟ ما در این مقاله تلاش می کنیم به سوال های شما در مورد پناهندگی سنگاپور، خطر های که این کار دارد و روش های که می تواند به سنگاپور مهاجرت که جایگزین پناهندگی باشد. پس از مطالعه این مطلب در صورت داشتن سایر شرایط برای مهاجرت به سنگاپور از طریق روش های دیگر می توانید با مشاوره های موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

پناهندگی سنگاپور و شرایط عمومی

سنگاپور کشوری در جنوب شرقی آسیا است. این کشور بسیار مدرن و ثروتمند است. و مساحت این کشور از شهر تهران کوچکتر است و دارای 6 میلیون جمعیت است. کشور سنگاپور اصلا با پناهندگان رابطه خوبی ندارد و گاهی اوقات آن ها را مورد اذیت قرار می دهد. تا به آن اندازه که اکثر پناهندگان یا کشور سنگاپور را ترک می کنند یا اعتصاب غذا و خودکشی می کنند.

پناهندگی در سنگاپور و خطرهای آن

پناهنده شدن در یک کشور دارای خطر های زیادی است. شما برای پناهندگی باید به شکل قاچاق از کشور خارج شوید که این کار خطرهای زیادی دارد و ریسک آن خیلی زیاد است. که از طریق دریا بروید امکان غرق شدن قایق ها وجود دارد و اگر از طریق کوهستان بروید راه بسیار صعب العبور است. همانطور که گفتیم سنگاپور با افراد پناهنده رابطه خوبی ندارد و این کشور برای پناهندگان هیچ امتیاز، مزیت و محل سکونت خوب برای افراد پناهنده در نظر نمی گیرد. و این موضوع را نیز به پناهندگی سنگاپور اضافه کنید.

پناهندگی سنگاپور و پروسه آن

سنگاپور جزوء ان دسته از کشور های است که در کنوانسیون ژنو عضو نیستند این بدین معناست که کشور سنگاپور پناهنده قبول نمی کند و هیچگونه مزایای برای پناهندگان قرار نمی دهد. این کشور از اشخاصی که قصد سرمایه گذاری و یا متخصص در یک رشته هستند استقبال می کند. ولی با این که این کشور از نظر اقتصادی موقعیت خوبی دارد، متاسفانه پناهنده نمی پذیرد و هر شخصی که قصد پناهندگی در این کشور را دارد بازداشت می شود و به زندان می رود. بنابراین همانطور که متوجه شدید این کشور برای پناهندگی هیچ پروسه ی ندارد، چون کشور سنگاپور پناهجو نمی پذیرد. کشور سنگاپور به دو دلیل پناهنده نمی پذیرد این دو دلیل عبارتند از:
  • کوچک بودن کشور سنگاپور
  • وجود اختلاف های داخلی بین سیاستمداران این کشور

پناهندگی سنگاپور و کیس های پناهندگی

منظور ما از کیس پناهندگی علتی است که موجب پناهنده شدن افراد در کشوری دیگر می شود. کیس های زیادی برای اینکه پناهنده یک کشور دیگر شوید وجود دارد. در واقع پناهنده کسی است که به خاطر ترس از اذیت و شکنجه، تهدید جانش، عقیده های مذهبی، اختلاف های قومی، نژادی و یا نوع تمایل جنسی خاص در کشور خودش امنیت ندارد. ما در ادامه کیس های پناهندگی را نام می بریم و هر کدام را به طور مختصر توضیح می دهیم.
  • کیس اجتماعی مثل داشتن تمایل های جنسی خاص
  • کیس سیاسی مانند داشتن نظری در خلاف نظر سیاستمداران کشور خود
  • کیس قومی و نژادی مانند قتل ها و آزارهای که بخاطر تعصبات قومی و نژادی اتفاق می افتد.
  • کیس مذهبی مثل داشتن مذهبی که در کشور خودش مورد تایید نیست و از حقوق اجتماعی خود به خاطر مذهب محروم شود.
  • کیس جنگی مانند وجود جنگ در داخل کشور

روش های جایگزین پناهندگی سنگاپور

بهتر است شما به دنبال یک روش دیگر بجای پناهندگی باشید و از طریق قانونی به کشور سنگاپور مهاجرت کنید. روش های برای مهاجرت وجود دارد که هم افراد ثروتمند، متوسط و حتی کم درآمد به کشور دیگری مهاجرت کنند. ما در این جا چند روش مهاجرتی به سنگاپور را به صورت مختصر توضیح می دهیم.
  • مهاجرت از طریق کار: برای مهاجرت از طریق کار شما باید یک دعوتنامه کاری از سنگاپور داشته باشید تا بتوانید به این کشور از این روش مهاجرت کنید.
  • مهاجرت تحصیلی به سنگاپور: دانشگاه های کشور سنگاپور در رتبه بندی جهانی دارای رتبه بالای است و شما می توانید از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا تابعیت موقت این کشور را دریافت کنید و پس از اتمام دانشگاه با پیدا کردن کار تابعیت دائم این کشور را دریافت کنید
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری: سنگاپور از سرمایه گذارها بسیار زیاد استقبال می کند.
  • مهاجرت از طریق ازدواج: شما با ازدواج با یک فرد سنگاپوری می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید.
]]>
sahar Thu, 25 Jul 2019 12:16:00 +0300
پناهندگی ایتالیا https://miemalekpour.com/326-پناهندگی-ایتالیا.html https://miemalekpour.com/326-پناهندگی-ایتالیا.html


پناهندگی ایتالیا و مقدمه ای بر آن: پناهندگی ایتالیا یکی از روش هایی است که برخی از افراد به خاطر عدم داشتن آگاهی آن را برایمهاجرت به کشورهای اروپایی خود برمی گزینند .شرایط پناهندگی ایتالیا برای شما عزیزان در این مقاله بطور علمی و تخصصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. آیا کشور ایتالیا افراد پناهنده را در خود می پذیرد؟شرایط  پناهندگی ایتالیا چگونه است؟ خطرات موجود در راه پناهندگی ایتالیا کدام موارد می باشد ؟این سوالات نمونه سوالاتی است که امکان دارد در ذهن شما در خصوص پناهندگی ایتالیا نقش بسته باشد که ما بر آنیم تا در این مقاله به سوالات شما در این زمینه پاسخ گوییم و شما را از خطرات این راه آگاه سازیم. و شما به راحتی با مقایسه خطرات این روش با سایر روش ها می توانید برای مهاجرت خود انتخابی دقیق و درست داشته باشید.
 
برای مطالعه مراحل پناهندگی به کشور آذربایجان و مراحل پناهندگی در کشور ژاپن برروی هر کدام از لینک ها کلیک کنید.
 

شرایط عمومی پناهندگی به کشور ایتالیا:

ایتالیادر جنوب قاره اروپا واقع گردیده است  و احاطه آب های مختلف این کشور را تبدیل به شبه جزیره ای کرده  است.پایتخت آن شهر زیبای رم می باشد . اکثر افراد که خواستار پناهندگی ایتالیا می باشند از راه آبی وارد این کشور می شوند. در طی سالیان اخیر به دلیل عدم ثبات اقتصادی و نداشتن شرایط اقتصادی مناسب دولت ایتالیا به شدت با پناه جویان برخورد می کند و حتی الامکان از پذیرفتن آنان امتناع می نماید .
نمودار ذیل بیانگر افول نرخ پذیرفته شدگان در کشور ایتالیا برای امر پناهندگی است :
 


 کنوانسیون ژنو:

پناهندگی یکی از راه های مهاجرت به ایتالیا که متاسفانه هر ساله با  متقاضیان زیادی مواجه می باشد. ایتالیا نیز مانند اکثر کشورهای اروپایی  عضو کنوانسیون ژنو (مصوب سال 1951) می باشد و طبق معاهده نامه کشورهای عضو آن من الجمله ایتالیا  موظف به پذیرش پناهندگان می باشند. کنوانسیون ژنو بر این اساس بنا شده است که در صورتی که فردی از هر کشور اگر بنا بر شرایطی خاص از نظر جسمی و یا روحی در معرض خطر و آسیب جدی باشد و بیم از دست دادن جان خود را داشته باشد می تواند از کشور دیگری تقاضای پناه داده شدنش را درخواست نماید و  با ارائه مدارک خود می تواند درخواست پناهندگی این کشور را داشته باشند.
 

