پناهندگی در اتریش

پناهندگی در اتریش

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص پناهندگی در اتریش در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای
پناهندگی در اتریش و شرایط آن
پناهندگی اتریش و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی در این مطلب به صورت کامل بیان می شود. اینکه اولین قدم چیست و آیا امکان دارد که به کشور اتریش پناهنده شد و خطرات آن و همچنین نحوه اقدام برای آن در این مقاله بررسی می شود. روش پناهندگی برای مهاجرت به اتریش یکی از شرایط و راههای پرخطر است که موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه خدمات و مشاوره ای در زمینه پناهندگی ارائه نمی کند و این مسیر برای مهاجرت را به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکند و بیان این مطلب فقط برای آگاهی شما از شرایط پناهندگی و خطرات آن است تا با دید عمیق تری نسبت به مهاجرت تصمیم بگیرید.
شرایط پناهندگی به اتریش چگونه است و راههای مهاجرت به اتریش و قوانین پناهندگی اتریش بررسی می شود. در حال حاضر شرایط بدی برای پناهندگی وجو ددارد و برخورد نامناسبی با پناهندگان می شود و بهتر است از راههای قانونی برای مهاجرت به اتریش استفاده کنید.
موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله شرایط پناهندگی در اتریش و اخذ اقامت اتریش و تابعیت آن را برای مهاجرات توصیف میکند.
 
 
شرایط پناهندگی به اتریش
یکی از راههای اخذ اقامت اتریش پناهندگی است که خیلی از افراد بدون توجه به عواقب آن از این طریق می خواهند که اقامت اتریش را بدست آورند. خیلی از پناهندگان برای فرار از شرایط زندگی خود به دلیل مسائل مالی یا اقتصادی یا سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و بهبود شرایط و کیفیت زندگی خود به این کار اقدام می کنند و به امید زندگی ایده آل از هر طریق ممکن دست به مهاجرت می زنند.
جاذبه های یک کشور افراد را ترغیب میکند که مهاجرت کنند و از کشور خود فرار کرده و پناهنده می شوند که این جاذبه ها شامل رضایت از زندگی و سطح رفاه اجتماعی و سطح بهداشت عمومی و نظام آموزشی است که در کشور مقصد به دنبال آن هستند . از نظر سطح رضایت از زندگی اتریش بعد از کشورهای دانمارک و سوئیس در جایگاه سوم قرار دارد و در بخش سلامت جزو 10 کشور اول دنیا است و طبیعی است که افراد را به سمت خود می کشد تا زندگیشان در سطح بالایی از سلامت و رفاه قرار گیرد.
طبیعتا مقایسه سطح زندگی و کیفیت آن در مهاجرت به اتریش می تواند این کار را توجیه کند اما باید دید آیا پناندگی روش مطلوبی است؟ با دانستن شرایط بد پناهندگی باز هم افرادی متقاضی پناهندگی به اتریش هستند که باید از همه قوانین آنجا برای پناهندگان آگاه باشند که حداقل بدانند اتریش چقدر از حقوق پناهندگان حمایت میکند و چه سطحی از نارضایتی از شرایط زندگی در کشور مبدا باعث میشود شما واجد شرایط پناهندگی در کشور اتریش محسوب شوید
درخواست پناهندگی اتریش در سال 2014 تا 2018 به صورت متوسط حدود 3300 نفر بوده است که در اکتبر 2015 بسیار افزایش داسته و به عدد12000 نفر رسیده است. درخواست پناهندگی در کشور اتریش از ژوئیه 2018 از 810 نفر بیشتر شده است.
سالها است که افراد زیادی از مهاجرات از روش پناهندگی به اتریش استفاده میکنند که روش نادرستی است و اشخاص به قصد زندگی بهتر مهاجرت میکنند و درخواست پناهندگی می دهند امام با کمبود امکانات و وضعیت اقتصادی نامناسب و شرایط زندگی و بهداشت بد مواجه می شوند و تا زمانی که با درخاست پناهندگی آنها موافقت نشود باید در کمپ های پناهندگی سر کنند که فاقد هرنوع امکانات بهداشتی و درمانی است.
 
