Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /usr/www/users/miemad/dotnetdomain/engine/modules/show.short.php on line 202 دانستنی ها - مهاجرت به اروپا | موسسه مهاجرتی و مشاوره ای ملک پور https://miemalekpour.com/ fa دانستنی ها - مهاجرت به اروپا | موسسه مهاجرتی و مشاوره ای ملک پور DataLife Engine بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان https://miemalekpour.com/427-بهترین-کشور-برای-مهاجرت-ایرانیان.html https://miemalekpour.com/427-بهترین-کشور-برای-مهاجرت-ایرانیان.html بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان


بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان:

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان کدام کشور می باشد ؟بهترین روش مهاجرتی کدام روش است ؟ ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی موضوعات مرتبط به نحوه مهاجرت و همچنین بررسی شرایط مختلف برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان ، تا حدود بسیار زیادی سوالات موجود در این زمینه را پاسخ گوییم.سوالاتی از قبیل آنکه بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان کدام است  و یا مناسب ترین راه به طور کل کدام روش مهاجرتی می باشد به نسبت شرایط افراد متفاوت می باشد .پاسخ این گونه سوالات  تنها با بررسی دقیق شرایط هر فرد مشخص می گردد اما می توان به طور کلی برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان به بررسی بررسی از عوامل تعیین کننده پرداخت و در کار بررسی این عوامل مانند شرایط محیطی و جغرافیایی با بررسی کلی روش های مهاجرت می توان به جمع بندی کلی در خصوص این پرسش ها رسید.شما می توانید برای بررسی دقیق شرایط خود با کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور MIE  تماس داشته باشید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

 بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان و شرایط عمومی:

اولین گام در امر مهاجرت کسب اطلاعات موثق و درست می باشد . برای کسب این اطلاعات با توجه به وجود سایت های متفاوت و گوناگون باید توجه داشته باشید که موفق به کسب اطلاعات دقیق و صحیح شوید. موسسات مهاجرتی گوناگون و بازار رقابتی میان آنها برای جذب مشتری و تقاضای  بالا باعث گردیده تا میزان سواستفاده از افرادی که اطلاعات کافی ندارند بسیار زیاد شود لذا مهمترین گام ابتدایی کسب اطلاعات از منابع و مراکز مورد اطمینان و با رزومه علمی بالا می باشد.علاوه بر کسب اطلاعات افراد متقاضی مهاجرت باید زیر ساخت های این امر را برای خود و همراهانشان ایجاد نمایند تا بتوانند به موقیت دست یابند . بسیاری از افراد در ابتدای امر برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت دست به انتخاب  کشورهای سطح پایین مانند فیلیپین ، ترکیه ، و برخی از کشورهای اطراف می زنند اما این کشورها و برخی از کشورها که تنها برای مسافرت های کوتاه مناسب می باشد باید از انتخاب های مقصد مهاجرت حذف گردند و دست به انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان زد که بتوان آینده ای روشن را  در این زمینه رقم زند.

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان از لحاظ شرایط بیمه تامین اجتماعی:

یکی از مهمترین عوامل موثر در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان در نظر گرفتن شرایط اجتماعی و تامینات بیمه ای افراد می باشد. بسیاری از افراد خواستار ورود به کشوری می باشند که از نظر سطح پوشش دهی بیمه تامین اجتماعی در سطح بالایی قرار داشته باشد . برای این افراد کشورهای پیشرفته اروپایی مناسب تر می باشد ، زیرا کشور آمریکا از لحاظ سطح پوشش بیمه ای در سطح بسیار پایینی قرار دارد و همچنین هزینه های درمانی بسیار بالا می باشد . در یک مقایسه انجام شده بین کشورهای اروپایی و امریکا که از نظر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه انجام شده است ،رشد کیفیت خدمات بهداشتی در آمریکا به مراتب کمتر از کشورهای اروپایی می باشد.
نمودار ذیل نشانگر مقایسه بین آمریکا و برخی دیگر از کشورها در زمینه کیفیت خدمات درمانی می باشد.

 بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان از لحاظ نزدیکی به ایران:

یکی دیگر از آیتم هایی که می تواند در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان موثر می باشد مسئله مسافت بین ایران و کشور مقصد می باشد . در این مورد بسیاری از افراد نیاز به تردد زیاد به ایران را دارند لذا اگر برای امر مهاجرت خود کشورهایی نظیر کانادا و یا استرالیا را انتخاب نمایند امکان دارد دچار مشکلات خاص خود شوند علاوه بر آن برای برخی از افراد که کسب و کار خاص خود را در کشور ایران دارند و میخواهند آن را ادامه دهند مسئله اختلاف ساعت نیز در این میان یکی از عوامل تاثیر گذار می باشد و افرد باید برای انتخاب مقصد خود برای مهاجرت تمام این موارد را مد نظر داشته باشند.

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان از لحاظ آب و هوا:

عامل بعدی در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان می تواند آیتم شرایط آب و هوایی باشد .اکثر ایرانیان به آب و هوای چهارفصل ایران عادت دارند و بسیاری از روزهای سال را به صورت روزهای آفتابی دارند.لذا بسیاری از افراد به آب و هوایی معتدل عادت دارند و زندگی در شرایط آب و هوایی سرد و یا خیلی گرم امکان دارد برای آنان اذیت کننده باشد .لذا برای انتخاب مقصد مورد نظر باید به شرایط آب و هوایی نیز توجه لازم راداشت. در میان شهر های اروپا ، شهر وین نسبتا دارای آب و هوای معتدل و چهار فصل می باشد . همچنین وین ده سال پی در پی بهترین شهر دنیا انتخاب شده است .

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان تحصیل کرده :

یکی دیگر از آیتم های انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان ،مورد تحصیل است. بسیاری از افرادخواستار تحصیل در کشور مقصد خود هستند .امکان  ورود به مقاطع مختلف تحصیلی باعث می گردد تا بسیاری از افراد تحصیل کرده و یا متقاضی ادامه تحصیل به سمت کشورهایی سوق پیدا کنند که این شرایط برای آنها مهیا باشد.برخی از افراد که دارای رزومه علمی و تحصیلی مناسب و قوی هستند می توانند از طریق اخذ بورسیه دکترا در دانشگاهها و کشور های مختلف اقدام نمایند و از این طریق اقدام به مهاجرت کم هزینه داشته باشند . زیرا در صورت داشتن رزومه علمی قوی و اخذ بورسیه ، فرد دیگر نیازی به پرداخت هزینه برای تحصیل و یا زندگی نخواهد داشت.

بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان از طریق کار :

یکی از روش های مهاجرت، مهاجرت کاری می باشد . برای آنکه بدانیم بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان کدام کشور است باید یر شاخه های روش مهاجرت کاری را به خوبی بشناسیم . به طور کلی فرد اگر از یک کارفرمای خارجی پیشنهاد شغلی داشته باشد می تواند با آن پیشنهاد به دکشور مقصد ورود پیدا کنند.لیکن در برخی از کشورها نظیر آلمان و اتریش فرد می تواند در صورت داشتن مدرک دانشگاهی و سابقه کار مرتبط با آن ،6 ماه اجازه دارند در این کشورها به دنبال شغل مورد نیاز خود باشند و به اقامت کشور مقصد دست یابند . لازم به ذکر است که کشورهای کانادا و استرالیا انتخاب نیروی ماهر خارجی را بر اساس یک سیستم امتیاز بندی انجام می دهد که فرد در صورت واجد شرایط بودن و اخذ امتیاز لازم می تواند اقامت این کشورها را نیز بدست آورد .
نمودار ذیل بیانگر نرخ بیکاری در برخی از کشورهای مختلف می باشد .


بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان ازطریق سرمایه گذاری:

یکی از روش های مهاجرتی برای اخذ اقامت سرمایه گذاری در سایر کشور ها می باشد . البته باید توجه داشت که سرمایه گذاری در هر کشوری منجر به اقامت افراد نمی شود ولی در برخی از کشور ها این سرمایه گذاری ها می تواند منجر به اخذ اقامت شود. برای انتخاب بهترین کشور برای ایرانیان از طریق سرمایه گذاری باید به آیتم های مهمی مانند قوانین مالیاتی و حسابرسی کشور مقصد توجه داشت .در این میان افرادی که دارای شرایط مالی مناسب هستند از طریق سرمایه گذاری های متفاوت و مطمئن مثل راه اندازی رستوران های زنجیره ای و فعالیت در حیطه های مختلف می توانند به راحتی علاوه بر اخذ  اقامت کشور مقصد به تجارت خود پرداخته و کسب در آمد نمایند.
بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان در مقاله فوق مورد بررسی علمی و تخصصی قرار گرفته شد . عوامل موثری که در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان می تواند موثر باشد به طور کلی مورد بررسی قرار گرفته شد . لیکن باید این را مد نظر داشت که افراد بر طبق علایق و سلایق خود در ابتدا باید به بررسی انتخاب کشور مقصد بپردازند و البته در کنار آن به عوامل موثر در موفقیت امر مهاجرتی مانند اقتصاد آن کشور نیز توجه داشته باشند. موسسه حقوقی ملک پور MIE  با داشتن بیش از 15 سال سابقه در زمینه امر مهاجرت می تواند شما را در این مسیر راهنمایی نماید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از شرایط خود با مشاورین مجرب موسسه تماس داشته باشید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
]]>
behnaz Thu, 05 Dec 2019 14:20:53 +0300
آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ https://miemalekpour.com/425-آیا-مهاجرت-کنیم-و-یا-مهاجرت-نکنیم-؟.html https://miemalekpour.com/425-آیا-مهاجرت-کنیم-و-یا-مهاجرت-نکنیم-؟.html آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟

آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟این سوالی است که نه تنها در ذهن بسیاری از مخاطبان وبسایت موسسه حقوقی ملک پور می باشد بلکه بارها این سوال از همکاران این موسسه پرسیده شده است . مهاجرت به خودی خود امری بزرگ می باشد ؟ افراد در ابتدای راه درصدد رسیدن به پاسخ این سوال هستند که آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ آیا از شرایط  کافی و مساعد برای مهاجرت برخوردار هستند ؟ ما در این مقاله برآنیم تا با ارائه برخی از تجربیات ابتدایی برای شروع امر مهاجرت و واجد شرایط آن شدن که  آنکه" آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ "پاسخ لازم را به شما مخاطبین بزرگوار ارائه نماییم .همچنین شما می توانید با ارسال فرم درخواست مشاوره رایگان و یا تماس با موسسه حقوقی ملک پور MIE  از مشاوره رایگان بهره لازم را ببرید.
آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟شرایط عمومی برای مهاجرت کدام است ؟
این موضوع که" آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ "بستگی زیادی به شرایط شخص متقاضی دارد . این شرایط اعم از شرایط مادی و محیطی و هم چنین شرایط روحی و جسمی فرد می شود .بسیاری از افراد در فکر مهاجرت هستند و بسیاری دیگر اقدام به این امر می کنند اما برای آنکه مهاجرتی موفق داشته باشید نیازمند آن هستید که از شرایط مناسبی برخوردار باشید .

یکی از نکات و شرایط مهم در خصوص پاسخ به سوال " آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ "  آن است که آیا شما مسیولیت زندگی خود را پذیرفته اید ؟

این جمله بدان معناست که هر فردی خودش به تنهایی مسئول تمام اتفاقات برای خودش است . اگر شما مشغول خواندن این مقاله هستید در صدد مهاجرت هستید و یا حداقل به دنبال کسب اطلاعات هستید ولی در اولین قدم باید بدانید جایی که شما در حال زندگی هستید انتخاب شما می باشد . همانطور که در قرآن هم بدان اشاره شده است که : در صورتی که در مکانی که زندگی می کنید شرایط مطلوبی وجود ندارد شما باید هجرت نمایید .
دست یابی به موفقیت و پیروزی تنها تا حدودی بستگی به محیط افراد اشخاص دارد و بیشتر آن بر عهده افراد است که تلاشها یشان به چه نحوی می باشد. این است معنای جمله فوق که آیا شما مسئولیت زندگی خود راپذیرفته اید.
فایل های توضیحات آقای دکتر ملک پور می تواند در این زمینه که آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ به شما بزرگواران کمک کند تا بتوانید تصمیم خود رادر این خصوص به بهترین شکل اخذ نمایید.

آیا آمادگی ذهنی برای مهاجرت را دارید ؟

بعد از آنکه مسئولیت زندگی خود را پذیرفتید نوبت به آن می رسد که به این بپردازیم که در پاسخ به " آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟ " آمادگی ذهنی لازم را دارید ؟
برای آنکه بدانید آیا آمادگی ذهنی برای امر مهاجرت دارید یا خیر قدم اول پذیرفتن تغییرات می باشد . اصولا هر تغییری دارای هزینه های خاص خود از قبیل مادی و معنوی می باشد . در این راستا برای آمادگی ذهنی شما و پاسخ به سوالات مهاجرتی شما آقای دکتر ملک پور اقدام به برگزاری سمیناری در نوروز 99 خواهد کرد که در آن تمامی این موارد مورد تحلیل قرار خواهد گرفت . مشاوره های ایشان در عین آنکه دارای هزینه هستند ولی در واقع به صورت رایگان می باشد . این بدان معناست که افراد پس از مشاوره و عقد قرارداد با ایشان ، هزینه پرداخت شده بابت این مشاوره از میزان قراردادشان کسر خواهد شد .

آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟آیا هدف موسسه حقوقی ملک پور را می دانید ؟

در جهان اطراف ما انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند . عده ای تنها به موفقیت خود فکر می کنند و بعد از آنکه به موفقیت می رسند، توانایی دیدن موفقیت دیگران را ندارند و در این راستا هیچ گونه راهنمایی برای سایر افراد ندارد و در مقابل دسته دوم افراد آنهایی هستند که به محض رسیدن به موفقیت های خود ، این تجربیات را در اختیار سایر افراد می گذارند تا با بهره بردن از تجربیات آنان بتوانند آنها نیز به موفقیت دست یابند .
آقای دکتر ملک پور نیز تمام علم خود در زمینه مهاجرت به کار می بندد تا فرد بتواند مهاجرتی مطمئن را داشته باشد اما این موضوع تمام عملکرد ایشان نمی باشد ،در کنار ارائه خدمات حقوقی ایشان با در میان گذاشتن تجربیات شخصی خود به افراد این امکان را می دهد که با استفاده و بهره بردن از این تجربیات به موفقیت هرچه سریع تر در زندگی و امر مهاجرت خود داشته باشند.