خطرات پناهندگی:

پناهندگی ایتالیا و خطرات موجود در این مسیر آنقدر فراوان می باشد که لازم است هر فردی که متقاضی این نوع مهاجرت می باشد در ابتدا به طور کامل  از خطرات این روش آگاه شود و سپس قدم در این بیراهه بگذارد. افرادی که اقدام به  مهاجرت از طریق  پناهندگی ایتالیا می نمایند اکثر برای  وارد شدن به این کشور از راه دریا اقدام  می نمایند، این افراد در انبار های کشتی های باری پناه می گیرند و خطراتی همانند خطرات دریایی و یا حمله دزدان دریایی را به جان می خرند که در  بیشتر موارد  این افراد جان خود را از دست می دهند.زندگی در  کمپ های گروهی باعث کاهش میزان بهداشت می شود و به دلایل متعدد در بیشتر مواقع افراد دچار افسردگی می شوند و حتی در برخی مواقع این افرادبه دلیل شرایط نا به سامان مجددا تصمیم بر بازگشت خود به کشورشان را می گیرند.  
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی آمریکا و شرایط پناهندگی کانادا بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید
 

مراحل پناهندگی به کشور ایتالیا:

پناهندگی ایتالیا همانند سایر کشورها دارای مراحل مختلفی است .
  • اولین مرحله در پناهندگی ایتالیا آن است که شخص پناهنده به اداره پلیس مراجعه و خود رابه عنوان پناهنده معرفی کند که در این حالت بعد از اخذ مشخصات اولیه به فرد کدی اعطا می شود که نشانگر آن است که شخص تقاضای پناهندگی را دارد.
  • در دومین مرحله از فرد متقاضی انگشت نگاری می شود که نشان گر آن است که آیا فرد در کشور دیگری قبل از ایتالیا انگشت نگاری شده است یا خیر.
  • در نهایت بعد از انجام کارهای لازم شخص را برای اسکان به کمپ های پناهجویی می فرستند تا در انتظار رای نهایی در خصوص پذیرفته شدنش در کشور ایتالیا باشد.
به طور تقریبی پروسه رسیدگی به پرونده های پناهندگی در ایتالیا در حدود 9 ماه به طول می انجامد.
 

 کیس های پناهندگی ایتالیا: 

پناهندگی ایتالیا و درخواست پناهندگی این کشور از چند شیوه امکان پذیر است و در تنها در برخی موارد در صورت اثبات این کشور شما را یک پناهنده محسوب می کند.
 
  • پناهندگی ایتالیا به دلیل نژاد :
افرادی که در کشور خود براساس نژاد مورد آزار، تبعیض و یا شکنجه قرار می‌گیرند، می‌توانند در کشور ایتالیا، پناهنده شوند
  • پناهندگی ایتالیا به دلیل مذهب:
فردی که دارای دین یا مذهب خاصی باشد که این دین یا مذهب او در محل اقامت ، قابل قبول نباشد و بدین سبب مورد تبعیض یا آزار و اذیت قرار گیرد، می‌تواند در کشور فرانسه پناهنده شود.
  • پناهندگی اجتماعی در ایتالیا:
فردی که در یک گروه اجتماعی خاص فعالیت دارد و این فعالیت‌های او علنی شده و ممکن است جان وی در خطر باشد.
  • پناهندگی سیاسی در ایتالیا:
فردی که دارای عقاید سیاسی خاصی باشد و در این زمینه فعالیت گسترده انجام داده باشد و جان او به خاطر این فعالیت‌ها و عقاید در خطر باشد.
  • پناهندگی ایتالیا به دلیل جنگ
 
 برای مطالعه شرایط پناهندگی به کشور اتریش و پناهندگی به کشور لهستان برروی هر کدام از لینک ها کلیک کنید.

روش های جایگزین پناهندگی:

پناهندگی ایتالیا یکی از روش های نامناسب برای ورود به این کشور است و افراد می توانند برای ورود به کشور ایتالیا از روش های جایگزین استفاده نمایند . برخی از این روش ها در ذیل آورده شده است .
 
  • اخذ اقامت ایتالیا از طریق تحصیل:
علاقه مندان می توانند از طریق تحصیل وارد این کشور شوند. افرادی که متقاضی اخذ اقامت از طریق تحصیل در کشور ایتالیا می باشند می توانند در رشته های مختلف و مقاطع گوناگون تحصیل نمایند.
  • اخذ اقامت ایتالیا از طریق کار:
متقاضیان توجه داشته باشند یکی از راه های جایگزین پناهندگی ایتالیا مهاجرت از طریق کار به کشور ایتالیا می باشد. علاقه مندان ورود از طریق کار باید دعوت نامه کاری از یک کار فرما و یا یک شرکت معتبر ایتالیایی داشته باشند.
 طریق تولد ، ازدواج ، سرمایه گذاری از دیگر روش هایی است که در برخی از موارد موجب اقامت شخص میگردد.
]]>
behnaz Wed, 24 Jul 2019 17:41:55 +0300
پناهندگی اسلواکی https://miemalekpour.com/324-پناهندگی-اسلواکی.html https://miemalekpour.com/324-پناهندگی-اسلواکی.html  

پناهندگی اسلواکی و مقدمه ای بر آن

پناهندگی اسلواکی، راه های جایگزین پناهندگی اسلواکی و تمامی مراحل پناهندگی اسلواکی را به صورت علمی و تخصصی بررسی نموده و تمامی مسائل و نکته هایی که برای اقدام برای پناهندگی مهم است بدانید را در این مقاله بیان نموده ایم.
  • آیا می دانید شرایط پناهندگی اسلواکی چگونه است؟
  • آیا مراحل اقدام برای پناهندگی اسلواکی را می دانید؟
ما در این مقاله برای آگاهی شما عزیزان از شرایط پناهندگی کشور اسلواکی و به عنوان یکی از راه های مهاجرت به اروپا بررسی کرده و نکات مهم را برای رسیدن شما به پاسخ این سوالات بیان نموده ایم. موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه اقدامی در زمینه پناهندگی نداشته و مشاوره ای در این زمینه نیز ارائه نمی دهد.

 

 

پناهندگی اسلواکی


پناهندگی اسلواکی و شرایط عمومی

در گذشته کشور اسلواکی، خواهان پذیرفتن پناهنده نبود اما در بیست سال گذشته طبق قوانین و عهدنامه های اتحادیه اروپا و بین الملل این کشور هم به کشورهایی که پناهندگان را می پذیرند اضافه شده و امکانات لازم برای پناهندگان را فراهم می کند. زمانی که متقاضی به عنوان پناهنده وارد کشور اسلواکی می شود این‌ کشور به متقاضیان پناهندگی در صورت نیاز کارت اقامت می دهد. کشور اسلواکی نیز مانند تعداد زیادی ازکشورها قانون ملی پذیرفتن پناهندگان را به تصویب رسانده است و شرایط لازم برای دادن درخواست پناهندگی از طرف متقاضیان را فراهم کرده است. بر اساس همین قانون هم کشور اسلواکی این اجازه را داده است تا درخواست متقاضیان در  سفارت ها و کنسول گری ها مورد رسیدگی قرار بگیرد.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی در اوکراین و شرایط پناهندگی در سوئیس بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

 پناهندگی اسلواکی و کنوانسیون ژنو

کنوانسیون ژنو عهد نامه ای است که در سال ۱۹۵۱ در شهر ژنو کشور سوئیس تصویب شد و در سال ۱۹۵۴ شروع به اجرای آن کردند. کشور اسلوکی یکی از اعضای این کنوانسیون است. طبق این کنوانسیون افرادی که در کشور خود به علت مذهب و دین یا اصل و نصب یا اعتقادات سیاسی و اجتماعی و یا جنسیت مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و زندگی آن ها در خطر است و نمی توانند به کشور خود بازگردند، می توانند از کشور خود خارج شده و درخواست پناهندگی به کشور های عضو این کنوانسیون بدهند.
با وجود اینکه کشور اسلواکی از اعضای این کنوانسیون است ، تنها در زمانی اجازه ی اقامت به متقاضیان را می دهد که پرونده ی آن ها درست و واجد شرایط پناهندگی باشد. اما اگر معلوم شد که پرونده دروغین و درست نیست، متقاضی دچار عواقب حقوقی بسیاری می شود.