شرایط پناهندگی در اتریش و قوانین پناهندگی در اتریش
هر کشوری قوانین خاصی خودش را برای پناهندگی دارد و در اتریش نیز اشخاصی که قصد پناهندگی در کشور اتریش را دارند در لحظه ورود به اتریش باید درخواست پناهندگی بدهند اما این درخواست به معنای قبول درخواست پناهندگی آنها نیست و ممکن است مورد تایید واقع نشوند و باید کشور اتریش را ترک کنند. درخواست پناهندگی ممکن است 6 ماه و یا بیشتر طول بکشد تا بررسی شود و از سوی دولت تایید یا رد شود.
 
 
پناهندگی اتریش و کنوانسیون ژنو
پناهندگی اتریش بر اساس کنوانسیون وضعیت پناهندگان سازمان ممل متحد که در 28 ژوئیه 1951 تصویب شده است امکان پذیر است و کشور اتریش متعهد شده است که بر اساس این قوانین از پناهجویان حمایت کند. در مفاد کنوانسیون ژنو که در 22 آوریل 1954 به اجرا درآمد کشورهای عضو این کنوانسیون در مقابل حق زندگی همه انسان ها فارغ از نژاد و مذهب آنها متعهد هستند که از آنها حمایت کنند.
بر اساس تعریف کنوانسیون ژنو پناهنده به کسی گفته می شود که در کشور خودش به دلایلی مثل نژاد و مذهب یا ملیت یا سیاست و عضویت در گروه اجتماعی خاص از نظر جانی و مالی مورد تهدید و آزار قرار گرفته باشد و به خاطر همین خطرات بخواهد به کشور دیگر پناه ببرد. اگر یکی از دلایل بالا را دارید می توانید با قبول شرایط پرخطر پناهندگی به این کار اقدام کنید.
 
پناهندگی در اتریش و قانون دوبلین
قانونی دوبلین در میان 28 کشور عضو اتحادیه اروپا و 4 کشور متحد آن شامل نروژ و سوئیس و ایسلند و لیختن اشتاین قوانین بسیار مهمی است که اجرایی می باشد و زمانی که وارد اروپا می شوید به محض ورود به هر کشور و درخواست پناهندگی از شما اثر انگشت می گیرند و مسئول درخواست پناهندگی اثر انگشت شما را در فایل یورو داک euro document جتسجو می کند که بر اساس این قانون یک کشور فقط می تواند مسئول بررسی پرونده پناهندگی شما در اتحادیه اروپا شود: یا کشوری که از طریق آن وارد اروپا شده اید و آنجا مورد بازرسی قرار گرفته اید یا کشوری که به شما ویزا یا اقامت داده است.
معیارهای دیگری مثل زیر سن قانون بودن یا رشته فامیلی شما نیز در این بررسی موثر است. بهتر است بدانید که مطابق قانون دابلین اشخاصی که به قصد پناهندگی مهاجرت می کنند و وارد کشوری می شوند و درخواست پناهندگی خودشان را در کشور اول مطرح میکنند درصورتی که کشور اول را ترک کنند و به کشور دیگری وارد شوند و درخواست پناهندگی دیگری مطرح کنند مطابق قانونی دابلین به کشور اول بازگردانده می شوند که در این صورت با رد درخواست پناهندگی به صورت کلی مواجه خواهند شد.
 