آیا مهاجرت کنیم و یا مهاجرت نکنیم ؟آیا اطلاعات اولیه را در خصوص مهاجرت دارید ؟

امروزه به دلیل آنکه بسیاری از افراد قصد مهاجرت دارندموسسات بسیاری نیز وجود دارد که در این راستا ارائه خدمات می کنند ولی در این میان به دلیل پیچیدگی های خاص روش های مهاجرت و عدم آگاهی افراد درتمامی این روش ها بسیاری از این موسسات دارای اعتبار کافی نمی باشند و یا از عدم آگاهی افراد سواستفاده می نمایند . موسسه حقوقی ملک پور در این راستا ویدیوهای آموزشی بسیار زیادی در اختیار افرادی که خواستار مهاجرت هستند به صورت رایگان قرار داده است که بسیاری از توضیحات شخص آقای دکتر ملک پور در خصوص روش ها و نحوه مهاجرت هستند . علاوه بر آن می توانید از  مقالات قرار داده شده در سایت های موسسه حقوقی ملک پور برای کسب اطلاعات استفاده نمایید
WWW.Malekpormie.com
www.miemalekpour.com
www.legalmalekpour.com
                                www.mie.company
]]>
behnaz Thu, 28 Nov 2019 19:32:08 +0300
انواع ویزا https://miemalekpour.com/394-انواع-ویزا.html https://miemalekpour.com/394-انواع-ویزا.html انواع ویزا
انواع ویزا و مقدمه بر انواع آن : انواع ویزا ها کدامند ؟ آیا با  انواع ویزا های مختلف آشنایی لازم را دارید ؟ آیا می دانید کدام ویزا مناسب برای وضعیت شما می باشد ؟ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی علمی و دقیق شرایط صدور انواع ویزا و مدارک مورد نیاز آن به سوالات و ابهامات ذهنی شما پاسخ گوییم.در این مقاله ما بدین موضوعات خواهیم پرداخت :
  • انواع ویزاها
  • مدارک مورد نیاز برای انواع ویزا
  • شراط اعطای ویزا های گوناگون
  • مدت اعتبار ویزاهای متفاوت

انواع ویزا و مدارک مورد نیاز برای اخذ آن :

همانطور که اشاره کردیم ویزا ها انواع متفاوتی دارند و هرکدام از این انواع ویزا نیازمند مدارک خاصی می باشند . اما در بین این مدارک مدارک مشترکی در بین تمام انواع ویزا ها موجود می باشد . این مدارک عبارتند از :
  • یک قطعه عکس متقاضی
  • پرداخت هزینه ویزا
نکته قابل ذکر آن است که افراد خارجی که همسر آنان ایرانی می باشد (منظور مردان خارجی ) نیازمند ارائه درخواست کتبی و ارائه کپی گواهی ازدواج خود نیز می باشند .

انواع ویزا ها در ایران

انواع ویزا ها در ایران به شرح ذیل می باشد .
  • ویزای جهانگردی:
این ویزا در مواقعی صادر می گردد که شخص خواستار بازدید از مناطق مختلف ایران است.درخواست این ویزا از طریق  شرکت های توریستی و بخش کنسولی سفارت امکان پذیر می باشد که به تربیت چند روز و حداقل سه هفته مدت زمان صدور آن می باشد .در این نوع از ویزا  مدارک مورد نیاز عبارتند از :
تکمیل فرم
  1. پرداخت هزینه
  2. ارائه عکس
  3. ارایه گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه
 
  • ویزای فرودگاهی:
یکی از انواع ویزا می باشد که در کشورهای مختلف من الجمله ایران صادر می گردد. هدف از ارائه این نوع ویزا تسهیل در امور روادیدی است که در حال حاضر در فرودگاه های تهران ، کیش ، قشم ، چابهار ، تبریز ، مشهد و بوشهر صادر می گردد . این نوع  ویزا برای اتباع ده کشور ممنوع الصدور است . این کشورها عبارتند از : آمریکا ، انگلستان ، اردن ، افغانستان ، اردن ، عراق ، بنگلادش کلمبیا ، سومالی و کانادا .مدت اعتبار این نوع گذرنامه دو هفته می باشد که در صورت صلاحدید نیروی انتظامی تا دو هفته قابل تمدید می باشد .
  • ویزای تجاری و کنفرانس:
این نوع از ویزا مخصوص تجار و متخصص هایی می باشد که که به قصد مذاکرات تجاری به ایران می خواهند سفر داشته باشند و با ارائه دعوت نامه از سوی شرکت تجاری می توانند این ویزا را اخذ نمایند .مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا عبارتند از :
  1. تکمیل فرم
  2. داشتن دعوتنامه تجاری
  3. نامه درخواست به سفارت با توضیح هدف
  4. اصل گذرنامه معتبر
 
  • ویزای عبور و یا همان ترنزیت:
ویزای ترانزیت برای افرادی مناسب می باشد که برای سفر به کشور ثالث باید از خاک ایران عبور نمایند در این نوع از انواع ویزا شخص دارنده اجازه هفت روز عبور از خاک ایران را دارا می باشد . مدارک مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا عبارتند از :
  1. روادید معتبر کشور مقصد
  2. ارائه بلیط معتبر به کشور مقصد
 
  • ویزا برای اتباع سابق ایران:
افرادی که در طی زمان تابعیت ایرانی خود را ترک گفته اد می توانند به واسطه این ویزا به کشور ایران سفر داشته باشند ،مهمترین مدرک در اخذ این نوع ویزا سند ترک تابعیت فرد متقاضی می باشد .
 
  • ویزای کاری:
این ویزا برای مدت کوتاهی برای افرادی صادر می شود که قصد یافتن کار در ایران را دارند .
 
  • ویزای دانشجویی:
اشخاص متقاضی تحصیل در ایران بنابر مدت زمان تحصیل خود می توانند ویزای دانشجویی خود را اخذ نمایند.
 
  • ویزای های مولتی و یک بار ورود:
ویزاهای مولتی و یک بار ورود تعداد دفعات اجازه ورود فرد به کشور را مشخص می نماید .

ویزای تجاری72 ساعت
ویزای سیاسی
ویزای خدمت از جمله انواع  ویزا ها در ایران هستند

اصطلاحات موجود در گذرنامه :

حروف و عباراتی در گذرنامه وجود دارد که هر کدام مخفف کلمات مختلفی می باشد .
حرف R  : به معنای گذرنامه معمولی است.
حرف C :نشان دهنده نوع روادید و ویزا است
حرف M : نشان دهنده تعدد اجازه ورود و خروج
در مقاله سعی گردید که انواع ویزا ها برای ورود به ایران مورد بررسی قرار گیرد و مدارک مورد نیاز هر یک نیز مورد بررسی قرار گیرد . شما برای کسب اطلاعات بیشتر از چگونگی اخذ انواع ویزا ها می توانید با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس داشته باشیدو از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید .
]]>
behnaz Mon, 07 Oct 2019 21:49:03 +0300
اتحادیه اروپا https://miemalekpour.com/380-اتحادیه--اروپا.html https://miemalekpour.com/380-اتحادیه--اروپا.html اتحادیه اروپا
 
اتحادیه اروپا   و مقدمه ای بر آن اتحادیه اروپا شامل چه کشورهایی می شود ؟ آیا از قوانین حاکم بر اتحادیه اروپا باخبر هستید ؟ آیا می دانید مزایای اقامت و زندگی در اتحادیه اروپا چیست ؟ این ها تماما سوالاتی است که ذهن بیشتر خوانندگان را به خود درگیر کرده است . ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی علمی و دقیق ، به سوالات شما در این زمینه پاسخ گوییم . آگاهی از نحوه و علت به وجود آمدن اتحادیه اروپا و اطلاع از برخی از قوانینی آن باعث می شود که افراد به راحتی بتوانند در خصوص انتخاب اروپا به عنوان مقصد خود برای مهاجرت تصیم گیری نمایند . ما در این مقاله به بررسی علل به وجود آمدن اتحادیه اروپا ، سازمان هایی که آن را تشکیل می دهند و برخی از قوانین آن می پردازیم . شما برای انتخاب مقصد خود برای امر مهاجرت می توانید با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور MIE تماس داشته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید .

اتحادیه اروپا و کلیات آن :

اتحادیه اروپا بیشتر برای این منظور تشکیل گردید تا بین کشورهای عضو این اتحادیه هماهنگی به وجود آید . برای ایجاد این هماهنگی یکی از موارد مهمی که در کشورها اجرا گردید ، تغییر قوانین و مقررات کشورهای عضو می باشد . و در حال حاضر نیز برای ورود به اتحادیه اروپا لازم است اساس و بیس قوانین و مقررا ت کشور مذکور با قواعد و قوانین اتحادیه دارای هماهنگی های لازم باشد .این قوانین و تغییرات در راستای یکسان سازی و هماهنگ سازی کشورها با یکدیگر می باشد .
قوانین و مقررات برخاسته از اتحادیه اروپا در قالب های معاهدات ، مقررات و دستورالعمل و تصمیم ها نمایانگر می شوند که باعث می گردد تا کشورها بر اساس آنها قوانین خود را مدون نمایند .
معاهدات مهمترین قسمت و شاکله اتحادیه اروپا هستند که به محض تصویب این معاهدات توسط کشورهای عضو همتای قوانین لازم الاجرا می گردند و کشورهای عضو اتحادیه ملزم به رعایت این مقررات می باشند .
بعد از معاهدات ، وضع قوانین توسط پارلمان و با مشورت کمیسیون از بالاترین سطح اجرایی و ضمانتی برخوردار هستند و تمامی کشورها ی عضو اتحادیه اروپا مکلف هستند بعد از تصویب این قوانین توسط پارلمان اروپا آنها را اجرایی نمایند . نکته قابل ذکر آن است که کشورهای عضو نیازی به تصویب مجدد این مقررات در کشور خود ندارند و لازم الاجرایی بودن  این مقررات تا جایی ادامه دارد که کشورها از تصویب قانون معارض با این مقررات هم باید خودداری نمایند .
دستورالعمل ها بیشتر در مواردی به کار می آید که هماهنگی های لازم در میان کشورها مورد توجه است و وحدت قوانین در این خصوص مورد توجه نیست .
اتحادیه اروپا پس از مقرر داشتن قوانین از کشورهای عضو می خواهید که این موارد را با حداقل استاندارد ها به اجرا در آورند .
در صورت عدم اجرایی شدن دستورالعملی توسط دولت ، اشخاص متضرر شوند به شرط آنکه در آن دستورالعمل به صورت واضح  حقوقی برای اشخاص مشخص شده باشد و عدم اجرای این دستورالعمل باعث این ضرر شده باشد دولت مکلف به جران خسارات وارده می باشد .

اتحادیه اروپا و نهاد های مربوطه :

اتحادیه اروپا دارای نهاد های متفاوتی هستند که بیشتر آنان به وسیله معاهدات تشکیل شده اند . و  آنان دارای اختیارات در خصوص تصمیم گیری ها و تصویب معاهدات را دارا هستند . برخی از نهادهای اتحادیه در ذیل آورده شده است .:
  • پارلمان اروپا
  • شورای اروپا
  • شورای اتحادیه اروپا
  • کمیسیون جامعه اروپا
  • دادگاه جامعه اروپا
  • دادگاه بدوی
  • دادگاه حسابرسی
  • پارلمان اروپا  :
اعضا تشکیل دهنده پارلما ن اروپا اعضای برگزیده از سوی دولت های عضو هستند که به تصویب امور می پردازند . در کنار این قانونگذاری هر شهروند اتحادیه می تواند درخواست خود را به پارلمان برای ببررسی ارائه نماید. دبیرخانه پارلمان اروپا در لوکزامبورگ واقع گردیده است .تصویب بودجه و قانون گذاری در پارلمان صورت می گیرد .
  • شورای اروپا :
شورای اروپا ار روسا و وزرای امور خارجه تشکیل شده است و هدف اصلی آن بررسی مسایل سیسی و استراتژی های منطقه ای است . همچنین سیاست های پولی اتحادیه توسط شورا هماهنگ می گردد  .
  • کمیسیون اروپایی :
کمیسیون اروپایی متشکل از بیست نماینده منتخب از کشورهاست . نکته قابل ذکر در این نهاد آن است که افراد بیشتر باید منافع اتحادیه را در تصمیمات مد نظر داشته باشند تا کشور متبوع خود را . و همچنین هر کدام از این نمایندگان دارای یک سری از مسئولیت ها ی خاص می باشد .
  • دادگاه جامعه اروپایی :
دادگاه جامعه اروپایی به منظور رسیدگی به دعاوی و نظارت بر تصویب و تنظیم قوانین اتحادیه می باشد . این نهاد متشکل از 15 قاضی و 9 وکیل می باشد که هر کدام مسئول انجام کارها و شرایط خود هستند .هر کدام از پرونده ها به نسبت اهمیت در یک شعبه خاص مورد بررسی قرار می گیرد .
  • دادگاه بدوی :
به منظور رسیدگی به دعاوی مطروحه از سوی شهروندان در امور نظیر کشاورزی و حمل و نقل نهادی به نام نهاد دادگاه بدوی در سال 1988 ایجاد شد که متشکل از 15 عضو می باشد و وظایف آنان یکسان سازی تفسیر قوانین و رسیدگی به شکایات مردم می باشد .


به منظور رسیدگی به دعاوی مطروحه از سوی شهروندان در امور نظیر کشاورزی و حمل و نقل نهادی به نام نهاد دادگاه بدوی در سال 1988 ایجاد شد که متشکل از 15 عضو می باشد و وظایف آنان یکسان سازی تفسیر قوانین و رسیدگی به شکایات مردم می باشد .
اتحادیه اروپا و نهاد های متشکله آن در مقاله فوق مورد بررسی علمی و تخصصی قرار گرفته شد . در مطالب فوق ما به هدف از تاسیسس اتحادیه اروپا سخن گفتیم و در نهایت نهادهای اتحادیه اروپا توضیح داده شد . هماهنگی کشورهای عضو اتحادیه اروپا باعث گردیده تا نظم و مقررات در این کشورها به طور کامل رعایت شود و همین امر باعث گردیده تا اتحادیه اروپا به مقصدص مناسب برای امر مهاجرت تبدیل گردد .
شما می توانید جهت بهره گیری از مشاوره رایگان تلفنی در خصوص انتخاب کشور مقصد خود با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور MIE  تماس داشته و از راهنماییی های لازم بهره مند شوید .
 
 

]]>
behnaz Mon, 30 Sep 2019 22:23:25 +0300
بلو کارت Blue Card https://miemalekpour.com/339-بلو-کارت-Blue-Card.html https://miemalekpour.com/339-بلو-کارت-Blue-Card.html بلو کارت Blue Card


بلو کارت Blue Card و مقدمه ای بر آن

بلو کارت Blue Card  اروپا چه نوع کارتی می باشد ؟ آیا با داشتن بلو کارت Blue Card می توان به اقامت اروپا دست یافت ؟ بلو کارت Blue Card امکان اقامت و فعالیت در چه کشورهایی را ایجاد می کند ؟ این ها تماما سوالاتی است که در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد .ما در این مقاله بر آنیم تا با بررسی علمی و دقیق این مسیله به سوالات شما عیزان پاسخ گوییم . مواردی مانند :
  • راه های اخذ بلو کارت Blue Card
  • شرایط دریافت این کارت
  • مدت زمان اعتبار بلو کارت Blue Card
و از این قبیل مسائل مورد بررسی قرار گرفته خواهد شد .