پناهندگی اسلواکی و خطرات آن

باید توجه کرد که بیشتر افرادی که خواهان پناهندگی در کشور اسلواکی هستند، به آینده و اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد توجهی نداشته و توجه ندارند که تضمینی برای این موضوع وجود ندارد. در این‌کشور قطعا مانند کشورهای دیگر سختی هایی وجود دارد که ممکن است برای فرد و خانواده او مشکل ساز شود به عنوان مثال وقتی که فرد پناهنده می خواهد وارد بازار کار شود به دلیل اینکه شناختی با آداب و زبان و محیط آن کشور ندارد به مشکلاتی برمی خورد که عادت کردن به آن ها زمان بر است و همچنین مخارج بالایی هم دارد مانند هزینه ی اجاره خانه و دیگر هزینه های جانبی خانه که همه ی اینها موحب نگرانی است.

 

 

خطرات پناهندگی اسلواکی


  برای مطالعه شرایط پناهندگی در هلند و پناهندگی در دانمارک بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

پناهندگی اسلواکی و روش های جایگزین

به دلیل مشکلات و خطراتی که بر سر راه پناهجویان و خانواده آنها است گاها موجب می شود که آن ها از درخواست پناهندگی منصرف شده و به کشور خودشان باز گردند که البته بازهم مشکلات در کشور خودشان هم گریبان گیر آن ها می شود. به همین خاطر به دلیل خواسته های زیاد پناهندگان و مهاجران کشورها امکاناتی برای آن ها فراهم می کنند که البته بعضی اوقات به آنها عمل نمی کنند و شرایط را سخت می کنند، به همین دلیل این روش به نظر روش مناسبی نمی آید حال با تمام این شرایط افراد می توانند از راه های دیگری برای دریافت اقامت اروپا اقدام کنند. مانند روش ویزای تحصیلی و یا سرمایه گذاری و یا می توانند از طریق کار، عمل کنند که موجب می شود کشور مقصد به شرایط فرد به صورت مثبت نگاه کند و امکاناتی که مردم خوده آن کشور دارا هستند در اختیار فرد بگذارد.

پناهندگی اسلواکی و مراحل آن

در ابتدا افراد پناهنده باید توسط اداره مهاجرت کنترل شوند که این کار در ایستگاهای مختلف در منطقه های متفاوت توسط پلیس اسلواکی انجام می شود. سپس افرد متقاضی باید مدارک و اسناد و دلایل قانع کننده خود را جهت درخواست پناهندگی به اداره مهاجرت کشور اسلواکی بدهد تا تشکیل پرونده صورت بگیرد و پرونده مورد بررسی قرار بگیرد و سپس افراد متقاضی را به اقامتگاها و کمپ های پناهندگان منتقل می کنند. تا پرونده آن ها مورد رسیدگی قرار بگیرد و رای منفی یا مثبت با درخواست آن ها مشخص شود. همچنین افراد باید در هر زمان آماده ی انجام دادن مصاحبه های مختلف باشند. در شکل زیر تعداد درخواست های پناهندگی اسلواکی را از کشورهای مختلف مشاهده می نمایید.

 

 

درخواست پناهندگی اسلواکی


پناهندگی اسلواکی و کیس های پناهندگی در اسلواکی

بیشتر افرادی که  برای درخواست پناهندگی کشور اسلواکی عمل می کنند، مدارک و دلایل دروغین و نادرستی ر ارائه می دهند که نشان می دهد آنها شرایط پناهندگی را ندارند. این موضوع موجب می شود عواقب سنگین و مختلفی برای آن ها به وجود بیاید. البته باید اشاره کرد که قطعا افرادی وجود دارند که واجد شرایط پناهندگی هستند و در کشور خود تحت آزار و یا تهدید هستند و دادگاه های رسیدگی کننده تنها در صورتی اجازه ی پناهندکی به افراد را می دهند که مشخص شود فرد قطعا دارای شرایط پناهندگی است.
اداره امور مهاجرت اسلواکی مصاحبه هایی را برای افراد متقاضی ترتیب می بیند که این مصاحبه ها انجام می شوند تا در کار رسیدگی به پرونده های متقاضیان سرعت ببخشد و همچنین با مصاحبه کردن با آن ها از قصد واقعی آن ها متناسب با مدارک و پرونده آن ها مطلع شوند.
مصاحبه ممکن است در قالب های زمانی متفاوتی باشد ممکن است چند ساعت طول بکشد و یا چند دقیقه و حتی ممکن است بعضی مواقع چندین روز طول بکشد.
در مصاحبه از افراد سوال هایی مانند وضعیت خانوادگی فرد، علت های اینکه چرا درخواست پناهندگی داده اند، تطبیق پرونده با صحبت های شفاهی فرد و ...

پناهندگی اسلواکی و مدارک و اسناد مورد نیاز جهت درخواست پناهندگی

افراد باید مدارک خود را مانند مدارک تثبیت هویت و عکس و فرم های کامل شده را جهت درخواست پناهندگی به اداره مهاجرت اسلواکی بدهند. اگر افراد نتوانستند مدارک را به طور کامل ارائه بدهند، اداره امورپناهندگی  به آن ها در کامل کردن مدارک کمک می کنند. البته برای اینکه فرآیند رسیدگی به پرونده آن ها سریع تر انجام شود بهتر است مدارک خود را به صورت کامل در اختیار داشته باشند و تحویل بدهند.
اگر فرد متقاضی طی حضور خود به عنوان پناهنده صاحب فرزند شود فرم ها و مدارک لازم برای فرزند تازه متولد شده او نیز کامل می شود و اتفاقات رخ داده برای فرد طی این زمان در پرونده او درج می شود.

پناهندگی اسلواکی و اعطای اقامت

افراد خواهان پناهندگی می توانند طبق قانون این کشور خانواده خود و افراد تحت‌ حمایتشان را با خود همراه کنند. البته فرزندان بالای ۱۸ سال نسبت به دیگر اعضای خانواده شرایط خاصی دارند و در شرایط خاصی به آن ها اقامت اسلواکی داده می شود.
با دادن درخواست پناهندگی و موافقت با درخواست او، امکان دریافت پاسپورت وجود دارد. اما شرایط گرفتن پاسپورت متغیر خواهد بود و به دست آوردن آن زمانبر می شود اما معمولا فرد می تواند بعد از گذشت پنج سال درخواست گرفتن پاسپورت دهد.
درصورتی که به درخواست فرد جهت پناهندگی رای منفی داده شد اگر فرد دارای نوعی اجازه ی اقامت نباشد باید از کشور اسلواکی خارج شود، البته فرد می تواند در صورت رد درخواست خود، خواهان تجدید نظر شود و بخواهد پرونده اش دوباره مورد بررسی قرار بگیرد.

پناهندگی اسلواکی و حقوق و مزایا و امکانات پناهندگان

در صورتی که با پناهندگی شخص موافقت شود، پناهندگی در کشور اسلواکی برای این افراد سود و مزایایی به همراه خواهد داشت به طور مثال زندگی و سکونت در اقامتگاه ها و کمپ های آماده شده برای متقاضیان و پناهندگان و تامین شرایط زندگی و هزینه های لازم برای زندگی آن ها از جمله این مزایا می باشد. البته باید یادآوری کرد که فقط افرادی می توانند از حقوق و مزایای دولتی بهره ببرند که در درون کمپ ها و اقامتگاه ها زندگی می کنند و همچنین زمان ماندن افراد در این اقامتگاه ها تا مشخص شدن وضعیت پرونده آن ها ممکن است بین ۶ ماه تا ۱ سال باشد و وقتی به پرونده فرد رای مثبت داده شد زندگی و اقامت دائم را به او می دهند.