پناهندگی اتریش و مراحل آن
پناهندگی اتریش و درخواست آن فرایند خاصی دارد که شخص باید به محض ورود به کشور درخواست خودش را ارائه کند به شرح زیر است:
-         درخواست پناهندگی
-         مراجعه به مرکز پلیس و معرفی خودش
-         بازجویی از شخص توسط افسر و مدارک او شامل سیم کارت و کارت شناسایی و پاسپورت و وسایل شخصی
-         دریافت گزارش از متقاضی در باره ورود به اتریش
-         ثبت اثر انگشت در یورو داک که بتواند قابل پیگیری باشد
-         گرفتن عکس از شخص جهت ثبت نامه های هویتی و اقامتی
پس از این مراحل پرونده شخص بررسی می شود و به فرد متقاضی پناهندگی کارت قرمز با اعتبار چند روزه داده خواهد شکه بتواند با آن کارت در محل هایی که پلیس مشخص می کند تردد کند. با بررسی اثر انگشت او اگر در کشور دیگری تقاضای پناهندگی نداده باشد پروسه پناهندگی او شروع میشود و پرونده اش بررسی می شود اما اگر در کشور دیگری درخواست داده باشد به کشور اولی که درخواست داده برگردانده می شود.
انجام پروسه پناهندگی به این صورت است که اعطای کارت سفید به متقاضی که بتواند به صورت آزادانه در اتریش سفر کند و اقامت داشته باشد و مصاحبه مجدد با متقاضی در اداره پلیس برای بررسی سلامت جسمی و روحی و روانی فرد و سپس انتقال متقاضی به مکان های مشخص برای اسکان که در اصلاح کمپ نامیده می شود.
دولت اتریش حقوق ناچیزی به افراد پناهنده که درخواست داده اند می دهد تا بتوانند ملکی برای خود اجاره کنند. صدور رای برای پناهنده  حداقل 2 سال طول می کشد در صورت رای دولت اتریش برای ترک کشور توسط شخص ، پناهجو باید کشور اتریش را ترک کند در غیر این صورت مرتکب جرم شده و به جرم عدم تمکین از رای صادره زندانی خواهد شد.
 
مراکز پذیرش اولیه پناهندگان در اتریش:
در شرایط پناهندگی در اتریش افراد برای درخواست خود مبنی بر پناهندگی باید به این صورت عمل کنند:
1.      اداره امور پناهندگی خارجی در شرق تریسکریخن
2.      اداره امور پناهندگی خارجی در قریه تالهام
3.      اداره امور پناهندگی خارجی واقع در فرودگاه شویخات
شرایط پناهندگی اتریش این گونه می باشد که در هر یک از مراکز پناهندگان پذیرش شوید یک اداره پلیس و مامور بررسی وجوئد دارد که از شخص پناهنده اثر انگشت و عکس گرفته خواهد شد و در صورتی که در کشور دیگری درخواست پناهندگی داده باشد از درخواست پناهندگی او در اتریش جلوگیری خواهد شد.
 
شرایط پناهندگی اتریش و مصاحبه فرد پناهنده
اشخاصی که درخواست پناهندگی اتریش را مطرح کنند بعد از درخواست پناهندگی باید مصاحبه کنند که تحت بازجویی قرار میگیرند تا دلیل ورود به اتریش و درخواست پناهندگی آنها مشخص شود. درصورتی که در مصاحبه از پناهجو برای دولت اتریش هویت شخص مشخص شود و هدف های مشخصی برای پناهندگی از شخص تعیین شود اظهارات فرد در زمان مصاحبه اهمیت بسیار بالایی دارد و این مصاحبه نشان میدهد که آیا شخص پناهجو قابل اعتماد است یا خیر. درصورت همراه داشتن کودک توسط شخص متقاضی پناهندگی نباید بدون حضور فرد قانونی در کنار کودک از کودک مصاحبه ای صورت گیرد.
 
پناهندگی اتریش و کیس های پناهندگی
شرایط پناهندگی در اتریش و کیس های پناهندگی در قالب های سیاسی و اجتماعی و مذهبی صورت می گیرد که باید به صورت شفاف و واضح باشد و اگر پناهجو با تناقض و پیچیدگی صحبت کند ممکن است درخواست پناهندگی او قبول نشود.
پناهندگی اتریش و پذیرش متقاضی به این صورت است که شخص متقاضی طبق قوانین کنوانسیون نو باید یکی از شرایط زیر راداشته باشد که خطر جانی و مالی در کشور مبدا او را به خاطر شرایط زیر تهدید کند که شامل:
-         کیس قومی و نژادی: بر اساس قوانین کنوانسیون ژنو اگر فردی به دلیل قوم و نژاد خود در کشورش آزاد و اذیت و تهدید شود به حدی که از نظر جانی خطری داشته باشد می تواند درخواست پناهندگی بدهد.
-         کیس مذهبی: بر اساس کنوانسیون ژنو اگر فردی بخاطر دین و مذهب خود در کشورش مورد تهدید جانی قرار گیرد برای نجات خودش و خانواده اش می تواند درخواست پناهندگی بدهد.
-         کیس عضویت در گروه یا فرقه خاص: اگر شخصی بخاطر عضویت در گروه و فرقه خاص و فعالیت اجتماعی در کشورش مورد تهدید جانی قرار گیرد حق درخواست پناهندگی دارد.
-         کیس سیاسی: اگر شخصی دارای گرایشات سیاسی خاصی باشد و در این گرایش سیاسی فعالیت کند که از طرف حکومت مورد تهدید جانی قرار گیرد می تواند برای نجات جان خودش به کشور دیگری درخواست پناهندگی بدهد.
-         کیس وضعیت جنگی: بر اساس قانن ژنو اگر کشوری درگیر جنگ باشد و افراد آن کشور جانشان در خطر باشد حق درخواست پناهندگی دارند.
 