بلو کارت Blue Card و کلیات آن:

بلو کارت Blue Card ، یک نوع کارت اقامتی است که در جهت همسان سازی نیروی کار در اتحادیه اروپا شکل گرفته است . به عبارتی بلو کارت Blue Card مجوز کار و اقامت در کشورهای اتحادیه اروپا می باشد . در میان این کشورها ،کشورهای انگلستان ، دانمارک و ایرلند  از شمول این موضوع خارج هستند . این بدیم معناست که فردی که دارای بلو کارت Blue Card می باشد امکان کار و اقامت در این کشورها را ندارد.
این موضوع توسط پارلمان اتحادیه اروپا به تصویب رسیده است و به غیر از برخی از کشورهای نام برده مانند دانمارک سایر کشورها اعطای این کارت به افراد را پذیرفته اند و در کشورهایی نظیر چک ، فرانسه ، لوکزامبورگ ، اتریش ، بلژیک سوئد و ....به سبب حمایتشان از این مصوبه صدور این کارت برایشان امکان پذیر می باشد .در این میان کشورهایی نظیر آلمان و اتریش به دلیل رشد صنعتی بالا و نیاز مبرم به نیروی کار ماهر و متخصص ،نرخ پایین بیکاری و رشد چشمگیر اقتصادی شروع به جذب نیروی بیشتری در این خصوص کرده است تا جایی که بسیاری از افراد گمان میکنند که بلو کارت Blue Card اتحادیه اروپا ، بلو کارت Blue Card آلمان نام دارد.

بلو کارت Blue Card و مزایای آن :

داشتن بلو کارت Blue Card به سبب هدف اولیه تصویب آن باعث گردیده که افراد دارای مزای  بسیاری شوند و این به دلیل آن است که اتحادیه اروپا با هدف جذب نیروی متخصص درصدد رشد می باشد و هرچه مزایای بیشتری برای افراد مهاجر و متخصص در نظر داشته باشد به هدف خود که ارتقای سطح زندگی و اقتصادی شان است نزدیک تر می گردد .
برخی از مزایای داشتن بلو کارت Blue Card به شرح ذیل می باشد .
1. امکان اقامت و کار در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا
2.امکان حضور و اقامت خانواده فرد به همراه شخص اصلی
3. امکان تحصیل رایگان برای فرد و خانواده وی
4.دارا بودن حقوقی هم سطح با سایر افراد اروپایی
5. دارا بودن شرایط شغلی و مالیاتی مشابه با افراد اروپایی
6.امکان کار برای اعضای خانواده
7.جابه جایی از کشور اولیه به سایر کشورها بعد از مدت 18 ماه
8.تغییر شغل بعد از گذشت دو سال با اطلاع اداره کار
9.اخذ اقامت دایم حتی در صورت جابه جایی از کشور ابتدایی
  • نکته قابل توجه در این خصوص آن است که افرادی که دارای بلو کارت Blue Card می باشند با توجه به قوانین داخلی کشورها موفق به اخذ اقامت دایم می شوند .به طور مثال بنا بر قوانین داخلی کشورها در برخی از کشورها بعد از دو سال باشد و در برخی دیگر این مدت به پنج سال و یا بیشتر بیانجامد 

بلو کارت Blue Card و نحوه اخذ آن :

برای اخذ بلو کارت Blue Card دو راه امکان دارد :
  1. در روش ابتدایی شخص به طور قانونی اقامت یکی ار کشورهای اروپایی را داراست که در این صورت با داشتن شرایط لازم مانند حد نصاب حقوق دریافتی می تواند نسبت به اخذ بلو کارت Blue Card اقدام نماید .
  2. در روش دوم فرد خارج از خاک اروپاست و با ثبت نام رایگان در سایت    EU Blue Card Network اطلاعات و رزومه خود را دراختیار کارفرمایان قرار می دهد که در صورت نبود نیروی کار مورد نیاز در اتحادیه وی استخدام می گردد که این بازده در حدود سه ماه به طول می انجامد .

بلو کارت Blue Card و افراد واجد شرایط :

برای اخذ بلو کارت Blue Card چند شرط لازم می باشد .:
1.داشتن مدرک حداقل کارشناسی
2. داشتن پیشنهاد شغلی  و قرارداد حداقل یکساله
3. شهروند غیر اروپایی بودن
4. داشتن حداقل 5 سال سابقه کار مرتبط که 2 سال از آن به صورت حرفه ای باشد
5. دارا بودن حقوقی معادل با5/ 1برابر میانگین حقوقی ناخالص اروپا
6 . آشنایی با زبان انگلیسی
  • نکته قابل ذکر آن است که افراد  متخصصی مانند کارشناسان IT  و یا مهندسان از نظر شرایط کمی متفاوت هستند و با میزان 80  درصد این میانگین به اخذ بلو کارت Blue Card نائل شوند .

برای موفقیت بیشتر در پروسه اخذ بلو کارت Blue Card بهتر آن است که برخی از موارد همانند :

  • داشتن رزومه ای کامل و درست به زبان انگلیسی
  • داشتن قرارداد کاری حداقل به مدت یک سال
  • دارا بودن مدارک بیمه ای
  • داشتن سطح زبان معقول
رعایت شود تا این پروسه با موفقیت بیشتری همراه باشد.در حال حاضر بیشترین بلو کارت Blue Card صادر شده از کشور آلمان می باشد .
شایان ذکر است که افرادی که به عنوان نیروی کار در اتحادیه اروپا هستند با لحاظ کردن شرایط و مقررات کشور های مختلف بعد از گذشتن 33 ماه می توانند درخواست بلو کارت Blue Card دهند .
]]>
behnaz Mon, 02 Sep 2019 19:52:36 +0300
هزینه زندگی در کشور کانادا https://miemalekpour.com/317-هزینه-زندگی-در-کشور-کانادا.html https://miemalekpour.com/317-هزینه-زندگی-در-کشور-کانادا.html  هزینه زندگی در کشور کاناداکشور کانادا با توجه به شرایط مطلوبی که از لحاظ آب و هوا و اقتصاد و وضعیت کاری و زندگی دارد، مقصد مهاجرت بسیاری از افرادی است که به دنبال یک کشور پیشرفته برای تحصیل و کار و سرمایه گذاری هستند. کشور کانادا در سال های اخیر به کشوری محبوب برای مهاجرت ساکنین کشورهای خارجی تبدیل شده است و این امر نتیجه سطح بالای استانداردهای زندگی در کانادا است. ولی زمانی که اسم مهاجرت به کانادا به گوش شما میخورد، سوالاتی نظیر: چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟ راه های اخذ اقامت کانادا چیست؟ هزینه زندگی در کشور کانادا به چه صورت است؟ بهترین راه مهاجرت به کانادا چیست؟ 
یکی از مسائلی که در امر مهاجرت به کانادا و مخصوصا هزینه زندگی در کشور کانادا باید مد نظر داشته باشید، بحث وکیل مهاجرتی خوب برای کانادا است . موسسات زیادی وجود دارند که در امر مهاجرت به کانادا فعالیت میکنند و بسیاری از آن ها با اهداف سودجویانه، درباره مهاجرت به کانادا و هزینه زندگی در کشور کانادا مشاوه ی نادرست به شما میدهند. بنابراین انتخاب یک وکیل مهاجرتی کانادا که معتبر باشد و آشنا به امور مهاجرت به کانادا باشد، اولین قدم برای تحقق رویای اخذ اقامت کانادا است.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا همانند سایر کشورهای دیگر از قوانین و شرایط خاص خود بهره میبرد. درواقع مهاجرت به کانادا از راه هایی نظیر؛
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کاری یکی از راه های مهاجرت به کانادا است که از طریق میتوانید اقامت دائم کانادا را به همراه خانواده خود بگیرید. درواقع مهاجرت کاری کانادا به این صورت است که شما باید از طریق شرکت هایی که درخواست نیروی کاری میدهند استخدام شوید و یا از یک کارفرمای ساکن در کانادا، دعوت نامه کاری دریافت کنید. مهاجرت کاری به دلیل شرایط خوبی که از این نظر در کانادا موجود میباشد، به عنوان اولویت راه مهاجرتی به کانادا برگزیده میشود. درواقع برای مهاجرت کاری به هلند باید یک برآورد کلی از هزینه های مربوط به اجاره مسکن و هزینه های زندگی در کانادا را داشته باشید و به جز هزینه های اخذ ویزای اقامت کاری کانادا، موظف به پرداخت هزینه ی دیگری نیستید.

 هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی کانادا یکی از راه های مورد پسند دانشجویان کشورهای خارجی برای مهاجرت به کانادا است. تحصیل در کشور کانادا دارای شرایط و ضوابط خاصی است که پرداخت هزینه های تحصیلی یکی از شرایط تحصیل در کانادا است. هیچ دوره ی تحصیلی رایگانی در این کشور وجود ندارد و دانشجویانی که برای تحصیل و گرفتن مدرک از دانشگاه های برتر این کشور به کانادا مهاجرت میکنند، باید یک برآور کلی از هزینه های تحصیل و زندگی و مخارج روزمره خود داشته باشند. به طور کلی 15000 دلار هزینه تحصیل برای یکسال  در کانادا تخمین زده میشود که بسته به نوع رشته تحصیلی و نوع دانشگاه، این هزینه متغیر است. البته امکان کار ضمن تحصیل در کانادا، میتواند شرایط مالی مطلوبی را برای دانشجویان خارجی فراهم کند، بنابراین نگرانی بابت پرداخت هزینه های تحصیلی در کانادا نباید وجود داشته باشد.
 
برای مطالعه هزینه زندگی و تحصیل در کشور فرانسه بر روی لینک کلیک کنید.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کانادا از روش های پرسود و پربازده است که به دلیل وضعیت مطلوب اقتصادی و تجاری و زیرساخت های مناسب، مورد علاقه سرمایه گذاران کشورهای خارجی است. هزینه زندگی در کشور کانادا تقریبا بالا میباشد ولی افرادی که از طریق سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت میکنند، میتوانند با اخذ اقامت دائم در کانادا و تجارت با شرکت های جند ملیتی، یک زندگی بسیار عالی را داشته باشند. اما هزینه های سرمایه گذاری در ایالت های مختلف این کشور متفاوت است و از سه راه امکان پذیر میباشد، 
سرمایه گذاری 800 هزار دلاری دولتی
سرمایه گذاری 210 هزار دلاری
سرمایه گذاری 160 هزار دلاری


البته که به غیر از هزینه ها، شرایط دیگری برای سرمایه گذاری وجود دارد که در مقاله مربوط به آن مفصل توضیح داده شده است.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تولد

مهاجرت به کانادا از طریق تولد یکی از راه هایی است که بسیاری از مردم کشورهای خارجی از جمله ایران، علاقه زیادی به آن دارند. اخد اقامت کانادا از طریق تولد فرزند میتواند یکی از ساده ترین راه های اقامت دائم باشد. که از نظر هزینه، باید به هزینه های هنگام اخذ اقامت از طریق تولد اشاره کرد و برآورد کلی از هزینه زندگی در کشور کانادا را داشته باشیم. طبق این نوع از مهاجرت، شرایط اخذ اقامت دائم برای والدین فرزندی که در این کشور به دنیا آمده است فراهم میشود.
 

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

ازدواج نیز مانند تولد تحت شرایط مخصوص به خود میتواند منجر به کسب اقامت دائم کانادا شود. به طور کلی مهاجرت از طریق ازدواج و نسبت با یک فرد ساکن در کانادا امری است که سال ها است مورد توجه و علاقه مهاجران خارجی میباشد. به این صورت که طبق نسبت فامیلی، میتوانید فرم اخذ اقامت کانادا را پر کنید و با ارائه دعوت نامه، اقامت کانادا را دریافت کنید. هزینه های اقامت کانادا از طریق ازدواج، بسته به شهری که قصد زندگی در آن دارید متغیر میباشد ولی هزینه اخذ اقامت ثابت میباشد.
 
برای مطالعه هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک بر روی لینک کلیک کنید

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی 

پناهندگی اصولا روشی سخت برای مهاجرت است. کسانی که در کشور خود مورو تهدید واقع میشوند و امکان زندگی در کشور خود را ندارند، از طریق پناهندگی میتوانند به کشور کانادا که عضوی از سازمان ملل متحد است، مهاجرت کنند. هزینه های مهاجرت از طریق پناهندگی میز بسته به نکع کشور مبدا و شرایط مهاجر متغیر است.
 
هزینه های زندگی و مهاجرت به کانادا
به طور کلی به دو سته تقسیم میشود:
هزینه های مربوط به پروسه مهاجرت
هزینه های جانبی 
هزینه های مربوط به پروسه مهاجرت؛ اولین قدم برای اخذ ویزای اقامت کانادا ترجمه مدارک به زبان انگلیسی است. تمامی مدارک شما باید به زبان انگلیسی ترجمه و فرستاده شوند که خود هزینه در پی دارد.   پس از فرستادن مدارک، مدارک شما باید توسط سازمان خدمات آموزش جهانی، ارزیابی اعتبار شوند که حداقل حدود 115 دلار هزینه دارد. آزمون ارزیابی مهارت زبان انگلیسی نیز چیزی حدود 260 دلار هزینه دربر دارد. یکی از شروط مهاجرت، معاینه پزشکی است که برای شما و اعضای خانواده تان الزامی میباشد و این هم حدود 100 دلار برآورد هزینه دارد.                                                                                                                                                          

]]>
somayeh Mon, 15 Jul 2019 09:52:06 +0300
هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه https://miemalekpour.com/270-هزینه-تحصیل-و-زندگی-در-فرانسه.html https://miemalekpour.com/270-هزینه-تحصیل-و-زندگی-در-فرانسه.html  

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه  و مقدمه ای بر آن

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه ، شرایط کار ضمن تحصیل در فرانسه و تفاوت دانشگاه های فرانسه را در این مقاله علمی بررسی نموده ایم.
آیا هزینه های تحصیل و زندگی در فرانسه مقرون به صرفه می باشد؟
آیا می توان هزینه های زندگی خود را در این کشور کاهش دهیم؟
هزینه های تحصیل و زندگی در فرانسه به چه صورت است؟
تمامی نکات مهم و کلی درباره این سوالات و در زمینه هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور را در این مقاله به صورت خلاصه و مفید بیان می داریم.