تعداد افراد پناهنده در اسلواکی


 
 
 
 

 

]]>
Marzieh Tue, 23 Jul 2019 17:39:44 +0300
پناهندگی بلغارستان https://miemalekpour.com/323-پناهندگی-بلغارستان.html https://miemalekpour.com/323-پناهندگی-بلغارستان.html  

پناهندگی بلغارستان


پناهندگی بلغارستان و شرایط عمومی

اگر برای مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی انتخاب شما بلغارستان است و بین روش های مهاجرت روش پناهندگی را انتخاب کرده اید. در این مقاله با ما باشید
برای اقدام به امر پناهندگی لازم است که در ابتدا فرد متقاضی وارد کشور بلغارستان شده و سپس درخواست پناهندگی خود را به اداره ی پناهندگی بلغارستان ارائه دهد تا مورد رسیدگی قرار بگیرد. برای اینکه مشخص شود که ایا در گذشته فرد متقاضی در لیست متقاضیان بوده یا نه، اثر انگشت او را میگیرند  وقتی که این مراحل انجام شد اداره امور مهاجرت کشور بلغارستان باید به افراد متقاضی، حقوق قانونی که دارند را اعلام کند و درباره مشخص نمودن محل سکونت و زندگی آن ها اقدام کند. فرد متقاضی اجازه ی این را ندارد که در چند ماه اول پس از پناهندگی خود کار کند اما با گذشت ۳ ماه میتواند درخواست اجازه کار کند البته به شرطی که تا قبل از این زمان در مورد پرونده پناهندگی فرد متقاضی تصمیمی گرفته نشده باشد. البته پیدا کردن شغل کاره دشواری است به دلیل اینکه در بیشتر موارد افراد متقاضی با زبان بلغاری آشنا نیستند و همچنین پیدا کردن شغل برای یک پناهنده سخت است اگر فرد متقاضی دارای فرزندی باشد این امکانات برای او فراهم است که فرزندش را به صورت رایگان در مدارس آموزشی نزدیک ثبت نام کند و فرزندش به تحصیل بپردازد

برای مطالعه شرایط پناهندگی کشور کانادا و پناهندگی کشور امریکا بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید.

 کنوانسیون ژنو ( کنوانسیون پناهندگی )

در صورتی که شما بزرگواران به پناهنده شدن در بلغارستان فکر می کنید، باید بدانید پناهنده شدن در این کشور ممکن است زیرا این کشور از اعضای کنوانسیون ژنو است، اما به طور قطع موسسه ملک پور به هیچ عنوان این مسیر را پیشنهاد نمی دهد. کنوانسیون ژنو به عهدنامه ای میگویند که بین کشور های امضا کننده ی آن ، وضع شده است و مهمترین ماده آن، حقوق انسان دوستانه است. شرایط و محتوایی که برای این کنوانسیون مشخص شده است،  بر مبنای زمانی بود که جنگ رخ داد و از این رو بی خانمانان و پناهجویان در زمان جنگ را مورد حمایت قرار میدهد. در کنوانسیون ژنو، پناهنده به فردی می گویند که نمی تواند به کشورش برگردد که این می تواند به دلیل ترسیدن از، از دست دادن جان خود و مورد آسیب یا اذیت قرار گرفتن و یا تهدید شدن به خاطر جنگ، مذهب، اصل و نسب، باور های سیاسی و اجتماعی و ... باشد، که اگر باز گردد احتمال این وجود دارد که زندگی و جانش در خطر بیوفتد و آن را از دست بدهد و یا آسیب ببیند. در جدول زیر می توانید آمار پناهندگان کشورهای مختلف را که به کشور بلغارستان پناهنده شده اند را مشاهده نمایید.

 

 

جدول پناهندگی بلغارستان

 

خطرات پناهندگی بلغارستان

در ابتدا باید به این اشاره کرد که بیشتر اشخاصی که میخواهند پناهنده شوند از راه های قاچاق و غیر قانونی وارد کشورهای مقصد خود می شوند. باید دقت کرد که انتخاب راه های قاچاق و غیر قانونی هزینه ی بالایی دارد و همچنین خطرها و آسیب های بیشتری متقاضیان را تهدید میکند مانند: ربوده شدن توسط قاچاقچیان و یا رها شدن توسط آن ها در جاهای ناشناس و دور، که امکان رسیدن و به دست آوردن کمک وجود ندارد و همچنین خطرهای ناشی از طبیعت در دریاها و اقیانوس ها و کوه ها و بیابان ها که تهدیدی برای افراد می باشد. در قسمت پایین به مثال هایی از شرایط بد و نامناسب در مورد پناهنده شدن در کشور بلغارستان اشاره هایی کرده ایم:

شرایط زندگی

اوضاع و شرایط زندگی کردن در اقامتگاه ها و پناهگاه ها ضعیف است و امکانات کمی دارند که میتوان گفت پایین تر و یا مساوی با حداقل شرایط استاندارد می باشد البته باید اشاره کرد که پناهگاه Vrazhdebna که در شهر صوفیه قرار دارد از شرایط مناسبی برخوردار است.  کودکان آواره از مواظبت ها و رسیدگی های کامل و ۲۴ ساعته به وسیله مسئول انتخاب شده برخوردار نمی شوند و توجه کافی و مورد نیاز برای سالم بودن محیط زندگی خود و سلامت عمومیشان را دریافت نمیکنند.

امنیت فیزیکی

در مرکز های پذیرش پناهنده امنیت جسمی و فیزیکی متقاضیان، تامین و تضمین نمی شود البته پناهگاه Vrazhdebna  که در شهر صوفیه قرار دارد از شرایط امنیتی خوبی برخوردار است به طور مثال طبق گزارش هایی که پناهجویان پناهگاه Rampa Voenna می دهند افراد ناشناس و بیگانه در هنگام شب بدون آنکه جلوی ورود آن ها را بگیرند وارد پناهگاه و خوابگاه ها می شوند و به دنبال جای خواب میگردند و یا به دست آوردن الکل و یا قمار کردن و پخش کردن مواد مخدر، باعث ایجاد اختلالات غیر قانونی می شوند در طول سال ۲۰۱۷ ، استفاده های غیر قانونی لفظی و فیزیکی و حمله ها و تهدیدها و دزدیدی هایی که به پناهجویان اعمال شده بود در مناطق نزدیک و اطراف پناهگاه، افزایش یافت و موجب شد که سازمان های غیر دولتی نامه ای را به صورت مشترک بنویسند که در آن از اداره ی پلیس شهر صوفیه خواستند که از این اتفاقات جلوگیری کنند و کارهای پیشگیری کننده و تحقیق های اثر گذار را انجام بدهند.