پناهندگی اتریش و دلایل رد درخواست پناهندگی
شرایط پناهندگی اتریش ممکن است درخواست پناهندگی افراد را رد کند که این شرایط به شرح زیر است:
1.      شخص متقاضی در کشوری امن و به دور از خطر مهاجرت کرده باشد.
2.      شخص متقاضی درخواست پناهندگی خود را در کشور دیگری قبلا انجام داده باشد.
3.      کشور دیگری در حال بررسی پرونده پناهندگی فرد باشد.
با توجه به دلایل ذکر شده ممکن است درخواست پناهندگی شخص رد شود و باید به کشور خودش بازگردد یا به کشور دیگری درخواست بدهد.
 
پناهندگی اتریش و کارت های مورد استفاده افراد پناهنده
اشخاصی که درخواست پناهندگی کشور اتریش را داده اند چند نوع کارت دریافت میکنند که به شرح زیر است:
-         شرایط پناهندگی اتریش و کارت سبز:  که درهنگام بررسی وضعیت پناهندگان در اتریش داده خواهد شد که به منظور تایید درخواست پناهندگی شخص نخواهد بود.
-         شرایط پناهندگی اتریش و کارت سفید: که به اشخاصی پناهنده داده می شود که به منظور رفت و آمد شخصی است که پرونده پناهندگی او رسیدگی شده باشد.
-         شرایط پناهندگی اتریش و کارت خاکستری: این کارت برای پناهندگان مانند شهروندان اتریشی محسوب میشود که باید مانند یک شهروند با آنها برخورد شود.
-         شرایط پناهندگی اتریش و کارت زرد: اگر با درخواست پناهندگی شخص متقاضی موافقت نشود یک کارت زد به شخص داده می شود که به   معنای آن است که دولت اتریش مکلف است دوباره به درخواست پناهندگی شخص رسیدگی نماید و بررسی مجدد به معنی قبولی ان نخواهد بود و قبول یا رد درخواست پناهندگی به صحبت های شخص متقاضی بستگی خواهد داشت . کارت زرد به معنی این است که پس از بررسی مجدد ممکن است فرد شرایط اقامت در کشور اتریش را داشته باشد.
 
پناهندگی اتریش و روش های جایگزین آن
با توجه به خطرهایی که در پروسه پناهندگی وجود دارد ممکن است افراد بخواهند شرایط دیگری برای مهاجرت به اتریش را بررسی کنند و پس از آن تصمیم خود درمورد مهاجرت را بگیرند.
 