هزینه های تحصیل و زندگی در فرانسه

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه و شرایط عمومی آن

فرانسه جزو کشورهایی است که از نظر موقعیت علمی در کل جهان شرایط خوبی داشته و از بهترین مقصدها جهت تحصیل است. این موضوع باعث شده است دانشجویان بین المللی زیادی به مهاجرت تحصیلی به فرانسه کشیده شوند و برای این موضوع اقدام نمایند. علاوه بر وجود دانشگاه های بسیار پیشرفته در این کشور، امکان تحصیل رایگان در آن نیز یکی دیگر از دلایل این علاقه مندی است. اما باید به این نکته توجه نمود که امکان تحصیل رایگان در فرانسه در این صورت مهیا می شود که شما بتوانید مدرک زبان فرانسوی را در سطح B2 ارائه دهید. در صورتی که به زبان فرانسوی تسلط داشته باشید فرانسه می تواند مقصد مناسبی برای تحصیل شما باشد. اما باید بدانید که در کنار تحصیل رایگان در فرانسه، هزینه های زندگی در فرانسه نسبتا بالا است. از این رو پیشنهاد می شود تا انتها این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید برای مهاجرت تحصیلی به فرانسه و همچنین دریافت اقامت پس از تحصیل در فرانسه اقدام نمایید.

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه

یکی از مهم ترین نکاتی که شخص برای مهاجرت تحصیلی به کشور مقصد خود باید در نظر داشته باشد، هزینه هایی است که در این مسیر پیش روی او قرار خواهد گرفت تا بررسی نماید که آیا از عهده هزینه های آن برخواهد آمد یا خیر. ما در این بخش به صورت جداگانه به بررسی هزینه های تحصیل و زندکی در فرانسه می پردازیم.

هزینه تحصیل در فرانسه

از آنجایی که کشور فرانسه دارای دانشگاه های متفاوتی می باشد که به صورت دولتی و خصوصی مشغول فعالیت هستند، نیاز است که هر یک از این دانشگاه ها و مقاطع آن را جداگانه بررسی نماییم.

دانشگاه دولتی در فرانسه

در مورد دانشگاه های دولتی در فرانسه که اغلب با عنوان دانشگاه های رایگان شناخته می شوند، جهت تحصیل دانشجویان خود هزینه ای را به عنوان هزینه ثبت نام هر ساله دریافت می نماید که با توجه به مقطعی که در آن مشغول به تحصیل هستید این هزینه تغییر می کند. نکته ای که در مورد تحصیل در دانشگاه های رایگان فرانسه از اهمیت بالایی رخوردار است، شرایطی است که برای آن قرار داده اند و آن نیز الزام داشتن مدرک زبان فرانسوی است. در غیر اینصورت و در صورت نداشتن این مدرک شخص نمی تواند برای دانشگاه های رایگان فرانسه اقدام نماید. در جدول زیر مقاطع مختلف و هزینه های آن را مشاهده می نمایید.

 

 مقطع لیسانس

 هزینه تحصیل سالیانه این دوره

 اغلب رشته ها

 190 یورو

 رشته های مهندسی

 620 یورو

 رشته های پزشکی

 452 یورو


 

مقطع

هزینه تحصیل سالیانه این دوره

فوق لیسانس

260 یورو

دکترا

396 یورو


دانشگاه های خصوصی در فرانسه

علاوه بر امکان تحصیل رایگان در فرانسه که نیاز به داشتن زبان فرانسوی دارد، شما می توانید در صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی فرانسه نیز اقدام نمایید. البته دانشگاه های خصوصی این کشور رایگان نبوده و برای تحصیل در این دانشگاه ها نیاز است که شما هزینه تحصیل آن را پرداخت نمایید. این هزینه ها بسته به رشته و مقطعی که تحصیل می کنید متفاوت است اما اغلب بین 1500 یورو تا 12000 یورو متغیر است که در زمینه رشته بیزینس می توانید این هزینه ها را بین 5000 تا 7000 یورو در نظر بگیرید.

هزینه های زندگی در فرانسه

فرانسه جزو کشورهایی است که می توان گفت هزینه های زندگی  در آن نسبتا بالا است. صحت این مطلب را می توانید در مقایسه هزینه های ماهیانه زندگی مردم فرانسه با هزینه های زندگی کشورهای دیگر اروپایی مشاهده نمایید. البته هزینه های زندگی در فرانسه بسته به سبک زندگی شما و شهری که در آن زندگی می کنید می تواند متفاوت باشد. بیشترین هزینه های زندگی در این کشور مربوط به شهر پاریس بوده و حتی در این شهر نیز بسته به اینکه محل زندگی شما به مرکز این شهر نزدیکتر باشد یا در حومه شهر باشد، هزینه های زندگی شما تغییر می کند.
شهر محل زندگی هزینه زندگی در یک ماه برای زندگی دانشجویی
پاریس 1050 تا 1200 یورو
نیس 700 تا 920 یورو
لیون، نانت، بوردو و یا تولوز 650 تا 900 یورو
سایر شهرها حداقل 600 یورو

بسته به اینکه در خوابگاه زندگی کنید یا منزلی کرایه نمایید و بسته به محل زندگی شما این هزینه ها می تواند تغییر گردد. در جدول زیر می توانید  ریز هزینه های زندگی در فرانسه را مشاهده نمایید.

هزینه مسکن


خوابگاه

150 تا 600 یورو

اجاره ملک برای یک نفر

400 تا 700 یورو

اجاره ملک برای دو نفر

700 تا 1000 یورو

 

مواد غذایی


هزینه خورد و خوراک در یک ماه

200 تا 250 یورو

یک وعده در رستوران

15 تا 20 یورو

یک وعده در فست فود

2 تا 5 یورو

 

حمل و نقل


بلیط اتوبوس

1 تا 1.7 یورو

بلیط مترو

1.25 یورو

پاس یک ماهه

17 تا 33 یورو

 

هزینه های اضافی


بیمه درمانی

20 تا 50 یورو

هزینه های ماهانه تحصیل

50 یورو


هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه و کار ضمن تحصیل در فرانسه

بر اساس قوانین فرانسه در صورتی که شما به صورت کاملا قانونی به کشور فرانسه ورود کرده باشید و در یک دوره بلند مدت تحصیلی ثبت نام کرده باشید و از این طریق اقامت فرانسه را کسب نموده باشید، می توانید به صورت پاره وقت در کنار تحصیل خود به کار مشغول شوید. شرایط کار ضمن تحصیل در فرانسه ایجاب می کند که شما حتما اقامت خود را به صورت قانونی کسب نموده باشید اما در صورتی که این اقامت را داشته باشید دیگر نیازی ندارید تا از هیچ سازمانی برای کار در ضمن تحصیل خود مجوزی دریافت نمایید. تعداد ساعت های کار شما در مقاطع مختلف، بسته به مقطع تحصیلی متفاوت است. به طور مثال شما در مقطع کارشناسی 10 تا 20 ساعت، در مقطع کارشناسی ارشد 20 تا 30 ساعت و در مقطع دکترا 30 تا 40 ساعت اجازه کار خواهید داشت. اغلب در کشور فرانسه برای یک ساعت کار درآمدی در حدود 8 تا 10 یورو خواهید داشتو در نتیجه از طریق کار به صورت پاره وقت شما می توانید تنها بخشی از هزینه های زندگی خود را تامین نمایید.

هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه و نکاتی برای صرفه جویی در هزینه ها

از آنجایی که گفته شد هزینه های زندگی  در مرکز شهر گران تر بوده به همین خاطر از زندگی در مرکز شهر دوری کنید.
در کشور فرانسه برای دانشجویان تخفیفاتی قرار داده شده است که شما می توانید با نشان دادن کارت دانشجویی خود برای دریافت تخفیف در زمینه های مختلف از این شرایط استفاده نمایید.
سوپرمارکت هایی در کشور فرانسه وجود دارد که اجناس را ارزانتر پخش می کنند مانند لیراک و گینت کازینو، که شما می توانید مواد غذایی مورد نیاز خود را از آنجا تهیه نمایید.
برای داشتن وعده غذایی خارج از خانه از رستوران های ببین المللی استفاده نمایید. ]]>
Marzieh Tue, 18 Jun 2019 19:44:33 +0300
هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک https://miemalekpour.com/134-هزینه-زندگی-و-تحصیل-در-دانمارک.html https://miemalekpour.com/134-هزینه-زندگی-و-تحصیل-در-دانمارک.html
هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک


هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک:
هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک در سال های اخیر به چه میزان است ؟ آیا از هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک آگاه هستید ؟ یکی از مهمترین شرایط تحصیل و مهاجرت به سایر کشورها و همینطور کشور دانمارک شناخت کشور مقصد و هم چنین دانستن میزان هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک  می باشد . در این مقاله سعی بر آن گشته تا با بررسی علمی و دقیق بتوانیم تا حدود زیادی میزان هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک را برای شما بزرگواران شرح دهیم تا پاسخ ابهامات ذهنی خود را در این زمینه در یابید . شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با  موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده تا ضمن بهره مندی از  مشاوره رایگان اطلاعات خود را افزایش داده و بتوانید مهاجرتی امن برای  خود رقم بزنید.

هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک و مقدمه ای بر آن :

برای دانستن هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک بهتر آن است که تا حدودی با کشور دانمارک آشنایی پیدا کرد . کشور دانمارک در شمال قاره سرسبز اروپا واقع گردیده است و پایتخت زیبای آن شهر کپنهاگ می باشد . واحد پول این کشور کرون می باشد و این بدان معناست که دانمارک وارد حوزه یورو نشده است . وجود دانشگاه های برتر  در کشور دانمارک و شرایط زندگی  ایده آل و رفاه اجتماعی بالا ، باعث شده تا این کشور تبدیل به  مقصدی مناسب برای بسیاری از افراد برای امر مهاجرت باشد.

شرایط تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک دارای امتیازات زیاذی می باشد که به افراد اعطا می کند،. تحصیل در کشور  دانمارک در مقاطع مختلف تحصیلی ( لیسانس، فوق لیسانس و دکتری )  برای اتباع خارجی امکان پذیر می باشد . از جمله مزایا می توان به این مورد اشاره کرد که عموما افراد پس از تحصیل در دانمارک مدتی را از طرف دولت این کشور فرصت می گیرند تا بتوانند در جست و جوی کار باشند.لیکن در نهایت شرایط شخص این موضوع را روشن می گرداند که آیا مهاجرت تحصیلی برای فرد مورد نظر مناسب است و یا خیر ؟

هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک و بورسیه های تحصیلی :

بسیاری از افراد برای کاهش هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک سعی بر اخذ بورسیه های تحصیلی از این کشور را دارند .در کشور دانمارک انواع مختلفی برای بورسیه شدن وجود دارد که می توان از موارد ذیل نام برد.
 
  • طرح Nordplus  که مخصوص اتباع حوزه اسکاندیناوی می باشد
  • طرح Erasmus Mundus  که مخصوص اتباع خارجی می باشد
  • و طرح Erasmus که  مخصوص اتباع سوییس و اتحادیه اروپا است .
استفاده از بورسیه ها فوق نیازمند آن است که فرد  واجد شرایط باشد . به طور مثال فرد در موارد ذیل نمی تواند از بورسیه استفاده کند : 
  • در مواردی که شخص در انتظار پذیرش از موسسه عالی هنری باشد
  • شخص دارای حقوق قانونی در خصوص شهروندی دانمارک را داشته باشند
  • دانشجویانی که بر طبق قوانین از کمک هزینه های دولتی می توانند استفاده نمایند
البته باید به این نکتع نیز اشاره کرد که تحصیل به زبان دانمارکی در برخی از رشته ها مانند ادبیات تحت شرایطی می تواند برای فرد رایگان باشد.

هزینه های زندگی در دانمارک :

میزان هزینه های زندگی که در دانمارک  بر شخص متحمل می شود بر پایه و اساس سبک و روش زندگی فرد است و  ارتباط مستقیمی با آن دارد . در نتیجه  سبک زندگی هر فرد تعیین کننده میزان هزینه های اوست مانند آنکه اگر فرد با دوچرخه تردد نماید ( همانند اکثریت مردم ) می تواند تا حدود قابل توجهی از میزان هزینه های زندگی خود در دانمارک بکاهد . در نتیجه فرد می تواند به راحتی و با برنامه ریزی دقیق هزینه های زندگی خود را مدیریت نمایید.
میانگین هزینه های مورد نیاز  در دانمارک  به طور میانگین در  ذیل آورده شده است :
  • هزینه های حمل و نقل و جا به جایی : 300کرون
  • هزینه های مسکن ودر کشور دانمارک  : 2500 الی 4000 کرون
  • هزینه های بیمه های درمانی  : 200 کرون
  • هزینه های خوراک  :1500 الی 2000 کرون
  • سایر مخارج :1000 کرون

مقاطع مختلف تحصیلی در کشور دانمارک :

مقطع کارشناسی:

در صورتی که  شخص قصد مهاجرت تحصیلی به دانمارک  در مقطع کارشناسی  را داشته باشد باید بداند که  این مقطع  در دانشگاه های دانمارک  به دو صورت می باشد  لیسانس حرفه ای و لیسانس نظری.
که لیسانس حرفه ای بیشتر در جهت آموزش عملی  و آماده سازی فرد برای ورود به بازار کار است و لیسانس نظری صرفا به مطالعه علوم و بررسی تئوری آن  می باشد.مدت زمان تحصیل در دوره لیسانس حرفه ای 4 سال و برای لیسانس نظری 3 سال می باشد.
رشته هایی همچون مدیریت ، اقتصاد ، علوم زیست محیطی از برترین و محبوب ترین رشته ها در این مقطع می باشد.

مقطع کارشناسی ارشد :

مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک عموما دو سال به طول می انجامد که شامل دروس تئوری و عملی به همراه تحقیقات می باشد. بعد از این دوره فرد می تواند وارد بازار کار شود.

مقطع دکتری :

تحصیل در مقطع دکترا در دانمارک همانند بسیاری از کشورها نیازمند تسلط به زبان و داشتن پروژه ای جهت تحقیق می باشد که این دوره عموما 2 سال به طول می انجامد و اکثریت واحد های آن عملی می باشد .

هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک و کار ضمن تحصیل و اقامت پس از آن

فرد متقاضی تحصیل در دانمارک می تواند بعد از شناخت هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک و اخذ ویزای تحصیلی خود ، در طول مدت تحصیل به کارهای پاره وقت ( دانشجویی ) مشغول شود . این کار برای دانشجویان لیسانس در حدود 10 ساعت در هفته و برای دانشجویان فوق لیسانس 20 ساعت در هفته می باشد.
فرد بعد از اتمام تحصیلات خود می تواند از سوی دولت دانمارک اجازه ای را اخذ نماید که در طول مدت معینی بعد از اتمام تحصیل ، فرد در کشور دانمارک بماند و بتواند کار مورد نیاز خود را بیابد تا از این طریق به اقامت این کشور دست یابد.
]]>
behnaz Sat, 25 May 2019 10:52:33 +0300