آزادی تردد

طبق اصلاحات سال 2016 افراد پناهنده تنها می توانند در مکان های تعیین شده و خاص رفت و آمد کنند که این مکانها در کارت شناسایی پناهندگی آن ها درج شده است که اگر افراد پناهنده این قانون را در مورد نرفتن به مناطق ممنوع را رعایت نکنند، این موضوع می تواند موجب دستگیر شدن آنها شود. البته تا قبل از سپتامبر ۲۰۱۷ دولت بلغارستان این مکان ها را به صورت رسمی مشخص نکرده بود و در اواخر سال ۲۰۱۷ این قانون را مشخص کردند تا محدوده رفت و آمد پناهجویان مرکزها را در کشور مشخص کنند.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی انگلستان و پناهندگی آلمان بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

 روش های جایگزین پناهندگی برای مهاجرت به این کشور

اگر مشخص شود مدرک ها و اسنادی که متقاضیان برای پناهندگی تحویل داده اند درست نیستند و دارای محتویات اشتباهی هستند تقاضای آن ها برای پناهنده شدن در کشور بلغارستان رد می شود و حتما باید از کشور خارج شوند. باید به این توجه کرد که تکرار این که متقاضیان مدارک فاقد صحت و اشتباه تحویل دهند، می تواند موجب شود که از کشور آن ها در عرصه های بین المللی تصویر اشتباهی به عمل بیاید و اعتماد خود را به مهاجران آن کشور از دست بدهد و کمتر و کمتر شود و همچنین مهم تر از همه اینکه متقاضیان آن کشور که با پرونده های درست و دارای صحت کامل درخواست پناهندگی می دهند مجبور شوند راه سخت تری را پیش بگیرند و شانس کمتری داشته باشند و احتمال بازگشت آن ها به کشور خود که جان و مالشان در آنجا در خطر است بیشتر شود . موسسه حقوقی ملک پور و MIE  کشور اتریش فاقد خدمات مربوط به پناهندگی است و اشخاصی که می خواهند به کشور بلغارستان مهاجرت کنند میتوانند از راه های دیگر استفاده کنند. به طور مثال یکی از این راه ها گرفتن اقامت از طریق کار و پیشنهاد های کاری و یا داشتن دعوتنامه های کاری است. البته به شرط اینکه شغل انتخابی مطابق با قوانین، در اتحادیه اروپا مورد آگهی قرار گیرد. یکی دیگر از راه های مهاجرت، از طریق سرمایه گذاری کردن در کشور بلغارستان از طریق املاک و مستغلات، تجارت و تاسیس شرکت و یا خرید اوراق قرضه دولتی است برای کسب اطلاعات کامل تر درباره ی روش های جایگزین مهاجرت و سرمایه گذاری در بلغارستان به مقالات مرتبط مراجعه کنید.

 مراحل پناهندگی در بلغارستان

وقتی که پناهندگان تقاضای خود را مبنی بر پناهنده شدن به کشور بلغارستان تحویل دادند، سازمان پناهندگان و آوارگان  LAR در مدت زمان ۶ ماه به درخواست متقاضیان رسیدگی میکند و سپس تصمیم میگیرد. گروهی از کارکنان اداری وظیفه دارند که به مدت ۴ ماه پس از شروع فرآیند، برای اینکه به روی پرونده پناهندگان تصمیم گیری های لازم انجام شود پیشنهاد های خود را بگویند و اگر شواهد و پیشنهاد ها برای تصمیم گیری راجب پرونده در این ۶ ماه کافی نبود طبق قانون تا ۹ ماه هم پرونده می تواند مورد بررسی قرار گیرد ولی حتما باید تمام فرآیند تصمیم گیری راجب پرونده حداکثر تا ۲۱ ماه باشد. بعد از اینکه مراحل ثبت نام کامل شد، برای مصاحبه زمانی را مشخص میکنند. تمام پناهندگان حداقل یک بار مورد مصاحبه قرار می گیرند زیرا مصاحبه تعیین می کند آیا متقاضیان دارای شرایط تعیین شده برای پناهندگی هستند تا مورد مراقبت و حمایت (بشر دوستانه) قرار بگیرند یا نه؟  در صورتی از متقاضی مصاحبه های بیشتر از یک بار می گیرند که در پرونده آن فرد ناهنجاری یا تضادی باشد و یا برای اینکه پرونده بیشتر و بهتر روشن شود و حقایق آن بهتر درک شود در قانون های LAR سازمان پناهندگان تعیین شده است که حضور مترجم برای ترجمه ی زبان فرد متقاضی الزامی است تا فرد بتواند به راحتی منظور و مفهوم سخن خود را در مصاحبه بیان کند اما در کشور بلغارستان این شرایط فراهم نیست و سخن فرد متقاضی به خوبی ترجمه نمی شود و قانون های رفتاری که در سال ۲۰۰۹ مورد تصویب قرار گرفت اجرا نمی شود، به خاطر همین سخنان پناهندگان و متقاضیان به صورت خلاصه نوشته میشود و مترجمان نظرات شخصی خود و یا حدس های احتمالی که می زنند را می گویند اگر به پرونده فرد متقاضی رای منفی بدهند، متقاضی می تواند در مدت حداکثر ۱۴ روز بخواهد که پرونده اش را دوباره مورد بررسی قرار دهند و تجدید نظر کنند. که اولین دادگاهی که تشکیل می شود با توجه کامل به حقیقت های پرونده و به صورت قانونی به پرونده رسیدگی می کند. افراد پناهنده به صورت عمومی در یک جلسه حاضر می شوند و باید سوال هایی را راجب اینکه دلیل هایشان برای تقاضای پناهنده شدن چه بوده جواب بدهند. اگر باز هم به درخواست تجدید نظر رای منفی داده شد پناهنده می تواند تقاضای تجدید نظر برای بار دوم کند که اخرین فرصت تجدید نظر او است و باید تجدید نظر خود را به دیوان عالی اداری بگوید، باید به این دقت کنید که ارائه ی پرونده باید با توجه کردن به قوانین باشد. هر یک از دادگاه های مربوط به تجدید کردن نظر باید تا یک ماه نظر و رای خود را بدهند که البته در بیشتر موارد متناسب با این زمان تعیین شده هماهنگ نیستند و بیشتر طول می کشد. به صورت متوسط زمان دادن رای و تجدید نظر در هر یک از دادگاه ها به مدت ۱۵ ماه است البته اگر شرایط پیچیده و سخت شود ممکن است تا ۱۸ ماه هم طول بکشد. اگر باز هم دادگاه همان تصمیم اولیه را گرفت و دوباره رای منفی داد، SAR اختیار دارد که تا حدود ۱۰ تا ۱۴ روز برای فرستادن رای جدید متناسب رای داده شده عمل کند. با تمام این قضایا باز هم SAR مثل بقیه ی سال ها این زمان مهلت ها را نادیده می گیرد و در بیشتر اوقات بر خلاف دستور دادگاه تقاضای پناهنده شدن افراد را رد میکند و اگر پناهندگان باز هم درخواست عوض شدن نظر حتی بعد از رای منفی توسط دادگاه دوم را دهند این کار می تواند مدت برخی از پرونده ها را به بالاتر از ۲ تا ۳ سال بیشتر کند.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی کشور فرانسه و پناهندگی کشور دانمارک بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

 کیس های پناهندگی بلغارستان

در کشور بلغارستان با توجه به قوانین به شخصی پناهنده می گویند که از خارج از کشور آمده باشد و به دلیل عقاید سیاسی و اجتماعی خود یا اصل و نسب خود یا ملیت و یا مذهب خود در کشورش احساس امنیت نداشته است و دائم احتمال آسیب دیدن و به خطر افتادن جانش وجود داشته است و به خاطر همین کشور خود را ترک کرده و دیگر نمی تواند به آن بازگردد. کشور هایی که پناهندگان را می پذیرند معمولا آن هارا به چند دسته تقسیم میکنند به طور مثال دسته آسیب پذیر شامل افرادی می شود که احتمال آسیب دیدن بالایی دارند مانند کودکانی که سرپرستی ندارند و یا افراد ناقص و معلول یا سالخوردگان و افراد پیر یا زنانی که باردار هستند یا والدین (پدر یا مادر) که تنها هستند و دارای فرزندان زیر سن قانونی می باشند یا افرادی که قربانی قاچاقچیان شده اند یا افراد فاقد سلامت جسمی و روحی و روانی و دچار اختلالات شخصیتی که می تواند ناشی از شکنجه و یا تجاوز جنسی و دیگر کارهای خشن و خشونت آمیز باشد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور تهیه شده است و هرگونه کپی برداری و انتشار آن بدون ذکر منبع شرعا حرام و از لحاظ قانونی قابل پیگیری می باشد. می توان گفت که هیچ عمل و کار مشخصی مطابق با قانون و اینکه در عمل شکل بگیرد برای رسیدگی و کمک کردن به دسته ی آسیب پذیر انجام نمی گیرد البته به غیر از برخی از کارهای اضافی که برای این انجام می شود که مطمئن شوند بعضی از افرادی که دارای مشکلات و بیماری های سخت و شدید (دیابت و صرع و...) هستند داروها و مواد غذایی لازم را دریافت می کنند. در کشور بلغارستان طبق قانونی که به پناهندگان رسیدگی می کند تنها زمانی که می خواهند محل زندگی و اقامت پناهندگان را مشخص کنند و راجب آن تصمیم بگیرند به دسته آسیب پذیر دقت می کنند، که البته باید اشاره کرد این امر هم اختیاری و بدون داشتن معیاری مشخص انجام و نوشته می شود. پناهندگانی که عضو دسته آسیب پذیر هستند باید درباره مکانی که میخواهند در آن زندگی کنند خودشان به نتیجه و تصمیم برسند. متاسفانه باید به این هم اشاره کرد در مرکز هایی که پناهندگان را می پذیرند وسایل و امکانات در سطح استاندار و کافی و جداگانه ای برای خانواده ها و خانوم های تنها و مجرد یا کودکانی که گذشته و سابقه ای ندارند و یا دسته آسیب پذیر نیست و در عمل به آن رسیدگی نمی شود.