پناهندگی اتریش و روشهای جایگزین آن از طریق کار
یکی از روشهای مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت اتریش ویزای کاری می باشد که به افراد دارای مهارت و تخصص داده می شود که بتوانند در کشور اتریش اقامت کنند. ویزای کار کشور اتریش در سیستم امتیازبندی می شود و فرد متقاضی بر اساس فاکتورهایی نظیر سن و مدرک تحصیلی و مقطع تحصیلی و سابقه کاری مرتبط و مدرک زبان امتیاز لازم را کسب میکند و اقدام به دریافت ویزای کاری می کند:
ویزای کار در اتریش به دو صورت است:
1.      کار در اتریش از طریق پیشنهاد شغلی : فرد با داشتن پیشنهاد کاری از طریق کارفرما ویزای کاری دریافت میکند و بر اساس قوانین اروپا بعد از آگهی کارفرما برای شغل مورد نظر بعد از سه ماه در اتریش و سه ماه دیگر در اتجادیه اروپا اگر شغل مورد نظر متخصص خودش را پیدا نکند می تاند فرصت شغلی را به یک خارجی نیازمند شغل اعطا کرد. برای این کار باید رزومه کاری خود را قوی کندی و به دنبال جاب آفر های اروپا و اتریش باشید تا کسب امتیاز کافی از طریق ویزای کاری را به دست آورید.
2.      کار در اتریش از طریق ویزای جستجوی کار: تا 6 ماه می توانید در کشور اتریش با این ویزا به دنبال شغل باشید و بتوانید با ارائه مستندات ثابت کنید که واجد شرایط شغل مورد نظر هستید و ما به متقاضیان پناهندگی اتریش پیشنهاد میکنیم که اگر مهارت و تخصص خاصی دارید امتیازات خود را محاسبه کنید و به دنبال ویزای جستجوی کار اتریش باشید . موسسه حقوقی ملک پور در این زمینه به شما مشاوره و راهنمایی کامل را خواهد کرد.
 
 
پناهندگی اتریش و روشهای جایگزین آن از طریق تحصیل
یکی دیگر از راههای مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت اتریش تحصیل در اتریش است که می توانید از نظام آموزشی رایگان در اتریش بهره مند شوید که مسیر پرخطر پناهندگی را ندارد و هزینه هایی که باید برای تحصیل پرداخت کنید نسبت به دانشگاههای خصوصی شهریه پایین و هزینه کمتری دارد. شرایط اتریش به هر شرایط سنی و تحصیلی امکان تحصیل را دارید و موسسه حقوقی ملک پور در این زمینه می توانید اطلاعات مفیدی را در مورد تحصیل در کشور اتریش به شما ارائه کند.
 

 
پناهندگی اتریش و روشهای جایگزین آن از طریق سرمایه گذاری
اگر شرایط مالی مناسبی دارید می توانید برای مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت آن از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید و  در نهایت پاسپورت کشور اتریش را نیز دریافت کنید و مانند یک شهروند درجه یک اروپایی از خدمات اجتماعی به صورت کامل برخوردار شوید.
روشهای سرمایه گذاری در اتریش بصورت زیر است:
1.      ثبت شرکت در اتریش با ارائه بیزنس پلن
2.      ثبت شرکت در اتریش با استخدام کارمند
3.      کارافرینی
4.      خودحمایتی یا تمکن مالی
موسسه حقوقی ملک پور در زمینه سرمایه گذاری به صورت کامل می تواند شما را راهنمایی کرده و مشاوره های مفید برایتان داشته باشد.
 
پناهندگی اتریش و روشهای جایگزین آن از طریق ازدواج و تولد
از طریق ازدواج با یک فرد اتریشی یا کسی که تابعیت اتریش را دارد بر اساس قوانین حقوق بشر که باید همسر در کنار همسر خود باشد به واسطه قانون تابعیت آن کشور را دریافت کنید البته این ازدواج باید واقعی باشد و در میان ازدواج های سوری تعلق نداشته باشد.
همچنین با تولد فرزندتان در کشور اتریش می توانید تابعیت خاکی یا خونی دریافت کنید.
 
 
کلیه راههایی که می توانید جایگزین پناهندگی به اتریش کنید را بررسی کرده و بعد از آن با اطلاعات کامل از تمام مسیر های مهاجرت و آگاهی کامل نسبت به خطرات مهاجرت از طریق پناهندگی به اتریش تصمیم درست را گرفته و سپس اقدام کنید. باید بدانید کسانی که قصد پناهندگی دارند در شرایط نامناسبی از نظر بهداشت و امکانات برای مدت محدودی نگاه داشته خواهند شد تا تکلیف آنها از نظر پناهندگی از طرف دولت اتریش تایید یا رد شود.
 
 
از دیگر خدمات موسسه ملک پور دیدن فرمایید