 

]]>
Marzieh Sun, 21 Jul 2019 18:32:00 +0300
پناهندگی بلژیک https://miemalekpour.com/322-پناهندگی-بلژیک.html https://miemalekpour.com/322-پناهندگی-بلژیک.html

پناهندگی کشور بلژیک


پناهندگی بلژیک و مقدمه ای بر آن : پناهندگی بلژیک ، خطرات مهاجرت به بلژیک از طریق پناهندگی ، اخذ اقامت اروپا از طریق پناهندگی بلژیک ، در این مقاله به صورت علمی و تخصصی مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت. باید خاطر نشان کرد که موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه خدماتی در ارائه مشاوره و سایر مراحل پناهندگی  بلژیک ندارد و نگارش این مقاله صرفا برای آگاهی شما بزرگواران از خطرات روش پناهندگی می باشد
 

پناهندگی بلژیک و شرایط عمومی آن

پناهندگی بلژیک ، روشی بسیار خطرناک و پر ریسک برای مهاجرت به بلژیک به شمار می رود و به طور اکید به متقاضیان پناهندگی بلژیک توصیه می گردد تا حتی المقدور از این روش اجتناب نمایند. کشور بلژیک در غرب قاره زیبای اروپا واقع شده است و یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می شود. پایتخت آن شهر  بروکسل می باشد و  واحد پول این کشور یورو است. کشور بلژیک یکی از کشورهای مدرن اروپایی است که دارای سطح بالای کیفیت زندگی می باشد و به همین سبب مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار گرفته است.به طور کلی در سال 2017 در حدود 25 هزار نفر به سمت مرزهای کشور بلژیک برای درخواست پناهندگی روانه شده اند.

 کنوانسیون ژنو :

براساس کنوانسیون ژنو در رابطه به پناه دادن به افراد واجد شرایط است ، فرد پناه جو به این صورت تعریف شده است :
فردی که ترس از مورد آزار و اذیت واقع شدن در کشور خودش را به دلایل مختلف از جمله تعلق به گروه اجتماعی خاص، دارا بودن عقاید سیاسی یا مذهبی، گرایش های  جنسی، عدم امنیت و ... داشته باشند، پناه جو شمرده می شوند و می توانند درخواست پناهنده شدن در  کشورهای عضو این کنوانسیون را داشته باشند  که پناهندگی  بلژیک نیز شامل این قانون می گردد.
کشور بلژیک در مقابل پناه جویان بنابر کنوانسیون ژنو مسئول می باشد اما این در حالی است که فردی که می خواهد پناهندگی بلژیک را اخذ نماید به دولت بلژیک مورد و کیس خود را اثبات نماید و به دولت نشان دهد که در معرض آزار واقعی در کشورش قرار خواهد گرفت.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی اتریش و پناهندگی کانادا بر روی هر یک  از لینک ها کلیک کنید

خطرات پناهندگی بلژیک

پناهندگی بلژیک راه خطرناکی است که به دلیل عدم ایمنی راه ها و عبور به صورت  قاچاقی و غیرقانونی از مسیرهای خطرناک مرزها، باعث شده است که سالانه بسیاری از متقاضیان پناهندگی بلژیک جان خود را در این راه از دست بدهند . شرایط نامناسبی که در کمپ های نگهداری پناهندگان از نظر بهداشتی و نظافتی وجود دارد ، بالا بودن نرخ جرم و جنایت در این مناطق، عدم اجازه ورود و بازگشت به کشور بعد از پناهنده شدن در خارج از کشور و دلتنگی و دیگر آثار مخرب روانی از جمله معایب و سختی های پناهندگی بلژیک به شمار می روند که در شماری از موارد باعث می گردد که شخص به کشور خود باز گردد و یا حتی منجر به خودکشی این افراد به دلیل غیر قابل تحمل بودن این شرایط سخت و دشوار برای آنها می شود.
امروزه بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله کشور  بلژیک به دلیل مهاجرت پناهندگان سوری و افغان و افریقایی و انتقال بیماری های مسری همچون سل به کشورشان، شرایط پناهندگی در این کشورها را بسیار سخت کردند و از آنها آزمایشات پزشکی مخصوصی را می گیرند که تا حتی الامکان از شیوع بیماری ها جلوگیری نمایند . همچنین به دلیل اینکه بسیاری از افراد برای اخذ  پناهندگی بلژیک دروغ می گویند، معمولا سختگیری های زیادی در این زمینه اعمال می گردد در نتیجه بهتر آن است که فرد از سایر طرق قانونی و بدون ریسک و خطر اقدام به مهاجرت نماید و از روش های مهاجرتی  همچون تولد، ازدواج، کار، تحصیل و سرمایه گذاری برای اخذ اقامت و تابعیت کشور بلژیک استفاده نمائید.

مراحل پناهندگی بلژیک:

درخواست شخص برای  پناهندگی بلژیک باید در مرز بلژیک یا در زندان نزد رییس زندان و یا در OE (اداره اتباع بیگانه) ظرف مدت 8 روز از زمان رسیدن به خاک کشور بلژیک ثبت گردد . فرد متقاضی باید پرسشنامه ای نزد مامور OE تکمیل کند  که شامل اطلاعات هویتی فرد متقاضی پناهندگی بلژیک و توضیح علت درخواست پناهندگی وی می باشد. پس از تکمیل فرم مربوطه توسط پناهجو مشخصات بیومتریک وی مانند  چهره نگاری و انگشت نگاری وی نیز انجام می شود. این اقدامات به منظور بررسی قانون دوبلین می باشد که آیا شخص متقاضی پناهندگی قبل از بلژیک در کشور دیگری از اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی خود را ارائه نموده  است یا خیر که بر اساس قانون دوبلین  اگر در کشور دیگری درخواست پناهندگی پناهجو ثبت شده باشد ، شخص پناهجو به آن کشور فرستاده می شود و در غیر اینصورت به درخواست وی در کشور بلژیک رسیدگی می شود.رسیدگی به درخواست پناهندگی بلژیک در دفتر CGRS درخواست پناهندگی بلژیک در دفتر کمیسیاری مربوط به پناهندگان  موسوم به CGRS که یک نهاد اداری مستقل برای رسیدگی به امور پناهندگان است ارسال می گردد تا بررسی های لازم جهت مشخص شدن مبنای تقاضای پناهندگی فرد صورت گیرد و درصورتیکه این مرجع تشخیص دهد که شخص مذکور فاقد شرایط لازم است درخواست وی را براس پناهنده شدن در کشور بلژیک رد می نماید.کمیسیون  CGRS باید ظرف مدت 6 ماه از دریافت درخواست پناهندگی در مورد آن تصمیم گیری لازم را اتخاذ  بنماید و در مواردی که شرایط درخواست پناهجو پیچیده و مشکل باشد و یا اینکه تعداد پرونده های پناهجویان در آن زمان زیاد باشد ممکن است این رسیدگی نهایتا تا 9 ماه به طول بیانجامد. چنانچه تصمیم کمیسیون  CGRS مبتنی بر پذیرفته شدن درخواست شخص متقاضی پناهندگی بلژیک باشد، این تصمیم به وی ابلاغ می گردد که ظرف مدت یک ماه پس از اخذ این تصمیم دفتر CGRS گواهی پناهندگی شخص پناهجو را صادر  کرده و به وی اعطا می نماید. پس از آن یک کارت شناسایی الکترونیکی با توجه به مشخصاتی که قبلا طی پرسش نامه تقدیم دفتر CGRS شده بوده است برای شخص پناهجو صادر می شود که مدت اعتبار آن 5 سال و قابل تمدید است. که شخص با استفاده از این کارت می تواند به حمایت های دولت بلژیک دست پیدا کند.
اما چنانچه تصمیم کمیسیون  CGRS مبتنی بر عدم پذیرش شخص متقاضی پناهندگی بلژیک باشد ، این تصمیم و  همچنین دلایل عدم پذیرش فرد پناهجو به وی ابلاغ می گردد تا در صورت آنکه  شخص متقاضی پناهندگی بلژیک به این تصمیم اداره CGRS اعتراض داشته باشد ظرف 15 روز اعتراض خود را تقدیم CCE نماید. این مهلت برای پناهجویانی که در زندان به سر می برند 30 روز است. شخص متقاضی پناهندگی بلژیک باید دلایل خود را در خصوص  اعتراض بطور مشخص اعلام نماید. پس از بررسی مجدد هر تصمیمی در خصوص پناه جو گرفته شود وی باید آن را انجام دهد و در صورت عدم پذیرش مجدد خاک کشور بلژیک را ترک نماید .
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی آمریکا و پناهندگی آلمان بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید.

 روش های جایگزین پناهندگی :

روش های اصلی و جایگزین پناهندگی در کشور بلژیک وجود دارد که در ادامه این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد به غیر از روش پناهندگی،
  • مهاجرت از طریق کار 
افراد می توانند به راحتی از طریق کار به بلژیک مهاجرت کنند مورد نیاز خود و مکاتبه با  کارفرمای بلژیکی به راحتی از طریق ویزای کار موفق به اخذ اقامت اروپا و کشور بلژیک  شوند.
  • روش مهاجرت از طریق تحصیل  
یکی دیگر از راه های موجود مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل که فرد با توجه به شرایط و موقعیت خود می تواند با اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های کشور مقصد  به اقامت کشور مورد نظر خود  دست پیدا کند.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت از طریق ازدواج با یک تبعه بلژیکی نیز امکان پذیر می باشد ]]>
behnaz Sat, 20 Jul 2019 21:12:17 +0300
پناهندگی جمهوری چک https://miemalekpour.com/321-پناهندگی-جمهوری-چک.html https://miemalekpour.com/321-پناهندگی-جمهوری-چک.html

 

پناهندگی جمهوری چک


پناهندگی جمهوری چک و شرایط عمومی آن

کشور چک نیز مانند تعدادی دیگر از کشورهای جهان در زمینه پناهندگی از کنوانسیون ژنو تبعیت می کند. اما اینکه پناهنده کیست و پناهجو به چه شخصی گفته می شود را در زیر بررسی می نماییم.

پناهنده(Refugee)

در صورتی که شخصی به دلایل مختلفی از کشور خود فرار کرده باشد و بخاطر دلایلی همچون نژاد، ملیت، دین و ... نتواند به کشور خود برگردد و به کشورهای دیگر پناه ببرد را پناهنده می گویند.

پناهجو(Asylum Seeker)

وقتی شخص پناهنده درخواست خود را به کشور مربوطه ارائه دهد، اما هنوز پرونده شخص بررسی نشده و وضعیت او مشخص نشده باشد، در این وضعیت به شخص پناهجو گفته می شود.
بررسی پرونده پناهندگان در جمهوری چک توسط وزارت کشور دنبال شده و رسیدگی می شود. اما بر اساس آمار اعلام شده در سال های گذشته، این کشور به طور کلی علاقه ای به پذیرفتن پناهندگان ندارد و اغلب درخواست هایی که برای پناهندگی به این کشور داده می شود نیز پذیرفته نشده و رد می شود. در سال های گذشته بیشترین تعداد پناهندگان در کشور چک از شهروندان اوکراین بوده اند. که در سال 2017 تعداد درخواست های پناهندگی ثبت شده در کشور چک 297 پرونده بوده است که در حدود 277 پرونده آن رد شده و تنها 8 پرونده جواب مثبت دریافت کرده اند. در نمودار زیر می توانید تعداد درخواست های داده شده و پذیرفته شده را مشاهده نمایید.

 

 

شرایط پناهندگی جمهوری چک


پناهندگی جمهوری چک  و کنوانسیون ژنو

در سال 1951 تعهد نامه ای در میان چندین کشور به تصویب رسید که بر اساس آن کشورهایی متعهد شدند که در صورتی که افرادی در کشور خود از نظر جانی در خطر بودند به آنها پناه داده شود. این تعهد نامه به کنوانسیون ژنو معروف است. جمهوری چک نیز عضو این کنوانسیون می باشد. بر اساس این کنوانسیون در صورتی که بدلایل مختلفی شخص از نظر جانی در کشور محل سکونت خود در خطر باشد و برای حفظ جان و امکان ادامه زندگی به این کشورها درخواست دهد تا به او پناه داده شود، با درخواست او موافقت شود. این دلایل می تواند دلایلی از جمله دلایل اجتماعی، سیاسی، مذهبی و ... باشد که در زیر به بررسی آنها می پردازیم. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید، با توجه به تعداد بالای درخواست های دروغین برای پناهندگی، این کشورها در ابتدا صحت ادعای شما را بررسی می نمایند تا مطمین شوند شما به راستی در خطر بوده اید و در صورتی که احساس کنند ادعای شما حقیقت نداشته است، با تقاضای شما مخالفت می شود. کشور جمهوری چک در این سال ها نشان داده است که با وجود اینکه جزوی از این کنوانسیون است اما به تعهدات خود عملا نکرده و با وجود شکایاتی که سازمان ملل از این کشور داشته است، رسما اعلام کرده است که پناهنده نمی پذیرد. بنابراین این موضوع نشان می دهد صرف اینکه کشوری عضو کنوانسیون ژنو می باشد اما این موضوع تضمینی بر اهدای پناهندگی در این کشور نمی شود.
 
برای مطالعه شرایط پناهندکی کشور بلژیک و پناهندگی کشور ایتالیا بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید

خطرات پناهندگی جمهوری چک 

پناهنده شدن به طور کلی خطرات بسیار زیادی دارد که در این بخش در مورد آن صحبت می کنیم. اغلب افراد از راه های مختلفی برای پناهنده شدن اقدام می کنند. برخی از راه های قانونی اقدام کرده و برای دریافت ویزای توریستی درخواست می دهند و پس از اینکه به کشور مورد نظر خود وارد شدند درخواست پناهندگی خود را اعلام می کنند. روش های دیگری نیز برای اقدام پناهندگی وجود دارد از جمله روش های غیرقانونی. اکثر این افراد از طریق قاچاقی از چندین کشور گذشته تا به کشور مورد نظر خود برسند. این سال ها آمار زیادی از اتفاق های ناگواری که برای اشخاص پناهنده ای که به صورت قاچاقی اقدام کرده اند را مشاهده نموده ایم. در این مسیر اغلب افراد تمامی سرمایه خود را از دست داده و قاچاق برها پول های آن ها را دزدیده اند. در طول مسیر تا رسیدن به مقصد نیز از نظر جانی در خطر بوده و بلایای زیادی بر سر پناهندگان آمده است. حتی پس از رسیدن به مقصد نیز به دلیل نامساعد بودن محیطی که برای پناهندگان فراهم آمده است، آمارهای زیادی از ابتلای پناهندگان به بیماریهای مختلف آمده است. علاوه بر تمامی خطراتی که در این مسیر ممکن است برای شما اتفاق بیوفتد باید درنظر داشته باشید، با توجه به اینکه کشور جکهوری چک درصد پایینی احتمال دارد تا درخواست پناهندگان را بپذیرد، بنابراین شما با پشت سر گذاشتن تمام این سختی ها، همچنان هیچ امنیتی نداشته و ممکن است مجبور شوید مجدد به کشور خود بازگردید. به این نکته نیز توجه کنید، حتی در صورتی که درخواست شما پذیرفته شود، کشور جمهوری چک و مردم این کشور دید خوبی نسبت به پناهندگان نداشته و آنها را خطری برای جامعه خود می پندارند و پناهندگان همیشه شهروندان درجه دو دراین کشور به حساب می آیند.

راه های جایگزینی پناهندگی جمهوری چک 

آیا علاوه بر پناهندگی راه جایگزینی برای مهاجرت به اروپا وجود دارد؟ ما در این مقاله پناهندگی جمهوری چک را بررسی نمودیم. اما با توجه به تمامی خطراتی که در این زمینه وجود دارد این مسیر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. شما می توانید از راه های دیگری نیز برای مهاجرت به جمهوری چک اقدام نمایید. این راه ها را در زیر به صورت کلی بررسی می نماییم.

ازدواج در جمهوری چک

در کشور جمهوری چک نیز از طریق ازدواج می توان برای دریافت اقامت این کشور درخواست داد. برای این موضوع نیاز است تا شخص با تبعه کشور جمهوری چک ازدواج کرده و از این طریق برای پیوستن به همسر خود درخواست دهد. نکته ای که در این زمینه اهمیت دارد این است که شخص تبعه این کشور باید حتما از نظر مالی توانا بوده و نشان دهد که می تواند از نظر مالی همسر خود را حمایت نماید.

تولد در جمهوری چک

بیشتر کشورهای اروپایی برای اهدایاقامت اروپا از طریق تولد از قانون خون پیروی می کنند. جمهوری چک نیز یکی از این کشورها می باشد. بر اساس این قانون نیاز است که حتما پدر و یا مادر نوزاد متولد شده در خاک جمهوری چک، تابعیت این کشور را داشته باشند. در این صورت به کودک نیز تابعیت این کشور داده می شود.

تحصیل در جمهوری چک

در صورتی که قصد دارید اقامت کشور جمهوری چک را کسب نمایید، می توانید از طریق مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل اقدام نمایید. هزینه های تحصیل در جمهوری چک نسبتا پایین بوده و دانشگاه های بسیار معتبری نیز دارد، از این رو طرفداران خاص خود را دارد. در صورتی که شما به زبان چکی در این کشور تحصیل کنید، هزینه های تحصیل بسیار پایین خواهد بود. به صورتی که گرانترین رشته تحصیلی در این کشور برای شما رشته پزشکی خواهد بود که هزینه تحصیل آن 1500 یورو در سال می باشد. چندین دانشگاه در این کشور جزو بهترین دانشگاه  های این کشور هستند از جمله دانشگاه چارلز و همچنین دانشگاه فنی پراگ. شما می توانید در این کشور به زبان انگلیسی نیز تحصیل کنید اما هزینه های تحصیل برای شما بالاتر خواهد رفت. هزینه های تحصیل به زبان انگلیسی در این کشور بسته به رشته ای که تحصیل می کنید مابین 4 الی 13 هزار یورو در سال خواهد بود.

کار در جمهوری چک

یکی از بهترین روش ها،مهاجرت به جمهوری چک از طریق کار است. اما بسته به کشور که قصد دارید برای کار در آن کشور اقدام نمایید، باید درنظر داشته باشید که آن کشور چه شرایطی را برای مهاجرت شما در نظر گرفته است. در کشور جممهوری چک برای اینکه شما بتوانید به ویزای کار این کشور دست پیدا کنید باید حتما از کارفرمایی معتبر در کشور چک پیشنهادی برای کار داشته باشید. این درخواست کاری باید حتما مرتبط با رشته تحصیلی شما و سابقه کاری شما باشد. برای افرادی که در کشور ایران هستند و از این کشور اقدام می کنند، کارفرما باید آن موقعیت شغلی را ابتدا به مدت 3 ماه در کشور چک آگهی نماید. پس از گذشت 3 ماه از آگهی زده شده در صورتی که هیچ شخصی در کشور چک برای این شغل داوطلب نشود سپس این موقعیت شغلی را مجدد به مدت 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی کند. در صورتی که نه در کشور چک و نه در اتحادیه اروپا هیچ شخصی برای این موقعیت شغلی داوطلب نشود، شما می توانید از ایران این پیشنهاد شغلی را دریافت نمایید.

سرمایه گذاری در جمهوری چک

برای افرادی که قصد دارند میزان سرمایه خود را افزایش دهند، سرمایه گذاری در بعضی کشورهای اروپایی می تواند انتخاب خوبی باشد. برای این موضوع نیاز است تا پارامترهای مختلفی را بررسی نماید. از جمله امنیت سرمایه گذاری شما در کشور مذبور از اهمیت بالایی برخوردار است. کشور چک از این لحاظ کشور خوبی بوده و اقتصاد قوی ای دارد. اما برای اینکه شما بتوانید اقامت این کشور را از طریق سرمایه گذاری بدست آورید باید حداقل در حدود 75 میلیون کرونا چک را در این کشور سرمایه گذاری نموده و کسب و کار راه اندازی نمایید. در این بین شما باید 20 نفر را نیز در این کسب و کار استخدام نمایید که این افراد باید از تبعه کشور چک باشند. از این طریق به شما اقامت 2 ساله کشور چک داده خواهد شد. علاوه بر این در صورتی که شما در این کشور در حدود 3 میلیون یورو سرمایه گذاری نمایید می توانید چند سرمایه گذار را برای این موضوع معرفی نمایید.
 
برای مطالعه شرایط پناهندگی در کشور ایرلند و پناهندگی کشور اسلواکی بر روی هر کدام از لینک ها کلیک کنید

سرمایه گذاری در جمهوری چک و مسیر پناهندگی

از آنجایی که پناهندگی در جمهوری چک روند سختی داشته و همچنین با توجه اینکه کشور چک درصد کمی احتمال دارد پناهندگان را بپذیرد، از این رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود برای پناهندگی اقدام نموده و روش های جایگزین را برای شما بیان نموده ایم. اما روند  کلی اقدام برای پناهندگی جمهوری چک به شرح زیر است.
در ابتدا نیاز است که شما به اداره مهاجرت کشور چک مراجعه نمایید. معمولا برای این موضوع به اداره مهاجرت در شهر پراگ مراجعه می شود و در این سازمان به پرونده شما رسیدگی می شود. پلیس مهاجرت به پرونده شما رسیدگی کرده و و هویت شما را بررسی می نماید. در این مرحله چک می شود که آیا شما شامل قانون دوبلین می شوید و یا نه. در صورتی که شامل این قانون شوید به کشور مبدا برگردانده می شوید. اما در صورتی که قانون دوبلین به شما نخورد، پرونده شما به دادگاه فرستاده می شود. در این مرحله بررسی می گردد به چه دلیلی شما نمی توانید به کشور خود بازگردید. سپس شما را به محلی که برای اقامت شما در نظر گرفته شده است فرستاده و شما باید منتظر پاسخ دادگاه باشید. معمولا بررسی و جوابدهی در حدود 90 روز به طول می انجامد. در صورتی که جوابی که دریافت می کنید منفی باشد، شما اجازه دارید به این جواب اعتراض نمایید.
   ]]>
Marzieh Thu, 18 Jul 2019 15:46:44 +0300